al.bandi SUPERB ! SUPERB ! SUPERB ! SUPERB ! 30.01.03, 14:57 A mój typ to SUPERB ! Wiocha do kwadratu. Widziałem nowe takie autko na osiedlu. Jeżdzi nim jakiś skamieniały okaz homo- pitekantropus z filcowym kapeluszem na czerebie. pitka Link Zgłoś
Gość: bmmm Tylko BMW ! IP: *.icm.edu.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 23:11 Najwieksze chamy to kierowcy BMW. Nowe modele maja szklane drzwi kierowcy aby dresiarze mogli szpanowac lampasami. BMW - auto do wozenia burakow!!!! Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Wybierzmy najbardziej wieśniacke auto.... IP: 217.153.45.* 31.01.03, 14:05 To chyba nie problem w aucie, tylko w kierowcy... Jaki kierowca nadaje charakter swojemu pojazdowi, a nie odwrotnie. Pozdrawiam Syrena Link Zgłoś
Gość: mar pacany IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 20:58 Jeżdżę Mercedesem w124 i zawsze kiedy staję na skrzyżowaniu i widzę pięcioosobową spoconą rodzinę ściśniętą w seicento lub tico myślę sobie : ale ze mnie wieśniak muszę podkręcić klimę i zamknąć szyber hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha Link Zgłoś