Dodaj do ulubionych

.......auta Niemieckie....................... ...

04.11.06, 19:58
......pierwszy snieg i koledzy w podobnych do aut (jap,korea fiat i
francuzi)pojechali po opony zimowe.............
.....jako ze mialem auto prawdziwe i na letnich oponach to wjechalem nawet na
oblodzona gorke jako jedyny.............az przykro jak.......toyota av i fiaty
tez citroen jechaly do tylu...........

.........pcikro............

Obserwuj wątek
    • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 20:06
      ............nikt juz mi nie wcisnie ze niemcy robia kijowe auta.............
    • ml_500 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 20:18
      jestes boski.
      • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 20:20
        ..........nie..........kupilem dobre auto.............
        • gamas1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 20:28
          gó.. prawda
    • konrad.boryczko Bitte 04.11.06, 20:28
      Kurde, chlopie, nadawaj. Jak to gorka? Gdzie? Bo ja mam jeszcze letnie. Fordem dam rade? On niemiecki, VIN mowi, ze z fabryki w samej Kolonii! Kurde, juz ciemno, moge tam jechac? Tato ratuj!!! Musze to wiedziec. Zaraz.
      • tato1 Re: Bitte 04.11.06, 20:35
        ........ford jest amerykanski tak na marginesie........

............witam kolegow po dluzszym czasie nieobecnosci..............
        • konrad.boryczko Re: Bitte 04.11.06, 20:41
          A powitac. Troche mi zeszlo.
          Ford amerykanski powiadasz... Hmmm, jednak zdjełano w Kolonii. Nie da rady pod te gorke? Kurde, naped ma z przodu:)
          • tato1 Re: Bitte 04.11.06, 20:46
            konrad.boryczko napisał:

> A powitac. Troche mi zeszlo.
            > Ford amerykanski powiadasz... Hmmm, jednak zdjełano w Kolonii. Nie da rady pod
            > te gorke? Kurde, naped ma z przodu:)

........moje pierwsze auto to nowa Fiesta i prosze nic nie pisac zle na ten
            temat................92r 1.3 sx............
            wszystko sie pierdzielilo...........ale silnik nie do zdarcia.............
            • konrad.boryczko Re: Bitte 04.11.06, 21:06
              Moje pierwsze auto to byl opel kadett 1,6D. Pierdzielilo sie wszystko, lacznie z silnikiem. Ale i tak sie wzruszylem, ze po rocznej nieobecnosci na forum ktos pamieta ten nick... Hlip, hlip.
    • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 20:38
      ............oczywiscie zmienie opony na zimowe ale to nie znaczy
      ze.........jestem boski.............
      • kkkamilw Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 21:00
        Też lubie niemiecka atua ale musze Cię zasmucić bo auta z napędam na przód mają
        przewage w zime bo z przodu jest ciężki silnik który dociska samochód. Zobaczysz
        jak będizesz jechał pod górke ktoś przed tobą stanie i już jest po sprawie nie
        ruszysz :) bo koła będą buksowały to nie żart ale w ciężką zime czasami dobrze
        jest wozić coś ciężkiego w bagażniku tylko po to żeby dociążyć "dupe"

• tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 21:03
          kkkamilw napisał:

> Też lubie niemiecka atua ale musze Cię zasmucić bo auta z napędam na przód mają
          > przewage w zime bo z przodu jest ciężki silnik który dociska samochód. Zobaczys
          > z
          > jak będizesz jechał pod górke ktoś przed tobą stanie i już jest po sprawie nie
          > ruszysz :) bo koła będą buksowały to nie żart ale w ciężką zime czasami dobrze
          > jest wozić coś ciężkiego w bagażniku tylko po to żeby dociążyć "dupe"
          >

...........czy ja napisalem ze mam auto z napedem na przod?.................
          • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 21:05
            .........czy ja napisalem ze mam tyl?................
            • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 21:06
              ...........napisalem ze mam auto Niemieckie.............
        • konrad.boryczko Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 21:08
          Racja. Na sniegu i w piachu przodnaped jest lepszy. Ale co to za przyjemnosc... Wiatraczek przed maska zamiast porzadnego kopa w d...
          pzdr.
          • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 21:11
            ................slizgacie sie jak sasiad na lodzie...................
            co wy curva destra(zakret w prawo) wiecie o motoryzacji..............
            • konrad.boryczko Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 21:15
              Ulala. A tak konkretnie, chodzi Ci o cos?
              • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 21:21
                ..........nic..............jak co roku.............
                witam...............
                • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 04.11.06, 22:49
                  ..............brak szyby przedniej wedlog pieczatki pozwolilo mi machnac
                  cmentarz polski.................tak jak bic dzieci.............
                  • sympatico.ca Re: .......auta Niemieckie....................... 05.11.06, 00:05
                    On ma Audi A6 i pisze z karaju makaronow a wiekszosc zasrancow na tym forum
                    jest zbyt mloda stazem zeby go pamietac tato vel lolo i cos tam jeszcze.
                    • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 05.11.06, 00:16
                      sympatico.ca napisała:

> On ma Audi A6 i pisze z karaju makaronow a wiekszosc zasrancow na tym forum
                      > jest zbyt mloda stazem zeby go pamietac tato vel lolo i cos tam jeszcze.

...........flote kolo..........flote...........jak postawilem vw bore w polsce
                      obecnie na podpuche to mi wybili szybe............600 zl bo z czujnikiem
                      deszczu......za rejestrowanie..........(cena szyby 560 zl plus 100zl pieczatka
                      ze sprawny!)................
                      • tato1 Re: .......auta Niemieckie....................... 05.11.06, 00:24
                        ...........ubezpieczenie to osobny rozdzial..........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka