Dodaj do ulubionych

Nowa Honda Civic sedan

03.02.06, 11:45
auto roku 2006 w stanach i kanadzie. jezdzi bardzo dobrze, wyglada tez nie
najgorzej, szczegolnie w srodku.
Obserwuj wątek
    • izyda12 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 13:34
      wersja na stany chyba sporo sie rozni?
      a te swiecidelka w srodku przyprawiaja o wymioty
      • jackk3 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:26
        Moze sprecyzujesz? Czym sie rozni? Jechalas w nocy nowa Civic?
        • civic_06 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:42
          Wiesz jakos jezdze na codzien (co prawda Coupe) i zadnych odruchow wymiotnych
          nie zaobserwowalem, bynajmniej u siebie. Z malzonka to inna sprawa, ale to
          raczej zwiazane z przeciazeniami w zakretach i przy przyspieszaniu, a nie
          przez "swiecidelka" . Ot taki Star Trek.
          • devote Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:48
            civic_06 napisał:
            >i przy przyspieszaniu

hehe
            • latamnisko Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:52
              zona wymiotuje jak wszyscy objezdzaja jej meza hehe
              • civic_06 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 21:11
                zona wymiotuje jak wszyscy objezdzaja jej meza hehe
                hehe
                hehe
                hehe

Niejeden by pewnie mogl, ale tu gdzie mieszkam mandaty i zwyzka ubezpieczenia z
                nimi zwiazana skutecznie ich powstrzymuje.
        • izyda12 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:43
          sedan od 5d pewnie niczym; podczas targow wsiadlem do srodka i to cos sie
          zapalilo... puscilem pawia i musieli sprzatac - liczba gownianych wyswietlaczy
          poraza :) (np. zielone i czerwone kropeczki wyswietlajace obroty i poziom
          paliwa- jak w radiomagnetofonach z lat 80tych) po ch...j to ? moze jakies stare
          baby z radia maryja lubia takie oczojebliwe rzeczy....
          • jackk3 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:47
            Poraza to twoja fachowosc.
            • izyda12 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 17:59
              mialo byc o odczuciach estetycznych...tak fatalnej deski rozdzielczej jeszcze
              nie widzialem; nie jestem konserwatysta ale:
              1-tradycyjnych zegarow nic nie przebije
              2-elektroniczne wyswietlacze tez mozna zaproejktowac w miare gustownie -
              bodajze w hindzie s2000 sa calkiem przyzwoite
              • jackk3 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 18:04
                izyda12 napisała:

> 1-tradycyjnych zegarow nic nie przebije
                A kto to powiedzial? Ja juz mam dosc jezdzenia samochodami ze wzornictwem z lat
                70-tych (Subaru czy VW). Poza tym to jest samochod klasy compact-economy wiec
                jak za te pieniadze to wg mnie wyglada b. dobrze.
                > 2-elektroniczne wyswietlacze tez mozna zaproejktowac w miare gustownie -
                > bodajze w hindzie s2000 sa calkiem przyzwoite
                Honda S2000 to sa lata 90-te. Swietny samochod ale wzornictwo stare.
                • daria.1 Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 19:48
                  jak się komuś nie podoba civic i jego zegary to jego sprawa ,mi się podoba cały
                  ile można patrzeć na te tradycyjne zegary przeciez można puscić pawia ,co za
                  monotonia wrescie coś nowoczesnego
                  • korby Re: Nowa Honda Civic sedan 05.02.06, 10:20
                    Ni chodzi o to czy są ładne czy nie. Są po prostu z dziadowskiej jakości
                    materiałów. Na zdjęciu wyglądają bardzo ciekawie. Co innego kontakt bezpośredni.
                    Bardzo słabej jakości plastiki, świecący plastik przedniej kosoli który paćka
                    się palcami. Tragiczne plastiki udające aluminium. TRAGICZNE. Dźwignia zmiany
                    biegów wygląda jak w resoraku. PLASTIKOWE obudowy klamki - TRAGICZNE. Ogólnie
                    odpychająca jakość. Widzę, że w sedanie trochę to poprawili (dźwignia zmiany
                    biegów, klamki).
                    • daria.1 Re: Nowa Honda Civic sedan 05.02.06, 19:36
                      dla ciebie to dziadostwo a dla innych nie ,prawdą jest to że jest tam taki plastik świecący na którym widać palce ale jest go mało tylko przy zegarach , reszt jest normalna mi się podoba .Dla mnie najważniejszą rzeczą jest to zeby plastiki nie trzeszczały.
    • black.iron Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 19:58
      fajny, duzo bardziej akceptowalny stylistycznie od 5d. dobrze, ze zrezygnowali z
      tego plastiku zamiast atrapy. i ponoc wahacze maja byc z tylu.

jesli pozostanie w takiej relacji cenowej w stosunku do 5d, jak poprzednia
      wersja (sedan byl tanszy 3 tys) to z silnikem 1.8 za 65-66 tys moze byc swietna
      oferta.
      • black.iron Re: Nowa Honda Civic sedan 03.02.06, 20:03
        automobiles.honda.com/models/exterior_gallery.asp?ModelName=Civic+Sedan
        tutaj dla porownania sedan chyba w wersji amerykanskiej. ktory sie Wam bardziej
        podoba?
        • ste1 Re: Nowa Honda Civic sedan 05.02.06, 12:52
          Jezdzilem nowym sedanem z silnikiem hybrydowym. Autko zapowiada sie bardzo ciekawie:) stylistyka to taki mniejszy Accord ale bardzo ładnie wyglada z dziwnych zeczy to 2 deski rozdzielcze ale nawet to wygodne:)
          • wowo5 Re: Nowa Honda Civic sedan 05.02.06, 22:02
            Mi sie nowy Civic znacznie bardziej podoba od poprzedniej wersji. Napisz jakie
            masz wrazenia z jazdy hybryda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka