Gość: Axon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 12:16 Tak słyszałem i czytałem. Wniosek - GM wprowadza nowy model Astry i znów wepchnie nam przestarzałego grata. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: marcin Re: ASTRA II w Gliwicach? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.04.03, 12:28 Cala tasma produkcyjna zostanie przewieziona z zakladów w bochum w niemczech iznow zarobia na starym modelu, ale co lepsze to wszystko bedzie sie odbywac w ramach ofsetu za f16 przeciez to GM, znowu wszysczy robia nas w balona ale widocznie taki juz los naszego dziwnego kraju pozdr Link Zgłoś
Gość: Mar i czego pyszczyta? IP: *.skorosze.2a.pl 15.04.03, 22:09 Gość portalu: marcin napisał(a): > Cala tasma produkcyjna zostanie przewieziona z zakladów w bochum w niemczech > iznow zarobia na starym modelu, ale co lepsze to wszystko bedzie sie odbywac w > ramach ofsetu za f16 przeciez to GM, znowu wszysczy robia nas w balona ale > widocznie taki juz los naszego dziwnego kraju > pozdr Kto komu każe kupować stare modele opla? Przecież można sobie kupić nowgo Fiata Stilo? A poza tym stara Astra jest znacznie ładniejsza od nowej. To niestety wyaźny trend od paru lat - nowe modele są coraz bardziej pokraczne i niezdarne. Link Zgłoś
Gość: Ali Re: ASTRA II w Gliwicach? IP: *.rzesa.rzeszow.pl 15.04.03, 13:29 Gość portalu: Axon napisał(a): > Tak słyszałem i czytałem. Wniosek - GM wprowadza nowy model Astry i znów > wepchnie nam przestarzałego grata. Nam? Mi na pewno nie. Link Zgłoś
Gość: Axon Re: ASTRA II w Gliwicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 13:33 Gość portalu: Ali napisał(a): > Gość portalu: Axon napisał(a): > > > Tak słyszałem i czytałem. Wniosek - GM wprowadza nowy model Astry i znów > > wepchnie nam przestarzałego grata. > > Nam? Mi na pewno nie. powiedziane ogólnie - nam jako krajowi i jako gospodarce. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ASTRA II w Gliwicach? IP: *.atlanta.ga.us 15.04.03, 13:36 Nie rozumiem Waszych komentarzy. W koncu jakby Astra Classic nie byla udanym pojazdem to nikt by jej nie kupil. To samo z Astra II - jak bedzie popyt to GM bedzie ja produkowal. Link Zgłoś
chaladia Re: ASTRA II w Gliwicach? 15.04.03, 21:21 Liczba Opli Astra II jeżdżących po Polsce dowodzi, że to nie jest taki zły samochód. W Niemczech też widuje się ich dużo. I jako samochodów prywatnych i jako Firmenwageny, a zwałaszcza to dowodzi, że są trwałe. Te 40 tysięcy Astr rocznie wyprodukowanych w Gliwicach to te same 40 tysięcy Astr nie wyprodukowanych w Bochum. Przy okazji offestu Amerykanie "pokarali" Niemców za brak poparcia w sprawie irackiej i "sprzedali" im trochę naszego bezrobocia. Oczywiście wolałbym, żeby produkowano u nas VW Golfa V, ale z przyczyn oczywistych nie mogło to być przedmiotem offestu za zakup F16. Trzeba było kupić Tornado albo Alpha-Jety... Link Zgłoś
Gość: dreklo Re: ASTRA II w Gliwicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 13:42 O jakim bezrobociu mowa?Zwolnią pracowników z fabryki w Bochum?Nie!!!Będą tam produkować Astrę III.To są interesy Szanowni Państwo.Ciekawe,kto na tym więcej zarobi? Link Zgłoś
robox Re: ASTRA II w Gliwicach? 17.04.03, 08:26 wg mnie sprawa jest prosta, jeżeli nikt tego auta nie kupi to nie będzie produkcji i już, uważam że to i tak nieźle że będzie ta astra, wszyscy by chcieli żeby produkowano w kraju super nowości, to chłodna kalkulacja i interesy decydują o tym na co w kraju stać ludzi a nie to co byśmy chcieli produkować.Traktują nas jak zaścianek i ja to zrozumiem, nasz rząd tak postępuje jak postępuje i mamy tego efekty. pzdr Link Zgłoś