Dodaj do ulubionych

Tanie opony zimowe

IP: *.acn.waw.pl 06.11.01, 19:01
Z uwagi na coraz częściej pojawiające się wątki poszukiwań tanich opon
zapraszam serdecznie do nowo otwartego serwisu ogumienia Eco Premium
ul. Połczyńska 73 tel.665-85-08.
Dla Internautów zniżki do 25% + montaż, komputerowe wyważenie i worki na letnie
opony gratis. Nowe i używane firm Uniroyal, BFGOODRICH,DUNLOP, DĘBICA, GOOD YEAR

Pozdrawiam,
Adam

Obserwuj wątek
    • Gość: Gordi Re: Tanie opony zimowe IP: *.zigzag.pl 06.11.01, 19:36
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> Z uwagi na coraz częściej pojawiające się wątki poszukiwań tanich opon
      > zapraszam serdecznie do nowo otwartego serwisu ogumienia Eco Premium
      > ul. Połczyńska 73 tel.665-85-08.
      > Dla Internautów zniżki do 25% + montaż, komputerowe wyważenie i worki na letnie
      >
      > opony gratis. Nowe i używane firm Uniroyal, BFGOODRICH,DUNLOP, DĘBICA, GOOD YEA
      > R
      >
      > Pozdrawiam,
      > Adam
      >

No dobrze,skoro tak reklamujesz ten serwis i piszesz o jakiś zniżkach to napisz
      mi prosze ile by mnie kosztował komplet w miare dobrych(ale jednocześnie w miare
      tanich) zimówek do Megane 1.4 96r(same opony,nowe,bez felg,rozmiar bodajże 175/70
      R13,firma dowolna byle nie za bardzo egzotyczna).

• Gość: Adam Re: Tanie opony zimowe IP: *.acn.waw.pl 06.11.01, 20:13
        Zig Zagowi oferuję nowe Dębice w tym rozmiarze po 213PLN + darmowy montaż i
        komputerowe wyważenie oraz worki na letnie opony gratis.

Adam
        • Gość: Gordi Re: Tanie opony zimowe IP: 217.11.134.* 06.11.01, 20:41

> Zig Zagowi oferuję nowe Dębice w tym rozmiarze po 213PLN + darmowy montaż i
          > komputerowe wyważenie oraz worki na letnie opony gratis.
          >
          > Adam

I to ma być ta okazja?213zł to wcale nie okazja tylko normalna cena...a może nie
          odliczyłeś 25% upustu?Jakieś inne propozycje?(dodam,że bajery typu darmowe worki
          mnie nie interesują).Myślałem,że skoro trąbisz na forum o swej firmie to
          naprawde zaoferujesz coś ciekawego

• Gość: Adam Re: Tanie opony zimowe IP: *.acn.waw.pl 06.11.01, 21:30
            Nie ma co rozwodzić się na forum, tylko proponuję przyjedź dobiorę Ci coś na
            miejscu, jak nie Dębicę to jest jeszcze kilka innych firm. Czy jesteś pewny co
            do rozmiaru bo piszesz chyba ? , a każda szerokość to już inna cena i w Twoim
            przypadku jeżeli podasz dokładny rozmiar to może być rzeczywiście taniej.
            Jeżeli krucho z kasą weż używane.

Adam
            • Gość: Gordi Re: Tanie opony zimowe IP: 217.11.134.* 06.11.01, 21:39

> Nie ma co rozwodzić się na forum, tylko proponuję przyjedź dobiorę Ci coś na
              > miejscu, jak nie Dębicę to jest jeszcze kilka innych firm. Czy jesteś pewny co
              > do rozmiaru bo piszesz chyba ? , a każda szerokość to już inna cena i w Twoim
              > przypadku jeżeli podasz dokładny rozmiar to może być rzeczywiście taniej.
              > Jeżeli krucho z kasą weż używane.
              >
              > Adam

Troche przeginasz z reklamami na forum ale jak bede "na kupnie" zimówek(co jest
              nawet realne) to może cie odwiedze,choćby po to żeby porównać ceny.

• Gość: Adam Re: Tanie opony zimowe IP: *.acn.waw.pl 06.11.01, 21:45
                Sorry, że odebrałeś to jako przegięcie, ale jestem świeżo upieczonym internautą
                i nie opanowałem do końca funkcji odśwież. Po prostu zaglądając na forum nie
                zauważyłem swojego wątku i natychmiast wysłałem następny nie wiedząc , że
                pierwszy już tam jest. Co do opon to jak będziesz w potrzebie zapraszam.
    • Gość: rally Re: Tanie opony zimowe IP: 10.0.210.* 06.11.01, 19:38
      gdyby to ode mnie zalezalo to juz dostalbys bana na to forum! to juz chyba
      piaty albo szosty post w ktorym rekomendujesz swoj serwis opon. To jest forum
      dyskusyjne, a nie dzial reklamy!!!
      • Gość: Gordi Re: Tanie opony zimowe IP: 217.11.134.* 06.11.01, 20:02
        Gość portalu: rally napisał(a):

> gdyby to ode mnie zalezalo to juz dostalbys bana na to forum! to juz chyba
        > piaty albo szosty post w ktorym rekomendujesz swoj serwis opon. To jest forum
        > dyskusyjne, a nie dzial reklamy!!!

Spokojnie,zobaczymy co kolega mi odpisze.Z tą 25 procentową zniżką to chyba jakaś
        sciema.Ja też nie popieram takich postów ale z drugiej strony......

• Gość: rally Re: Tanie opony zimowe IP: 10.0.210.* 06.11.01, 20:12
          Gość portalu: Gordi napisał(a):

> Spokojnie,zobaczymy co kolega mi odpisze.Z tą 25 procentową zniżką to chyba jak
          > aś
          > sciema.Ja też nie popieram takich postów ale z drugiej strony......

nie spieszy mu sie z odpowiedzia ale juz nabazgral dwa nastepne watki o swoim
          serwisiku opon. zaczyna mnie to powoli wkur....
      • Gość: Adam Re: Tanie opony zimowe IP: *.acn.waw.pl 06.11.01, 21:53
        Przepraszam za nadgorliwość, ale powód wyjaśniłem właśnie Zig Zagowi. Mam
        nadzieję, że nie zachowasz urazy. Zdaję sobie sprawę z savoir vivru na forum
        dlatego trochę mi głupio, że się rozpędziłem. Swoją drogą może mółbym Cię
        prosić o jakieś adresy gdzie tego typu tekst by pasował i nie powodowałby
        wrażenia komercji. Swoją drogą jak rozreklamowałbyś nowy punkt? Ulotki na
        parkingach , banery........ to już robię. Masz jakieś pomysły?

Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka