kaczor210 04.06.06, 10:54 Jak szybko udało sie wam sprzedac auto? Ja mam do sprzedania Opla z 99r. i ogłaszam go juz ze 2 tygodnie- zero reakcji (cena atrakcyjna) Gdzie najlepiej ? Giełda? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marcinc3 Re: jak szybko sprzedac auto? 04.06.06, 11:26 moze wydaje ci sie ze cena atrakcyjna -ja sprzedaje auto od ukazania sie ogloszenia po 3-4 dniach max w ciagu tygodnia Link Zgłoś
kulawywos Re: jak szybko sprzedac auto? 04.06.06, 11:58 - Jeżdzisz z kartkami na szybach z pełnym opisem i numerem telefonu. - Wystawiasz na Allegro z opcją "kup teraz", która jest twoją ostateczną ceną transakcyjną. - Wystawiasz go na giełdy internetowe np. Trader,Gratka(zwróć uwagę na umieszczenie ciekawych zdjęć). - Telegazeta w rubryce ogłoszenia ze zdjęciami. - Ogłoszenie w czwartkowej Wyborczej (dodatek Auto-Moto) - Wysyłasz maila do wszystkich znajomych i rodziny, że masz samochód, który powinien zostać w "dobrych rękach", taka poczta pantoflowa jest bardzo skuteczna. Giełda i komis to patologia ODRADZAM!!! Powodzenia. Link Zgłoś
marcinc3 Re: jak szybko sprzedac auto? 04.06.06, 14:45 ja daje tylko do otomoto [automatycznie alegro] toopoferta i do anonsow ale podstawa to otomoto i najtansza cena by ktos zadzwonil a co dopiero przyjechal Link Zgłoś
fuiio Re: jak szybko sprzedac auto? 04.06.06, 15:40 Strasznie to stare,może nikt tego nie kupić,najlepiej wystaw na allegro od 1PLN,moze ktoś sie zdecyduje na części.. Link Zgłoś
loyezoo Re: jak szybko sprzedac auto? 04.06.06, 16:18 Za to ty jesteś młody.Za młody żeby móc prowadzić jakiekolwiek auto:) Link Zgłoś