Dodaj do ulubionych

2007 Toyota Camry

22.03.06, 16:33
autos.msn.com/advice/article.aspx?contentid=4023718
www.canadiandriver.com/news/06detroit/060110-4.htm
forum Camry:
townhall-talk.edmunds.com/direct/view/.ef31962
Obserwuj wątek
    • cracovian A tu mozna kupic: 22.03.06, 16:47
      www.carmax.com/dyn/search/searchresults.aspx?newused=0&make=TO&model=CAMR&vehtype=0&locnum=7807&pr1=1&pr2=13&es=T&esx=0&zd=
      • robert888 ile u was sie płaci za opcję LoJack dla samochodu? 22.03.06, 17:49
        Tzn. ile przy montażu i jaki abonament (miesięczny, roczny)?
        • moped absolutnie nie mam pojecia - po co komu to? 22.03.06, 18:47
          Musze sie przyznac, ze pierwszy raz o LoJack dowiedzialem sie od Ciebie,
          ze takie cos isntieje :)))

Tutaj gdzie mieszkam
    • suchyhc Re: 2007 Toyota Camry 22.03.06, 18:53
      No dużo ładniejsza ta Camry od poprzedniczki. Ta aktualna w ogóle mi nie pasuje.
      • cracovian Poza wygladem... 22.03.06, 20:43
        ...to mechanicznie tez bardzo sie rozni. Choc praktycznie ta sama czworka, V6
        jest DUZO lepszy. MPG podobny do mojej starej Corolli z 98 roku. Dodatkowo jest
        hybryda, ktora bedzie tansza od V6 (!). Nareszcie jest osiem (gdzies czytalem,
        ze siedem) poduszek w standardzie. Wiekszosc terazniejszych Camry ma tylko dwie
        z przodu. Boczne sa niby w opcji, ale wiekszosc na placu dilera po prostu ich
        nie ma. Nowy woz jest rowniez szerszy i dluzszy i ma czujnik cisnienia opon tez
        w standardzie. Za $18K wzwyz to bedzie jeszcze wiekszy sukces niz odchodzacy
        model...
    • vafancullo Re: 2007 Toyota Camry 22.03.06, 22:10
      dwie ostatnie wersje camry w cuglach wygrywaly w europie konkurs na nieporozumienie designu roku.
      ta wersja chyba jednak nie bedzie az tak zdecydowanym faworytem, chociaz z pewnoscia wroze jej
      podium. oczywiscie za oceanem/oceanami konkurencjaw ramach tegoz konkursu jest duzo
      powazniejsza i tamze wroze temu autku spora sprzedaz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka