dunham 03.02.06, 11:45 auto roku 2006 w stanach i kanadzie. jezdzi bardzo dobrze, wyglada tez nie najgorzej, szczegolnie w srodku. Link Zgłoś Obserwuj wątek
izyda12 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 13:34 wersja na stany chyba sporo sie rozni? a te swiecidelka w srodku przyprawiaja o wymioty Link Zgłoś
jackk3 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:26 Moze sprecyzujesz? Czym sie rozni? Jechalas w nocy nowa Civic? Link Zgłoś
civic_06 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:42 Wiesz jakos jezdze na codzien (co prawda Coupe) i zadnych odruchow wymiotnych nie zaobserwowalem, bynajmniej u siebie. Z malzonka to inna sprawa, ale to raczej zwiazane z przeciazeniami w zakretach i przy przyspieszaniu, a nie przez "swiecidelka" . Ot taki Star Trek. Link Zgłoś
devote Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:48 civic_06 napisał: >i przy przyspieszaniu hehe Link Zgłoś
latamnisko Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:52 zona wymiotuje jak wszyscy objezdzaja jej meza hehe Link Zgłoś
civic_06 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 21:11 zona wymiotuje jak wszyscy objezdzaja jej meza hehe hehe hehe hehe Niejeden by pewnie mogl, ale tu gdzie mieszkam mandaty i zwyzka ubezpieczenia z nimi zwiazana skutecznie ich powstrzymuje. Link Zgłoś
izyda12 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:43 sedan od 5d pewnie niczym; podczas targow wsiadlem do srodka i to cos sie zapalilo... puscilem pawia i musieli sprzatac - liczba gownianych wyswietlaczy poraza :) (np. zielone i czerwone kropeczki wyswietlajace obroty i poziom paliwa- jak w radiomagnetofonach z lat 80tych) po ch...j to ? moze jakies stare baby z radia maryja lubia takie oczojebliwe rzeczy.... Link Zgłoś
izyda12 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:59 mialo byc o odczuciach estetycznych...tak fatalnej deski rozdzielczej jeszcze nie widzialem; nie jestem konserwatysta ale: 1-tradycyjnych zegarow nic nie przebije 2-elektroniczne wyswietlacze tez mozna zaproejktowac w miare gustownie - bodajze w hindzie s2000 sa calkiem przyzwoite Link Zgłoś
jackk3 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 18:04 izyda12 napisała: > 1-tradycyjnych zegarow nic nie przebije A kto to powiedzial? Ja juz mam dosc jezdzenia samochodami ze wzornictwem z lat 70-tych (Subaru czy VW). Poza tym to jest samochod klasy compact-economy wiec jak za te pieniadze to wg mnie wyglada b. dobrze. > 2-elektroniczne wyswietlacze tez mozna zaproejktowac w miare gustownie - > bodajze w hindzie s2000 sa calkiem przyzwoite Honda S2000 to sa lata 90-te. Swietny samochod ale wzornictwo stare. Link Zgłoś
daria.1 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 19:48 jak się komuś nie podoba civic i jego zegary to jego sprawa ,mi się podoba cały ile można patrzeć na te tradycyjne zegary przeciez można puscić pawia ,co za monotonia wrescie coś nowoczesnego Link Zgłoś
korby Re: Nowa Honda Civic sedan 05.02.06, 10:20 Ni chodzi o to czy są ładne czy nie. Są po prostu z dziadowskiej jakości materiałów. Na zdjęciu wyglądają bardzo ciekawie. Co innego kontakt bezpośredni. Bardzo słabej jakości plastiki, świecący plastik przedniej kosoli który paćka się palcami. Tragiczne plastiki udające aluminium. TRAGICZNE. Dźwignia zmiany biegów wygląda jak w resoraku. PLASTIKOWE obudowy klamki - TRAGICZNE. Ogólnie odpychająca jakość. Widzę, że w sedanie trochę to poprawili (dźwignia zmiany biegów, klamki). Link Zgłoś
daria.1 Re: Nowa Honda Civic sedan 05.02.06, 19:36 dla ciebie to dziadostwo a dla innych nie ,prawdą jest to że jest tam taki plastik świecący na którym widać palce ale jest go mało tylko przy zegarach , reszt jest normalna mi się podoba .Dla mnie najważniejszą rzeczą jest to zeby plastiki nie trzeszczały. Link Zgłoś
black.iron Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 19:58 fajny, duzo bardziej akceptowalny stylistycznie od 5d. dobrze, ze zrezygnowali z tego plastiku zamiast atrapy. i ponoc wahacze maja byc z tylu. jesli pozostanie w takiej relacji cenowej w stosunku do 5d, jak poprzednia wersja (sedan byl tanszy 3 tys) to z silnikem 1.8 za 65-66 tys moze byc swietna oferta. Link Zgłoś
black.iron Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 20:03 automobiles.honda.com/models/exterior_gallery.asp?ModelName=Civic+Sedan tutaj dla porownania sedan chyba w wersji amerykanskiej. ktory sie Wam bardziej podoba? Link Zgłoś
ste1 Re: Nowa Honda Civic sedan 05.02.06, 12:52 Jezdzilem nowym sedanem z silnikiem hybrydowym. Autko zapowiada sie bardzo ciekawie:) stylistyka to taki mniejszy Accord ale bardzo ładnie wyglada z dziwnych zeczy to 2 deski rozdzielcze ale nawet to wygodne:) Link Zgłoś
wowo5 Re: Nowa Honda Civic sedan 05.02.06, 22:02 Mi sie nowy Civic znacznie bardziej podoba od poprzedniej wersji. Napisz jakie masz wrazenia z jazdy hybryda. Link Zgłoś