agys 19.07.06, 12:03 przymierzam sie do zakupu felici tak ok 8-10- letniej. powiedzcie mi czy to dobry wybór ewentualnie coś poradźcie .... dzięki z góry. Link Zgłoś Obserwuj wątek
sonsiad666 Re: felicja jest ok? 20.07.06, 14:41 Kilka dni temu kupiłem 9 letnią felicję - przekonała mnie przede wszystkim cena - 3 tyś (pomimo uszkodzeń lakieru i blachy, dodatkowym minusem jest biały kolor - choć mi osobiście nie przeszkadza). Dziś odstawiłem ją do warsztatu - trochę trzeba było wyłorzyć - ok. 600zl- rozrząd, zaworki, poduszka silnika, wymiana oleju z filtrem i coś tam jeszcze... - ale dodając do tego 3000zl które dałem za ową felicję mam nadzieję że i tak nie będę żałował tego wyboru. pojeżdzimy zobaczymy... jeżeli chodzi o jakąś alternatywę to szukałem czegoś za ok. 5 tyś i wybór raczej duży nie jest. w większości są to auta około 15 letnie, lub też takie maleństwa jak cinquecento- jak dla mnie to porażka :( moją felicję mam oczywiście za krótko żeby wyciągać jakieś daleko idące wnioski, jednak jeżeli uda ci się znalezc dobrą ofertę to nie powinieneś żałować Link Zgłoś
szalbart Re: felicja jest ok? 13.08.06, 20:55 wierz mi, że nie będziesz żałować (no chyba że kupisz jakąś zdezelowaną). Nawet jak coś się skicha to części tanie jak barszcz, byle nie kupować w sklepie tylko przez internet oczywiście. No i jak felka, to tylko po face liftingu - czyli powyżej '98 Link Zgłoś
lutek1960 Re: felicja jest ok? 13.08.06, 21:35 mam do sprzedania 98r. jestem pierwszym właścicielem Felicia TANGO. Link Zgłoś