izyda12 13.02.06, 16:34 pewnie dobry - ale dla mnie "male" samochody sportowe maja wizerunek kojarzacy sie z damskimi torebkami albo podstarzalymi playboyami; tak jak nie przepadam za tzw. mesiami to CL czy CSL bylby duzo lepszym nabytkiem Link Zgłoś Obserwuj wątek
p_iki Nowe Porsche 911 Turbo 13.02.06, 16:38 sry ale na ostatnim salonie w genewie stoisko porsche to jedna wielka pomylka.. wystawiali tylko nowe 911 i cayenne a reszta w zamknietej vip-owskiej czesci.. wielkie rozczarowanie, mam nadzieje ze w tym roku bedzie lepiej... ale i tak czekam na nowe RS4 cabrio... mmm Link Zgłoś
habudzik Re: Mały to jest..... 13.02.06, 18:05 izyda12 napisała: > lotus jest po prostu jeszcze mniejszy Do jednych z najmniejszych zaliczają się "sportowe" żółtki . To dopiero gabaryty mają . Link Zgłoś
sven_b Re: Nowe Porsche 911 Turbo 13.02.06, 18:18 Dobrze ze napisali co sie zmienilo w linii nadwozia bo mam zawsze problem z rozpoznaniem zmian w 911. Link Zgłoś
habudzik Re: Nowe Porsche 911 Turbo 13.02.06, 18:26 sven_b napisał: > Dobrze ze napisali co sie zmienilo w linii nadwozia bo mam zawsze problem z > rozpoznaniem zmian w 911. Jedno co się nie zmieniło to hamulce . Najlepsze z najlepszych Link Zgłoś
tuscan_s Re: Nowe Porsche 911 Turbo 14.02.06, 17:54 a ja i tak nie moge sie doczekać nowego GT2... ;] Link Zgłoś
lorneta.i.meduza Re: Nowe Porsche 911 Turbo 15.02.06, 09:55 Ciężkie pieniądze wpakowane w udoskonalanie czegoś, co od samego początku oparte było na złych założeniach. Dzięki temu mamy zaawansowanego technicznie "kaszlaka". Link Zgłoś
leatsol Re: Nowe Porsche 911 Turbo 26.02.06, 00:42 Porsze 911 według mnie nie jest takie małe to raz, a dwa to to że że odstarzali playboyje wybiorą właśnie meśka cl lub cls b ojest teoretycznie szybki, komfortowy i szpanerski. porsze to wspaniałe sportowe samochodzy które rozłożą każdego mercedesa na łopatki na w samochodach sportowych liczy sie przedewszystkim prowadzenie i osiągi na torach a nie wygoda i dane na papierze Link Zgłoś