ma1969 13.05.06, 22:09 intryguje mnie po co w/w vw maly/mają nazwy grup muzycznych na tylnej klapie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marcinc3 Re: vw golf III europe, bon jovi, kansas itp 14.05.06, 10:28 to na ich czesc byly specjalne opcje - najczesciej inne naglosnienie Link Zgłoś
marcinc3 Re: vw golf III europe, bon jovi, kansas itp 14.05.06, 13:20 moge dodac ze w bon jovi mialem alufelgi , szyber, ciemne lampy z tylu i zderzaki inne takie cale lakierowane bez tego czarnego i halogeny z przodu , i jezeli sie nie myle to tapicerka welur czarny z jakimis liniami zielonymi lub niebieskimi nie pamietam bo to bylo z 5 lat temu lub ciut wiecej.moge spraw3dzic bo sasiad ma go jakby kogos interesowalo dokladnie Link Zgłoś
marcinc3 bon jovi 14.05.06, 13:20 moge dodac ze w bon jovi mialem alufelgi , szyber, ciemne lampy z tylu i zderzaki inne takie cale lakierowane bez tego czarnego i halogeny z przodu , i jezeli sie nie myle to tapicerka welur czarny z jakimis liniami zielonymi lub niebieskimi nie pamietam bo to bylo z 5 lat temu lub ciut wiecej.moge spraw3dzic bo sasiad ma go jakby kogos interesowalo dokladnie Link Zgłoś
swoboda_t Re: vw golf III europe, bon jovi, kansas itp 14.05.06, 10:35 Inne nagłośnienie, biale albo i nie zagary, jakiś centralny zamek albo szyberdach - no takie tam serie specjalne :) Link Zgłoś
waskes29 Re: vw golf III europe, bon jovi, kansas itp 14.05.06, 11:02 Normalny trik handlowy z wersjami limitowanymi ,VW w przeszlosci sponsorowal trasy koncertowe znanym zespolom za co uzyskal zgode do uzywania nazwy zespolow dla swoich limitowanych wersji golfow. Byly m.in Bon Jovi,Genesis,Pink Floyd,Europe,Rolling Stones -wiecej nie pamietam ale cos tam jeszcze bylo ,ja mialem Golfa II w wersji Match i Golfa IV- GTI Edition. Link Zgłoś
swoboda_t Re: vw golf III europe, bon jovi, kansas itp 14.05.06, 11:43 No i w Golfie II i III były jeszcze wersje oznaczane nazwami amerykańskich miast Link Zgłoś
iberia30 Re: Izyda, 14.05.06, 13:42 wlk.brytania napisał: > tak z ciekawosci - czym pomykasz na codzien ? obawiam sie, iz jest to top secret info wiec..... Link Zgłoś
mistrz_cietej_riposty Re: vw golf III europe, bon jovi, kansas itp 14.05.06, 13:55 ja kiedys miałem wersję "manhatan" wiśniowy , ładny golfik 3 , szyber dach - szklany , zderzaczki i lustra w kolorze nadwozia , szara tapicerka - wellur i pamietam że miał halogeny w atrapie.... nie miał natomiast elektrycznych szyb ale za to el.ustaw.lusterek? niewiem czemu? dziwne... bardzo milo go wspominam.... Link Zgłoś
dr.rocco Re: vw golf III europe, bon jovi, kansas itp 14.05.06, 14:10 Kiedys sporo bylo u nas tych bon jovi , z tego co wiem , to mialy lepsze naglosnienie , no ale dzis to juz wioska , tylko nastolatki tym jezdza. Link Zgłoś
superizyda Re: bon jovi prowokuj dalej 14.05.06, 14:08 prawdziwym facetem to ty raczej nie jestes skoro z soltysem przy bon jovi w golfie... Link Zgłoś
lew_ Re: vw golf III europe, bon jovi, kansas itp 14.05.06, 14:11 Marcinc3 to cham i burak ,tylko wyzywac potrafi i nic wiecej .Kompletny dupek ktoremu sie wydaje ze zna sie na autach buhahahahahahah Link Zgłoś