dr.wal2 29.10.06, 19:21 co roku o tej porze roku,wielu spieszy sie na wlasne groby - ilu z nich zrobi to doslownie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nyssan Re: Swieto Zmarlych 29.10.06, 19:37 Dziś wracałem po trasie Toruń-Warszawa w godzinach popołudniowych. I o dziwo! Zero policji( jedna R się przecież nie liczy) i zero wariatów. Predkosci dostosowane do warónków na drodze. Szok! A jeżdżę tą trasą 2 razy w miesiącu. Link Zgłoś
axia111 Re: Swieto Zmarlych 29.10.06, 20:00 Akcja Znicz juz trwa, a ja dzisiaj już takiego jednego widziałam (rozbite punto i czarny worek obok Link Zgłoś
malgoniak Re: Swieto Zmarlych 29.10.06, 20:36 przykre, do tego złe warunki pogodowe, cały dzien padało-mazowieckie, ale na totalny brak wyobrażni nie ma chyba rady:(( Link Zgłoś
foreks Re: Swieto Zmarlych 29.10.06, 21:30 zjechalem dzis cala trase torunska w warszawie do i z ikei na targowku. jadac do dwa autka sie spiely - tak klasycznie, w pupcie - z wyczuciem w sensie. wracajac zas identycznie, lecz o ironio! w tym samym miejscu, miejscu takim jak inne. nie skumalem skad ow tozsamosc miejsc. jakas podlosc rozkladu normalnego :/ oraz mokro dzis w MAZ bylo, rzucalo na boki i po koleinach. Link Zgłoś
mondragon Re: Swieto Zmarlych 30.10.06, 11:58 sobota, trasa warszawa - krosno: patrol (a przynajmniej radiowóz wolno jadący) - sztuk 1 plus ekipa przy wypadku w Rzeszowie niedziela, trasa krosno - warszawa: sztuk 0 Oczywiście może były tłumu policjantów w samochodach nieoznakowanych. m Link Zgłoś