Dodaj do ulubionych

Do właścicieli Yarisów

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 14:48
Mam pytanie na jakim oleju silnikowym jeździcie? Mam niedługo pierwszy
przegląd i nie wiem jaka jest procedura. czy leją jak popadnie tzn. olej jaki
mają akurat?
czy pytają się jaki wlać, czy jest mozliwośc dokonaia wyboru? Czy jest
mozliwość kupienia własnego oleju i zalania nim silnika podczas przeglądu?
Prosze o odpowiedzi, jezel możecie to napiszcie też ile zaplaciliście za
przegląd ( pierwszy ) może robił ktoś niedawno.
Zgóry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: Do właścicieli Yarisów IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 07:36
      czyżby nikt z was nie posiadał takich informacji - to chyba nie mozliwe. Czekam
      więc dalej.
      • Gość: Rad Re: Do właścicieli Yarisów IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 18.02.03, 09:27
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> czyżby nikt z was nie posiadał takich informacji - to chyba nie mozliwe.
        Czekam
        >
        > więc dalej.

właśnie pisałem na Yaris Forum o cenie za przegląd... to było 423 zł.co do
        oleju to wlali mi Castrol (podobno specjalnie robiony pod silniki vvt-i formuła
        0W-60...pewnie dlatego 3 litry tego specyfiku kosztują prawie 200 zł (chyba coś
        170 parę..)...czy moge przynieść swój nie pytałem....

Pozdrawiam.
        • Gość: wojtek Re: Do właścicieli Yarisów IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 11:37
          Gość portalu: Rad napisał(a):

> Gość portalu: wojtek napisał(a):
          >
          > > czyżby nikt z was nie posiadał takich informacji - to chyba nie mozliwe.
          > Czekam
          > >
          > > więc dalej.
          >
          > właśnie pisałem na Yaris Forum o cenie za przegląd... to było 423 zł.co do
          > oleju to wlali mi Castrol (podobno specjalnie robiony pod silniki vvt-i
          formuła

Mam jeszcze jedno pytanie , gdzie robiłeś ten przegląd, wjakiej ASO?
          >
          > 0W-60...pewnie dlatego 3 litry tego specyfiku kosztują prawie 200 zł (chyba
          coś
          >
          > 170 parę..)...czy moge przynieść swój nie pytałem....
          >
          > Pozdrawiam.
          • Gość: Rad Re: Do właścicieli Yarisów IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 18.02.03, 12:31
            przegląd robiłem w Toyota-Bielany....w wawie oczywiście :))))
            pozdr.
            • Gość: Wojtek Re: Do właścicieli Yarisów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 17:45
              Gość portalu: Rad napisał(a):

> przegląd robiłem w Toyota-Bielany....w wawie oczywiście :))))
              > pozdr.

Wielkie dzieki z a informacje Pozdrawiam
              • Gość: mac do wojtka IP: *.war.gleiss 19.02.03, 12:53
                cze
                oj robilem ten przeglad ponad pół rroku temu, masz do wyboruy trzy oleje
                castrola jak pisze rad mobila i schela, ale nie dam glowy, wszystkie sporo
                kosztuja ale najdrozszy jest castrol, ja wybralem cenowo srodkowy, nie kojarze
                konkretnie marka to moge zajrzec do ksiazki gwarancyjnej i jutro ci napisze,
                oleju chyba nie kupisz ja tez chciałem miec na dolewke, ale oni powiedzieli, że
                auto wogle nie pije i nie ma to zupelnie sensu i rzeczywiscie, 25 tys na
                liczniku i nie ubło ani odrobinę
                koszt cos około 300 stówy

pozdr.
                mac
                • Gość: Adam W. Re: do wojtka IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 19.02.03, 15:27
                  Na pierwszej wymianie zażyczyłem taki jak był "fabrycznie" - toyota syntetic (
                  czyli chyba castrol) , w Warszawa Włochy zapłaciłem 180 zł.
                  PZDR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka