Gość: marek IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 20:32 Mam trudności z wyborem. Proszę o opinię porównawczą obu samochodów. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: berlingo - partner IP: *.telia.com 23.10.01, 20:37 Berlingo jest blaszaneczka nie do zdarcia.Przy wlasiwym servisie tam niema co sie zepsuc.200kkm przechodza bez najmniejszego problemu jest genialnie prosty i powiedzilbym spartanski,pewnie dlatego sie nie psuje.Tych co go mieli i znalem wszyscy chwalili. Partner psuje sie bez przerwy. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: berlingo - partner IP: 192.168.3.* / *.trzebinia.net 24.10.01, 15:36 Do tego możesz przedłuzyć gwarancje (w Peugeocie za nic w świecie,choć przyznaje,że tego nie rozumie gdyż to ten sam koncern PSA)Z tego właśnie względu kupiłem Citroena nie Peugeota (Skode,VW i wiele innych "zbyt pewnych siebie"!) pozdro Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: berlingo - partner IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 24.10.01, 16:05 Mi w "znajomym" serwisie na ucho radzi, aby wziac auto montowane we Francji, a nie u nas w kraju. Niestety ponoc nasi montazysci sa jednak "mniej uwazni" i ASO musza czesto poprawiac ich bledy, a klienta cos zalewa... Pozdr Link Zgłoś