Gość: Nałogowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.03, 15:57 Jakie są nałogi kierowców? Czy kierowcy są podatni na nałogi? P.S. Moim nałogiem jest seks - to tak, źeby nie było, źe jestem taki "święty"... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ark Re: >>Nałogi kierowców<< IP: *.its.waw.pl 27.03.03, 16:01 Gość portalu: Nałogowiec napisał(a): > P.S. Moim nałogiem jest seks - to tak, źeby nie było, źe jestem taki > "święty"... z samochodem?! :) Link Zgłoś
Gość: Nałogowiec Re: >>Nałogi kierowców<< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.03, 16:05 Gość portalu: ark napisał(a): > Gość portalu: Nałogowiec napisał(a): > > > P.S. Moim nałogiem jest seks - to tak, źeby nie było, źe jestem taki > > "święty"... > > z samochodem?! :) Bynajmniej (choć widziałem taki łobrazek jak facet "popychał" w rurę.Ja wolę seks w samochodzie.... Link Zgłoś
remo29 Re: >>Nałogi kierowców<< 28.03.03, 08:35 Gość portalu: Nałogowiec napisał(a): > Ja wolę seks w samochodzie.... A do pracy jeździsz kanapą... Link Zgłoś
Gość: Nałogowiec Re: >>łogi kierowców<< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 09:14 remo29 napisał: > Gość portalu: Nałogowiec napisał(a): > > > Ja wolę seks w samochodzie.... > > A do pracy jeździsz kanapą... A ty jeździsz? Bo ja nie muszę. Mam przestronne auto - co daje wyśmienite warunki do uprawiania seksu. Link Zgłoś
Gość: Wonsz Re: >>łogi kierowców<< IP: 24.76.196.* 28.03.03, 18:13 Wyprowadzisz sie od rodzicow i zmienisz zdanie :))) K. Link Zgłoś
Gość: f Re: >>łogi kierowców<< IP: 212.160.114.* 28.03.03, 22:11 Gość portalu: Wonsz napisał(a): > Wyprowadzisz sie od rodzicow i zmienisz zdanie :))) hehehe.... wlasnie 'seks w samochodzie'... to takie staroswiecke i pachne IchTroje.... Link Zgłoś
Gość: Hierro Re: >>łogi kierowców<< IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 22:55 Moim nałogiem jest czytanie i odpisywanie na beznadziejnie głupie posty próbuje się z tego wyleczyć ale chyba mi to narazie nie wychodzi. pozdr. Link Zgłoś