bonzo_90 31.05.06, 23:14 Czy znacie jakiś sklep internetowy,gdzie sprzedają wydechy Remus'a? Orientujecie się w cenach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
zoriusz Re: Wydech Remus'a 01.06.06, 08:29 "Czasami na polskich ulicach widać samochody, które są obklejone naklejkami, mają zamontowane ryczące wydechy, a ledwo same jeżdżą, nic nie pomoże sportowy wydech czy przyciemnione lampy, (za które policja powinna zabierać dowody rejestracyjne), jeśli samochód jest kompletnym złomem." www.simsony.friko.pl/Tuning.htm Link Zgłoś
lejzigod Re: Wydech Remus'a 02.06.06, 08:15 najlepiej wybrać się do śmietnika po pierdzidło. Jak na wiosce nie masz to leć do najbliższego powiatu. Tam powinieneś znaleźć jakiś kawał rury kanalizacyjnej, to taki prawie remus. Musisz teraz ją przewiercić w kilku miejscach i otwory nagwintować. Potem malujesz to na srebrno. I pamiętaj, że musisz tego swojego remusa codziennie polerować najlepiej rękawem tylko nie tym, w który smarczesz gluty. No i będziesz się już wyróżniał na blokasach Do dzieła dresiku Link Zgłoś
hybrydowy Re: Wydech Remus'a 02.06.06, 19:47 Boże co za prostak, a czy wiesz że np takie tłumiki wcale nie muszą byc głośne i że sa bardziej wytrzymałe od seryjnego dziadostwa zrobionego własnie z blachy od rynien? pewnie nie wiesz wiec stul dzioba wsiadaj do skody albo fiata i jedz na przegląd serwisowy zapłacic 1000 zł za wymiane oleju i filtra. Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Wydech Remus'a IP: *.czluchow.sdi.tpnet.pl 28.10.06, 22:37 co wy myslicie ze remus to tylko pierdziawka prawda pierdzi ale tu chodzi o moc no i trzeba sie pochwalic kolegom ze mam remusa o kozak jestem pozdro Link Zgłoś
Gość: powolniak Re: Wydech Remus'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:04 niezły wydech to ma moja małżonka, zwłaszcza po fasoli :)) Link Zgłoś
webeck Re: Wydech Remus'a 19.06.06, 01:29 dobre dobre:) Mam prośbę, kończę pisać pracę magisterską i potrzebuje skompletować wyniki z ankiety. Brakuje jeszcze tylko parę wpisów. Proszę pomóżcie, zajmie to minutę, a każdy głos się liczy. Tu jest adres: www.cntech.pl/ankieta/ A we wrześniu wydaję książkę:) Pozdrawiam wszystkich, Michał Link Zgłoś