xgrzesx 10.10.06, 20:57 Planuje zakup zimowek w rozmiarze 206/60/16. Trochę przymierzam się do Pirelli SottoZero, ale nie wiem czy są warte swojej ceny (z tego co wiem to są jedne z najdrozszych). Czy polecacie jakieś lepsze ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nyssan Re: Zimówki Pirelli SottoZero 10.10.06, 21:10 do jakiego wozu te gumy- pytam z ciekawosci, bo tylko raz takie widzialem na "zywo" na subarynce. Link Zgłoś
wiktoria11 Re: Zimówki Pirelli SottoZero 10.10.06, 21:22 Mam tu link do sklepu z oponami i mają świetne ceny www.motostrada.pl/producent.asp Link Zgłoś
areco5 Re: Nie... 14.10.06, 20:10 tp prawie kopia strony opony.com - i tam jest taniej, przynajmniej w pewnych rozmiarach - wszystkiego nie sprawdziłem Link Zgłoś
nyssan Re: Zimówki Pirelli SottoZero 10.10.06, 21:19 a jak masz watpliwosci to wal na strone ADAC-tylko tym testom mozna wierzyc. Link Zgłoś
nyssan Re: Zimówki Pirelli SottoZero 10.10.06, 21:38 raport ADAC mowi-sa super-sprawdzilem z ciekawosci. ale dla mnie troche za grube jak na zime. letnie tez mam 17, ale tylko dlatego, ze juz takie byly. z kazdym kilometrem sa w coraz gorszym stanie. i na dodatek zamiast silnika slysze juz tylko opony. to porazka na nasze drogi, ale look jest. Link Zgłoś
xgrzesx Re: Zimówki Pirelli SottoZero 10.10.06, 21:40 W jakim sensie za grube ? Chodzi o szerokość ? Link Zgłoś
nyssan Re: Zimówki Pirelli SottoZero 10.10.06, 21:46 tak, ja wole takie niezbedne minimum jakiego wymaga felga-wtedy mozna lepiej zamiatac. oczywiscie szkoly sa rozne, a u nas sniegu na ulicach jest jak na lekarstwo.do normalnej jazdy wiec twoje gumy beda ok. Link Zgłoś
pepe_wawa1 Re: Zimówki Pirelli SottoZero 10.10.06, 22:40 Gorąco polecam, ja kupilem je do Signum 3,0 (na lato mam 18'') a na zime 16'', to jest najwyższa półka ale są to opony autostradowe, nie do jazdy terenowej Link Zgłoś