t_lempicka 03.08.06, 17:06 co sadzicie o suzki swift 1.3 rocznym za 38000 w full opcji. dobry deal? Link Zgłoś Obserwuj wątek
devote Re: co sadzicie o suzki swift?? 03.08.06, 17:08 ladny ale podobno sie psuje strasznie tak przynajmniej tutaj pisali Link Zgłoś
miszasty Re: co sadzicie o suzki swift?? 03.08.06, 17:24 ja pisałem - ale to łącznie wiadomo o 2 przypadkach: niepokojące, ale póki co NIEmasowe. Link Zgłoś
t_lempicka Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 10:17 a ja z kolei czytalam na innmy portalu ze jezt wmiare bezawaryjny i przyjmne , zwawe autko na miasto dla baby.. Link Zgłoś
miszasty Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 10:25 t_lempicka napisała: > a ja z kolei czytalam na innmy portalu ze jezt wmiare bezawaryjny i przyjmne , > zwawe autko na miasto dla baby.. Oj, nie tylko dla baby: wielu chłopom też się podoba i wiele Swiftów ma kierowców, nie tylko kierowczynie;)) Autko jest bardzo oryginalne - choć powinnaś wiedzieć, że dostaje kopa dopiero od 4000 obr. (poniżej jedzie powoli, normalne) - potem nagle budzi się do życia i jak rakieta do przodu..;) Bardzo ciche, dobrze wykończone, długa gwarancja, dobre wyposażenie i dość atrakcyjna cena - szczeg. w porównaniu z najgroźniejszym konkurentem Swifta czyli nowym Yarisem. Link Zgłoś
t_lempicka Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 10:27 to co kupowac czy nie? z 2005 za ok 39.000 w full opcji.. mam jeszcze fieste na oku 1.4 80KM, co prawda tansza ale ta niemiecka praktycznosc zabila ducha i design. Link Zgłoś
pupix Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 13:41 swift to naprawdę świetny wybór w tym segmencie. Moim zdaniem fajniej by było dołożyć te 5tys. i kupić nowiuteńkiego-nie-śmiganego w full opcji i to w wybranym kolorze. I mieć gwarancję rok dłużej. Ale to już Twój wybór. Tak czy inaczej mały suzuczek jest naprawdę ładny i porządny więc taki roczny też jest wart uwagi. Na pewno fajniejszy niż nowy nadmuchany yaris z kosmicznie drogim wyposażeniem. pozdrawiam P.S. Jeśli kupujesz niebieski lub czarny to zrób parę fotek i prześlij mi proszę, bo mojej się taki marzy;) Link Zgłoś
magdafx Re: co sadzicie o suzki swift?? 05.08.06, 23:54 jesli chcesz fotki albo w realu wpadnij na zabrze na salon:), jesli chodzi o cene jst dobra, ale warto przemyśleć propozycję czy nie kupić nowego, nie wielka dopłata a jaki spokój wrazie gdyby coś sie stało( oby nie) swift cieszy się coraz większym uznaniem, jest bardzo ładny i wygodny, do tego spalanie nie jest złe, fakt że jest mułowaty, ale jaki problem docisnąć a potem śmiga jak burza:) pzdr magdafx Link Zgłoś
pupix Re: co sadzicie o suzki swift?? 04.08.06, 13:43 co do psucia, to oczywiście każde auto się psuje, zależy na jaki się trafi egzemplarz. Jeżdżę nową laguną i wiem że się masakrycznie sypią a moja jakoś się trzyma. Ze swiftami chyba jest odwrotnie. Link Zgłoś
cc_2004 Re: devote, nie siej 04.08.06, 20:52 1 człowiekowi się strasznie coś podobno popsuło, ale jakoś nie można trafić na żadne tego dowody w sieci. na tle toyot i nissanów to bezawaryjny lexus ;-) Link Zgłoś
pontus_euxinus fotki i szczegoly 04.08.06, 22:53 fajne fotki i wyposazenie mozna przesledzic na: www.suzukiswift.pl/ wysposazenie jest naprawde super:) za 44 tys. mamy wszystko co potrzebne w autku i do tego klimatyzacja. Fakt, toyota wysiada... nie mowiac o Fiestach i innych zabaweckach:) Link Zgłoś