Dodaj do ulubionych

co sadzicie o suzki swift??

03.08.06, 17:06
co sadzicie o suzki swift 1.3 rocznym za 38000 w full opcji. dobry deal?
Obserwuj wątek
    • devote Re: co sadzicie o suzki swift?? 03.08.06, 17:08
      ladny ale podobno sie psuje strasznie
      tak przynajmniej tutaj pisali
      • miszasty Re: co sadzicie o suzki swift?? 03.08.06, 17:24
        ja pisałem - ale to łącznie wiadomo o 2 przypadkach: niepokojące, ale póki co
        NIEmasowe.
        • t_lempicka Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 10:17
          a ja z kolei czytalam na innmy portalu ze jezt wmiare bezawaryjny i przyjmne ,
          zwawe autko na miasto dla baby..
          • miszasty Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 10:25
            t_lempicka napisała:

> a ja z kolei czytalam na innmy portalu ze jezt wmiare bezawaryjny i
            przyjmne ,
            > zwawe autko na miasto dla baby..

Oj, nie tylko dla baby: wielu chłopom też się podoba i wiele Swiftów ma
            kierowców, nie tylko kierowczynie;))
            Autko jest bardzo oryginalne - choć powinnaś wiedzieć, że dostaje kopa dopiero
            od 4000 obr. (poniżej jedzie powoli, normalne) - potem nagle budzi się do życia
            i jak rakieta do przodu..;)
            Bardzo ciche, dobrze wykończone, długa gwarancja, dobre wyposażenie i dość
            atrakcyjna cena - szczeg. w porównaniu z najgroźniejszym konkurentem Swifta
            czyli nowym Yarisem.
            • t_lempicka Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 10:27
              to co kupowac czy nie?
              z 2005 za ok 39.000 w full opcji..
              mam jeszcze fieste na oku 1.4 80KM, co prawda tansza ale ta niemiecka
              praktycznosc zabila ducha i design.
              • pupix Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 13:41
                swift to naprawdę świetny wybór w tym segmencie. Moim zdaniem fajniej by było
                dołożyć te 5tys. i kupić nowiuteńkiego-nie-śmiganego w full opcji i to w
                wybranym kolorze. I mieć gwarancję rok dłużej. Ale to już Twój wybór. Tak czy
                inaczej mały suzuczek jest naprawdę ładny i porządny więc taki roczny też jest
                wart uwagi. Na pewno fajniejszy niż nowy nadmuchany yaris z kosmicznie drogim
                wyposażeniem.
                pozdrawiam
                P.S. Jeśli kupujesz niebieski lub czarny to zrób parę fotek i prześlij mi
                proszę, bo mojej się taki marzy;)
                • magdafx Re: co sadzicie o suzki swift?? 05.08.06, 23:54
                  jesli chcesz fotki albo w realu wpadnij na zabrze na salon:), jesli chodzi o
                  cene jst dobra, ale warto przemyśleć propozycję czy nie kupić nowego, nie
                  wielka dopłata a jaki spokój wrazie gdyby coś sie stało( oby nie)
                  swift cieszy się coraz większym uznaniem, jest bardzo ładny i wygodny, do tego
                  spalanie nie jest złe, fakt że jest mułowaty, ale jaki problem docisnąć a potem
                  śmiga jak burza:)
                  pzdr magdafx
        • pupix Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 13:43
          co do psucia, to oczywiście każde auto się psuje, zależy na jaki się trafi
          egzemplarz. Jeżdżę nową laguną i wiem że się masakrycznie sypią a moja jakoś
          się trzyma. Ze swiftami chyba jest odwrotnie.
      • cc_2004 Re: devote, nie siej 04.08.06, 20:52
        1 człowiekowi się strasznie coś podobno popsuło, ale jakoś nie można trafić na
        żadne tego dowody w sieci.
        na tle toyot i nissanów to bezawaryjny lexus ;-)
        • pontus_euxinus fotki i szczegoly 04.08.06, 22:53
          fajne fotki i wyposazenie mozna przesledzic na:
          www.suzukiswift.pl/
          wysposazenie jest naprawde super:) za 44 tys. mamy wszystko co potrzebne w
          autku i do tego klimatyzacja.
          Fakt, toyota wysiada... nie mowiac o Fiestach i innych zabaweckach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka