devote 22.01.03, 23:38 w swoim shitwagenie mam VR6 ale bez turbo :( chlopaczki pokazuja auto i jada po autobahnie www.der-schnellste-seat.de/download.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: poldek Re: Seat Leon Cupra VR6 Turbo - video IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 23.01.03, 00:43 devote napisał: > w swoim shitwagenie mam VR6 ale bez turbo :( > chlopaczki pokazuja auto i jada po autobahnie > > <a href="www.der-schnellste- seat.de/download.html"target="_blank">www.de > r-schnellste-seat.de/download.html</a> > super - sciagnalem wszystkie filmiki,ale brak mi kodeka - czy ktos wie co mam zainstalowac aby obejrzec filmik??:) Link Zgłoś
devote Re: Seat Leon Cupra VR6 Turbo - video 23.01.03, 00:48 to jest mpeg2 wiec musisz miec jakis codec lube ogladaj na DVDplayer,WinDVD, PowerDVD, etc Link Zgłoś
Gość: is300 Re: Seat Leon Cupra VR6 Turbo - video IP: *.dyn.optonline.net 23.01.03, 02:37 Jak filmiki, nic specjalnego. Goscie szybko jada i tyle, zaden w tym talent. Albo wydech kreca. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Seat Leon Cupra VR6 Turbo - video IP: *.dyn.optonline.net 23.01.03, 03:02 he,ale jestes spostrzegawczy tu nie chodzi o talent tylko o samochod Link Zgłoś
devote Re: Seat Leon Cupra VR6 Turbo - video 23.01.03, 03:28 no wlasnie.tutaj chodzi o samochod a konkretnie o sam silnik.oczekiwales dzikiej jazdy z wyprzedzaniem na trzeciego? I wlasnie taki tunning mi sie podoba.Bez zbednyh bajerow i spojlerow tylko pod maska.VR6 24V to super silnik a tutaj jeszce z turbo.Nie wiem tylko jaka moc kolesie osiagneli bo nie umiem szprechac po niemiecku. Link Zgłoś
Gość: poldek Re: Seat Leon Cupra VR6 Turbo - video IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 23.01.03, 09:30 Co to za badziewie ten Seat Leon - filmik nawet fajny, ale bohater oskara nie dostanie :) - przeciez ten Leon to istny kicz komercyjny - niektorzy nazywaja to polsportowym autem - jak cos moze byc nawet polsportowym (nie mowiac o sportowym ) skoro wyglada jak np. Fiat Brava albo inne takie - skoro to jest sportowka to co to Porsche, Ferrari i podobne - Seat Leon - nic nie warta popierdolka namiastki aut sportowych z wtgladem kompakta ... Link Zgłoś
Gość: robert nie każdego stać na Ferrari lub Porsche IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 23.01.03, 16:56 ma czekać aż sie dorobi po 20 latach? Link Zgłoś
Gość: poldek Re: nie każdego stać na Ferrari lub Porsche IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 23.01.03, 22:36 Gość portalu: robert napisał(a): > ma czekać aż sie dorobi po 20 latach? no pewnie, ze nie - ale ja napisalem - to tylko namiastka ;) Link Zgłoś
Gość: robert mówisz - namiastka? IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 24.01.03, 11:08 Gość portalu: poldek napisał(a): > no pewnie, ze nie - ale ja napisalem - to tylko namiastka ;) To przeczytaj sie jeszcze raz:)))) Ciekawe jakbyś sie poczuł jakby ktos tak określił to czym jeździsz:)) Ew. to czego słuchasz, to co lubisz etc.....wpisz właściwe:) Więcej dystansu. Siema. Link Zgłoś
fantomasek Re: mówisz - namiastka? 24.01.03, 22:39 fajny wozek szczegolnie wyglad zewnetrzy.fajny tyl. i wielkie brawa dla tych gosci co przerabiali.silnik V6 z Golfa plus turbo.piekna robota. i widac ze goscie maja dobrze poukladane w glowach bo pokazane jest jak tylko prubuja rozwinac maksymalna predkosc bez zbednych niebezpiecznych manewrow,palenia gumy itd. Link Zgłoś
Gość: Wiseguy Re: mówisz - namiastka? IP: *.nsm.pl / 192.168.170.* / *.nsm.pl 25.01.03, 23:39 A ja widzałem zdjęcia Hondy S 2000 z kompresorem o mocy 310KM seryjnie ma 240KM z silnika 2.0. To dopiero maszyna. www.hondapl.org/forum/imgshow.asp?id=834http://www.hondapl.org/forum/imgshow.asp?id=833 Pozdrawiam Wiseguy Link Zgłoś