mareksk 17.11.01, 06:54 na targach w W-wie widziałem nową korolkę, sądzę, że mimo pewnej utraty oryginalnego wyglądu będzie to prawdziwy HIT, co myslicie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ogon123 Re: nowa toyota corolla IP: *.pl 18.11.01, 10:58 Mam bardzo mieszane uczucia. Czy za taką cenę będzie Hitem. Raczej wątpię. Ponadto poczekam aż nowe modele pojawią się w salonach. Tapicerka i plastiki jakie zobaczyłem na Targach raczej nie wzbudziły mojego zachwytu. Pożyjemy, zobaczymy. Dobrze byłoby gdyby Toyota odniosłaby sukces, życzę jej tego z całego serca, może dlatego że jeżdżę Toyotą od przeszło trzech lat i nie było z nią problemów (jak na razie) Link Zgłoś
Gość: Kadaffi Re: nowa toyota corolla IP: *.zreo.compaq.com 20.11.01, 11:17 Wersja prezentowana na targach była wersją przedprodukcyjną - dlatego też tapicerka i plastiki nie prezentowały się dobrze. Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: nowa toyota corolla IP: *.bbnplanet.com 20.11.01, 14:05 Ale cena wyzsza od ceny Avensisa za lepsze modele Corolli byla niestety prawdziwa Link Zgłoś