Dodaj do ulubionych

pajero trzydrzwiowy disel,ile moze kosztowac?

21.12.06, 18:58
Chce sprzedac autko z 1994 ,wersja podstawowa,pajero,i nie wiem z jaką wyjsc
ceną,moze ktos sie oreintuje?
Obserwuj wątek
    • pindoll Re: pajero trzydrzwiowy disel,ile moze kosztowac? 21.12.06, 19:33
      sykol napisała:

> Chce sprzedac autko z 1994 ,wersja podstawowa,pajero,i nie wiem z jaką wyjsc
      > ceną,moze ktos sie oreintuje?

zacznij tradycyjnie od złotówki. A kosztować będzie tyle, ile Ci za niego dadzą.
    • hamamatsu Re: pajero trzydrzwiowy disel,ile moze kosztowac? 21.12.06, 19:36
      sykol napisała:

> Chce sprzedac autko z 1994 ,wersja podstawowa,pajero,i nie wiem z jaką wyjsc
      > ceną,moze ktos sie oreintuje?

Coś około 18- 20 tys.
      • qamillo Re: pajero trzydrzwiowy disel,ile moze kosztowac? 21.12.06, 21:33
        I to jest rzeczowa właśnie odpowiedź.To czy auto ma 20kkm przebiegu czy 2mln
        km,to czy jest zespawane z 4-ech egzemplarzy czy oryginał nigdy nie bity,jaki
        silnik,jaki jego stan,czy huśtany w terenie,czy pordzewiały wreszcie czy nigdy
        nie wyjechał z garazu,wreszcie czy regularnie serwisowany w ASO...to wszystko
        nieważne! Rocznik- o to jest naprawde ważne!
        • hamamatsu Do rzeczoznawcy 22.12.06, 12:10
          qamillo napisał:

> I to jest rzeczowa właśnie odpowiedź.To czy auto ma 20kkm przebiegu czy 2mln
          > km,to czy jest zespawane z 4-ech egzemplarzy czy oryginał nigdy nie bity,jaki
          > silnik,jaki jego stan,czy huśtany w terenie,czy pordzewiały wreszcie czy nigdy
          > nie wyjechał z garazu,wreszcie czy regularnie serwisowany w ASO...to wszystko
          > nieważne! Rocznik- o to jest naprawde ważne!

Jedź na miejsce obejrzyj samochód, zabierz go na kontrolę do serwisu i wtedy
          uroczyście ogłoś cenę wyjściową. To będzie lepsze niż te pseudo inteligentne
          wypociny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka