sykol 21.12.06, 18:58 Chce sprzedac autko z 1994 ,wersja podstawowa,pajero,i nie wiem z jaką wyjsc ceną,moze ktos sie oreintuje? Link Zgłoś Obserwuj wątek
pindoll Re: pajero trzydrzwiowy disel,ile moze kosztowac? 21.12.06, 19:33 sykol napisała: > Chce sprzedac autko z 1994 ,wersja podstawowa,pajero,i nie wiem z jaką wyjsc > ceną,moze ktos sie oreintuje? zacznij tradycyjnie od złotówki. A kosztować będzie tyle, ile Ci za niego dadzą. Link Zgłoś
hamamatsu Re: pajero trzydrzwiowy disel,ile moze kosztowac? 21.12.06, 19:36 sykol napisała: > Chce sprzedac autko z 1994 ,wersja podstawowa,pajero,i nie wiem z jaką wyjsc > ceną,moze ktos sie oreintuje? Coś około 18- 20 tys. Link Zgłoś
qamillo Re: pajero trzydrzwiowy disel,ile moze kosztowac? 21.12.06, 21:33 I to jest rzeczowa właśnie odpowiedź.To czy auto ma 20kkm przebiegu czy 2mln km,to czy jest zespawane z 4-ech egzemplarzy czy oryginał nigdy nie bity,jaki silnik,jaki jego stan,czy huśtany w terenie,czy pordzewiały wreszcie czy nigdy nie wyjechał z garazu,wreszcie czy regularnie serwisowany w ASO...to wszystko nieważne! Rocznik- o to jest naprawde ważne! Link Zgłoś
hamamatsu Do rzeczoznawcy 22.12.06, 12:10 qamillo napisał: > I to jest rzeczowa właśnie odpowiedź.To czy auto ma 20kkm przebiegu czy 2mln > km,to czy jest zespawane z 4-ech egzemplarzy czy oryginał nigdy nie bity,jaki > silnik,jaki jego stan,czy huśtany w terenie,czy pordzewiały wreszcie czy nigdy > nie wyjechał z garazu,wreszcie czy regularnie serwisowany w ASO...to wszystko > nieważne! Rocznik- o to jest naprawde ważne! Jedź na miejsce obejrzyj samochód, zabierz go na kontrolę do serwisu i wtedy uroczyście ogłoś cenę wyjściową. To będzie lepsze niż te pseudo inteligentne wypociny. Link Zgłoś