Dodaj do ulubionych

Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.atlanta-25-30rs.ga.dial-access.att.net 07.12.02, 03:34
thecarconnection.com/index.asp?article=5573

Kurcze, ta firma co jeden samochod to ladny robi. Popatrzcie:
G35 - ulubiony pojazd mojej zony:
thecarconnection.com/index.asp?article=4727

Q45 - moje marzenie:
thecarconnection.com/index.asp?article=3742

M45 - moje troszke tansze marzenie:
thecarconnection.com/index.asp?article=5287

Quest (nie widac ze jest ladny, ale na pewno bedzie):
www.thecarconnection.com/index.asp?article=5548

Murano - super SUV:
www.thecarconnection.com/index.asp?article=5498

350Z - najladniejszy samochod sportowy na rynku:
thecarconnection.com/index.asp?article=5059

G35 Coupe - ladniejsza wersja 350Z:
thecarconnection.com/index.asp?article=5395

I niech ktos powie ze Nissan nie robi pieknych samochodow...

Obserwuj wątek
    • Gość: Lysy Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 07.12.02, 04:24

>
      > I niech ktos powie ze Nissan nie robi pieknych samochodow...
      >

Moze i robi ladne samochody (to wlasciwie kwestia gustu) pewnie one nawet
      niezle zanim jezdrza ale powiem ci ze po moich przygodach z ostatnia maxima to
      uplynie troche wody az ja jakiegos nissana kupie. Juz chyba wole taurusa co by
      o nim powiedziec nigdy mi nie stanal posrodku niczego ani tez zadne lampki mi
      sie nigdy nie wlaczaly gdy tankowalem z wlaczonym silnikiem. Pewnie nissan to
      juz naprawil ale tak jak muwilem jesli masz z czyms zle doswiadczenia to minie
      troche czasu by tym silnikiem. Sprobuj to zrobic zapomniec.
    • Gość: Marcel Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.reshall.umich.edu 07.12.02, 06:31
      Ano piekne sa. Moim wyborem bylby 350Z. Zgadzam sie w 100%, ze jest to
      najladniejszy samochod sportowy na rynku. Jako jeden z nielicznych nie wyglada
      jak na filmie panoramicznym rozciagnietym do telewizyjnego formatu.
      Murano tez wyglada obiecujaco. Tylko ta przekladnia CVT... no i powoli
      wszystkie te crossover SUV'y zaczynaja wygladac prawie identycznie.
    • Gość: robert Nie podzielam twojego zachwytu Marku IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 07.12.02, 13:29
      Może dlatego że w Europie Nissan słynie ze sprzedawania "nijakich" i "nudnych"
      samochodów. Almera, a szczególnie ostatnia Primera to takie dziwne samochody,
      że można tył pomylic z przodem. Mnie sie to bardzo nie podoba. Może dlatego, że
      jestem zwolennikiem klasyki na kołach, długiej maski, silnika z przodu i
      napędzanych grubych kół tylnich. Jestem fanem tego co na koła stawiaja
      brytyjczycy.

A Nissan, cóż - jest taki strasznie.....azjatycki. To chyba najwłaściwsze
      określenie jakie znalazłem:-))

PS. Nie mam nic do zarzucenia stronie technicznej tych japońskich aut. Nie
      podchodzi mi tylko ta trochę "samurajowata stylistyka". Ale cóż - w Stanach
      takie auta zawsze lepiej się sprzedawały. Słabsza konkurencja:-))

Siema:)
      • Gość: Marek Re: Nie podzielam twojego zachwytu Marku IP: *.atlanta-31-32rs.ga.dial-access.att.net 07.12.02, 14:11
        Widzialem nowa Primere i w 100% sie z Toba zgadzam. Przekombinowana...

Jezeli Ci sie tradycyjne pojazdy podobaja, to M45 powinno sie Ci podobac - ma
        az do bolu tradycyjna sylwetke. Zreszta Q45 tez ma wyraznie zaznaczone 3
        czesci nadwozia.
        • Gość: robert sorry ale nie:) IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 07.12.02, 14:20
          zupełnie nie podchodzi mi to co robi dzisiaj większość producentów: te
          reflektory jakieś wielkie i włażące na pół maski. Zdecydowanie nie mój styl.
          Ale dzieki za dobre chęci:-)))
          • Gość: Marek Re: sorry ale nie:) IP: *.atlanta-08-09rs.ga.dial-access.att.net 07.12.02, 21:44
            Mojej zonie tez sie M45 nie podoba. Natomiast Q45 tak. Mi sie w Q45 podoba
            tradycyjna sylwetka, niesamowite rozwiazania techniczne, porzadny silnik i
            rozsadna cena (te same cechy ma M45 za $10 tys. mniej...). Poza tym te
            reflektory z 7 soczewkami...
        • Gość: Jozef Re: Nie podzielam twojego zachwytu Marku IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.02, 15:46
          Ale te samochody sa podobne...Charakterystyczne dla japoncow.
          www.fly-and-die.de/p10c/UnsereAutos.html
          • wowo5 Re: Nie podzielam twojego zachwytu Marku 07.12.02, 21:19
            A mi sie podobaja. Nissan i Mazda to jedyne japonskie firmy oferujace ciekawie
            wygladajace samochody. Nowa Honda Accord i nowa Camry to okropnie wygladajace
            samochody. Nowa Corolla (amerykanska) tez jest brzydka, podobnie jak Matrix.
            Suzuki Aerio to tez potworek. A w ogole to jest coraz wiecej tych potworkow:
            BMW7, Megane II, nowa Avensis itd. Przynajmniej Megane wyroznia sie (na minus
            co prawda).
            • Gość: Marek Re: Nie podzielam twojego zachwytu Marku IP: *.atlanta-08-09rs.ga.dial-access.att.net 07.12.02, 21:43
              W wiekszosci sie z Toba zgadzam, ale mam inna opinie w stosunku do BMW 7.
              Poczatkowo na nie strasznie narzekalem bo mi sie nie podobalo. Ale ostatnio
              obejrzalem go porzadnie i zmieniam zdanie. Nadal nie wiem jak wetknac do tego
              bagaznika z mikro dziura jakas normalnych rozmiarow walizke. Albo jak
              jednoczesnie jechac w duzym ruchu i zmieniac piosenki tym kreciolkiem. Zreszta
              po co sie tym przejmowac. Nie stac mnie na taki samochod i nie zanosi sie zeby
              to sie zmienilo w najblizszym czasie...
            • devote Re: Nie podzielam twojego zachwytu Marku 08.12.02, 04:29
              wowo5 napisał:

>A w ogole to jest coraz wiecej tych potworkow:

tez mi sie te nowe modele samochodow nie podobaja.wszystko takie
              futurystyczne.nawet volvo ktore slynelo z klasycznych wozow tez sie popsulo z
              wygladu.tak uwazam.

nie ma to jak normalny i prosty z wygladu volkswagen
              tak,bede to podkreslal na kazdym kroku ze volkswagen Golf czy Bora wygladaja
              jak normalny samochod a nie jak potworek.wcale mnie to nie obchodzi jesli ktos
              powie ze to auto dla dresa.ja takich argumentow nigdy nie wysowam.jak ktos chce
              to nosi dresy a inny kapelusze i nie widze w tym nic dziwnego.przynajmniej w
              ameryce tak jest a nie jak w polsce gdzie porobily sie podzialy na lepszych i
              gorszych.

kurwa,zeszlem na inny temat
              • Gość: Marek Re: Nie podzielam twojego zachwytu Marku IP: *.atlanta-38-39rs.ga.dial-access.att.net 08.12.02, 04:53
                VW rzeczywiscie robi ladne samochody. Jetta i Passat sa bardzo klasyczne a
                jednoczesnie nowoczesne z wygladu. Poza tym 10-cio letni Passat wyglada nadal
                nowoczesnie czego nie mozna np. powiedziec o Camry czy Accordzie...
                • Gość: Tomek Re: Passat vs Accord IP: *.broadcom.com 08.12.02, 08:30
                  Roznica miedzy tymi samochodami taka, ze Accord kosztuje od 16k a Passat od 22k.
                  ZA kazdym razem wybiore Accord.
                  Zwlaszcza nowy model ktory ma doskonaly wyglad.

Zdecydowanie najladniejszym samochodem jest BMW 3:
                  www.edmunds.com/new/2003/bmw/3series/325irwd4drsedan25l6cyl5m/photo_1.html
                  • Gość: robert w tej ostatniej wersji to mi biemdabljiu podpadł IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 08.12.02, 12:20
                    - zdecydowanie wole przód sprzed liftingu. Ten nowy zderzak, jakiś taki dziwnie
                    bułowaty jest. Trochę przypomina hamburgera albo golonke po bawarsku. Auto
                    straciło na wyrazistości - może miało trafiac bardziej w kobiece gusta?
                    I prawie w ogóle nie ma wlotu powietrza:)

Nic dziwnego, że podoba mi sie tylko wersja M. Ale ja to jestem dopiero drech,
                    nie?
                    • Gość: Marek Re: w tej ostatniej wersji to mi biemdabljiu podp IP: *.atlanta-36-37rs.ga.dial-access.att.net 08.12.02, 14:17
                      Wersja M jest super-ladna. Szczegolnie kabriolet. Widac od razu za co sie tyle
                      kasy wydaje... A swoja droga to relatywnie M3 nie kosztuje tak duzo - ten
                      pojazd ma porownywalne osiagi do Corvette a ma 4 siedzenia, znacznie lepsze
                      wykonczenie wnetrza, nowoczesniejsza technike i jest nawet troszeczke tanszy.
                      Ale i tak mowimu o kwotach zblizajacych sie do $50 tys.
                  • Gość: jr Re: Passat vs Accord IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.12.02, 15:39
                    A ja mysle ze Audi A4
                    • devote Re: Passat vs Accord 08.12.02, 16:44
                      Gość portalu: jr napisał(a):

> A ja mysle ze Audi A4

moj ulubiony samochod
                      jak wygram w LOTTO to sobie kupje A4 V6 CVT
    • Gość: altimat Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.12.02, 14:36
      pare zdjec nowej maximy(prototyp podczas prob).prawdopodobnie bedzie dostpna z
      silnikami v6 oraz v8 -z infiniti.
      • Gość: altimat Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.12.02, 15:20
        Gość portalu: altimat napisał(a):

> pare zdjec nowej maximy(prototyp podczas prob).prawdopodobnie bedzie dostpna
        z
        >
        > silnikami v6 oraz v8 -z infiniti.
        webservernt.d2g.com:81/NEWS/Maxima%202004/
        • Gość: is300 Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 08.12.02, 22:05
          Przeginaja pale z tymi silnikami, niby po co V8 w Maximie?
          Przeciez terazinejszy silnik VQ jest totalnie zajebisty. Po co wiecej
          Czy 260 lub 270KM to nie wystarczy w Maximie?
          Czekam na podwyszke paliwa, taka do $2.5 za galonik, zobaczymy jak te potwory
          beda sie sprzedawac wtedy :)))))))))))))))))))))
          A nowa Maxima to totalna tragedia, a ten tyl UUUUUUUUUUHHHHHHHHH, ochyda.
          Chyba najbrzydszy samochod jaki widzialem, Brzydszy od Altimy :)_))))

• Gość: Marek Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 08.12.02, 22:42
            Z V8 od Infiniti (350 KM) moglaby Maxima konkurowac np. z BMW M3 czy nawet M5.
            Znajac Nissana to cena takiej wersji moze byc bardzo atrakcyjna (35-40 tys.
            USD). Skusilbym sie...
          • Gość: altimat Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.12.02, 23:25
            naped ma byc na tyl-na przod ponad 260hp to za duzo.na poczatku stycznia bede w
            detroit wiec wpadne zobaczyc jak to autko wyglada...ale sie zgadza -nowa maxima
            jest bardzo podobna z profilu do altimy.ksztalt dachu,zarys drzwi i okien....
            • wowo5 Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.02, 23:38
              Przyjrzalem sie blizej i przestala mi sie podobac. Ponoc ma sie zaczynac od
              $30k. Za ta cene jest juz z czego wybierac. Np. Infiniti G35 wydaje sie lepsza
              propozycja w tej cenie. V8 do przednionapedowego samochodu to pomylka, chyba ze
              bedzie mial 4X4. Ciekawe czy dadza mu CVT z nowego Murano.
              • Gość: altimat Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.12.02, 06:41
                nowa maxima to prawdopodobnie infiniti Q45 w nowej wersji nadwozia
                • Gość: Marek Re: Nowa Maxima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.atlanta.ga.us 09.12.02, 12:54
                  Albo raczej przyszly model M45 w wersji "dla ludu"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka