Gość: marcin IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.11.02, 23:18 witam czy ktos ma moze wziety leasing w firmie futura jesli tak to prosze o jakies informacje o tej firmie lub ogolnie o leasingu. jestem w tym lajikiem a nie chial bym sie wpakowac. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Andrzej Re: Leasing 'futura' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 00:01 Jeśli jesteś zainteresowany bliższymi informacjami wyślij mi swoje namiary na kontopocztowe@wp.pl myślę że mogę pomóc PZDR Andrzej PS Futura to średnia oferta, średnie ryzyko, średnie wymagania. jeżeli masz firmę mogącą wykazać zyski lub chcesz wpłacić +20% na początek to po co kupować produkt Renault po cenie BMW ? Link Zgłoś
Gość: leon Re: Leasing 'futura' IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 12:02 tez jestem leasing, swojego nie bedę zachwalał, choc jest oczywiscie najlepszy. A futura jest aktualnie przejęta przez GM, robią głownie Ople z aut, są raczej drodzy. pzdr Link Zgłoś
makwi Re: Leasing 'futura' 05.01.03, 19:24 Może i są drodzy, ale zawsze jest to firma CAPTIV, a przy zakupie swoich marek mają oni zawsze swoje plusy w porównaniu do firm zewnętrznych. Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Leasing 'futura' IP: *.kalisz.mm.pl 05.01.03, 20:41 Szczerze odradzam. Przy zakupie Opla dadza Ci 9% rabatu a koszt calkowity wyjdzie okolo 125%. Szok... Np. EFL tez da Ci 9% upustu na Opla a calkowity koszt wyniesie okolo 115%. Spora roznica.Tak samo bedzie z innymi leasingami. Jedyny plus Futury to to,ze przy 10% wplaty poczatkowej nie musisz miec zadnych dokumentow finansowych firmy. pozdrawiam Rafał Link Zgłoś