trybunludowy 14.04.06, 19:53 Zauwazylem ze moje porsche ma slabe przyspieszenie od 280 km/h do 320 km/h. Czy wy tez tak macie z waszymi porsche, czy tylko ja mam taki felerny model? Link Zgłoś Obserwuj wątek
dr.wal2 Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 20:00 moja 911 tyle nie pojedzie, co masz za modell ? sprawdz paliwo i przewody benzynowe - moze byc scheiss najlepiej wymien schlahy - mala koszt napisz cos o Twoim aucie moja 911 z 1984 roko ,calkowicie renowowana . Pzdr. Link Zgłoś
fuiio Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 20:48 bo to twoje porsche to stary rzęch..kup sobie auto nowe i przestan sie czepiac starych trupów Link Zgłoś
odin-2 Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 20:55 fuiio napisał: bo to twoje porsche to stary rzęch..kup sobie auto nowe i przestan sie czepiac starych trupów .. bele co zarabiasz,bele co kupujesz , moj Porsche 911 to klasyk , sprawdz chodliwosc tego modelu i rocznika , nawet u zlodzi j ! Link Zgłoś
iberia30 Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 21:02 fuiio napisał: > bo to twoje porsche to stary rzęch..kup sobie auto nowe i przestan sie czepiac > starych trupów jasne, nowego fiata niech sobie kupi, co fuiio?buhahahahaha Link Zgłoś
iberia30 Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 21:01 eeee no koles jak zes kupil prosiaka to sie nie dziw, ze takie masz problemy, sugeruje wymiane na Maseratti albo Veyrona i po klopocie. Link Zgłoś
fuiio Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 21:06 masz (i to tez nie na pewno bościemniaczy tu jest full) ale jezeli nawet juz - to starego trupa który był kiedys porschem dopóki nie został przepierdziany przez 5ciu niemieckich właścicieli nie brał udziału w powaznym dzwonie a na koniec został wyklepany w garazu pod Mławą przez Heńka z Marianem no i opchnięty tzw frajerowi czyli tobie gamoniu jeden Link Zgłoś
iberia30 Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 21:14 sugeruje korepetycje z jezyka ojczystego bo takiego belkotu to juz dawno nie czytalam, a gamoniu to sobie do wlasnej matki mow. Skoro nie zrozumiales w jakim tonie byla moja wypowiedz do autora watku to moze zamilcz sprzedaco nowych fiatkow. Link Zgłoś
fuiio Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 21:17 sam tez jestes jestes gamoniem wiec MILCZEC! Link Zgłoś
iberia30 Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 21:31 widac, ze braklo trollowi argumentow do dyskusji?Jakos mnie to nie dziwi. Link Zgłoś
trybunludowy Re: Mam problem z autem. 14.04.06, 21:12 > eeee no koles jak zes kupil prosiaka to sie nie dziw, ze takie masz problemy, > sugeruje wymiane na Maseratti albo Veyrona i po klopocie. No w sumie moj blad, bo pytalem po znajomych w pracy o doswiadczenia z ich autami i wsrod nich tez maseratti mialo wieksze wziecie. Ale teraz to juz po ptokach. Link Zgłoś
dr.wal2 Re: Mam problem z autem. 15.04.06, 09:13 Mam problem z autem. Autor: trybunludowy Data: 14.04.06, 19:53 Z autem tez ? , nieszczescia chodza parami , najpierw z fiutem problem miales,teraz z autem .., eech zycie jest okrutne . 3m sie. Link Zgłoś
dr.wal2 Re: Mam problem z autem. 15.04.06, 10:11 Re:Autor: trybunludowy Data: 14.04.06, 19:53 mam znajomego urologa ,... mozesz sie do niego zwócic ..-z twoim autem ,he he Link Zgłoś