pinn Obce rejestracje 07.05.02, 22:20 Trochę nie na temat, bo nie w Polsce, ale innym kraju widziałem sporo śmiesznych rejestracji: BIJ, BYK, MYJ, parę razy HUJ (wprawdzie nieortograficznie, ale zawsze), a już powalające jest dość częste JEB lub RYJ. Ciekawe, czy któreś z polskich, niewinnie wyglądających rejestracji nie ma w jakimś narzeczu równie dołującego (dla właściciela) znaczenia? A przy okazji, uważam, że Sopot powinien mieć rejestrację GP lub GT. Bez sensu jest to GSP. Link Zgłoś
Gość: Jonatan Re: Obce rejestracje IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.05.02, 22:57 EB- samochód z woj. warminsko- mazurskiego LKS - policja z woj. lubelskiego WC- dolnośląskie, dyplomata, ciekawe czy skojarzył z napisem na dzwiach do ubikacji Link Zgłoś
Gość: pilot13 Re: Obce rejestracje IP: *.wil.pk.edu.pl 08.05.02, 09:15 w Krakowie mamy całkiem ciekawe blachy: KRA Nxxx - powiat krakowski KWA Hxxx - powiat wadowicki (ukłon w stronę prezydenta?) KOL Txxx - powiat olkuski KOL Axxx KOS Axxx - powiat oświęcimski Link Zgłoś
fox Re: Obce rejestracje 08.05.02, 09:57 a po Wrocku jezdzi sporo rajdówek (maluchy, poldki, wartburgi), bo mają rejestrację WRC (czarne blachy) Link Zgłoś
Gość: Haha Re: Obce rejestracje IP: 213.25.143.* 15.05.02, 10:37 fox napisał(a): > a po Wrocku jezdzi sporo rajdówek (maluchy, poldki, wartburgi), bo mają > rejestrację WRC (czarne blachy) A mój znajomy z Los Angeles miał rejestację WROCLAW. Miło, prawda? Link Zgłoś
Gość: kurtz Re: Obce rejestracje IP: *.ofi.pl 09.05.02, 10:54 kilka lat temu osiwęcim miał BOC -co mniej kumaci czytali jako BÓC.:)) Za to Jaworzno ma SJ (jezuici!:) Link Zgłoś
Gość: Haha Re: Obce rejestracje IP: 213.25.143.* 15.05.02, 10:36 Gość portalu: pilot13 napisał(a): > w Krakowie mamy całkiem ciekawe blachy: > KRA Nxxx - powiat krakowski > KWA Hxxx - powiat wadowicki (ukłon w stronę prezydenta?) > KOL Txxx - powiat olkuski > KOL Axxx > KOS Axxx - powiat oświęcimski A po Zakopanem to jeździły kiedyś NOC i NOL ..... Link Zgłoś
Gość: Arti Coś nie tak... IP: *.teleaudio.com.pl 08.05.02, 13:08 Gość portalu: Jonatan napisał(a): Coś nie tak, bo: > EB- samochód z woj. warminsko- mazurskiego E ma łódzkie, jeżeli jednak na mazurach, to stara czarna i jest to województwo elbląskie (dawne), a nie warmińsko-mazurskie, bo ono ma N > LKS - policja z woj. lubelskiego Chyba policja samochodem prywatnym, bo teraz policja ma zawsze H > WC- dolnośląskie, dyplomata, ciekawe czy skojarzył z napisem na dzwiach do > ubikacji To chyba stare dyplomatyczne, bo W ma teraz Mazowsze, a Dolny Śląsk - D. Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Obce rejestracje IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.05.02, 01:57 Gość portalu: Jonatan napisał(a): > EB- samochód z woj. warminsko- mazurskiego > LKS - policja z woj. lubelskiego > WC- dolnośląskie, dyplomata, ciekawe czy skojarzył z napisem na dzwiach do > ubikacji Co prawda nie rejestracja, ale nazwa jednaej firm polskich Fart - po angielsku to znaczy pierdniecie! Link Zgłoś
Gość: RG Re: Obce rejestracje IP: 2.4.STABLE* 10.05.02, 12:55 W sopocie przy kantorze Fart zdjęcia robili sobie cudzoziemcy. A co powiecie na ,zmienioną już nazwę napojów DICK BLACK (czarny kutas). Link Zgłoś
_bart DICK BLACK..................................... 28.10.02, 08:54 Gość portalu: RG napisał(a): > A co powiecie > na ,zmienioną już nazwę napojów DICK BLACK (czarny kutas). Gość portalu: RG napisał(a): > A co powiecie > na ,zmienioną już nazwę napojów DICK BLACK (czarny kutas). To prawda. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem tę nazwę, pomyślałem że to jakiś żart. Ale potem w spożywczym okazało się to prawdą. Tylko jakiś kompletny kretyn oderwany od pługa jeszcze z filcami na nogach i waciakiem z torbie mógł coś takiego zaklepać na wizerunek firmy. Idiotyzm. Link Zgłoś
Gość: EU Polskie nowe rejestracje wyglądają tragicznie! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.05.02, 17:38 W Europie tylko Rumuni mają mniej estetyczne tablice rejestracyjne. Nie widziałem podróżując po Europie (a podróżuję bardzo często) gorszego designu graficznego tablic. Kto dał temu graficznemu beztalenciu przeforsować swój projekt??? Na polskich numerach rejestracyjnych F jest na przykład znacznie szersze od W... Tylko rozłożyć ręce. Litera M wygląda tragicznie (też dwa razy za wąska), poza tym litery są zbyt duże, a odstępy między nimi - zbyt małe. Nie wiem, czy jest ktoś, kto się ze mną nie zgadza... Pozdrawiam serdecznie Link Zgłoś
pinn Re: Polskie nowe rejestracje wyglądają tragicznie! 14.05.02, 13:57 Swieta racja - tego chyba nie projektowal grafik, tylko jakis urzednik z szablonem i olowkiem. Wystarczy spojrzec, jak przejrzyscie i oryginalnie zaprojektowane sa tablice dunskie, finskie lub austriackie. Dlaczego tam mozna a u nas nie? Argument "bo tak UE kaze" odpada. Link Zgłoś
Gość: jacusR Re: Obce rejestracje IP: *.rzymowskiego.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 19:22 pinn napisał(a): > Trochę nie na temat, bo nie w Polsce, ale innym kraju widziałem sporo > śmiesznych rejestracji: BIJ, BYK, MYJ, parę razy HUJ (wprawdzie > nieortograficznie, ale zawsze), a już powalające jest dość częste JEB lub RYJ. > Ciekawe, czy któreś z polskich, niewinnie wyglądających rejestracji nie ma w > jakimś narzeczu równie dołującego (dla właściciela) znaczenia? np PIG (Poznanskie dawne) Link Zgłoś
Gość: chris Re: Obce rejestracje IP: *.pde.philips.com 11.05.02, 13:38 Gość portalu: jacusR napisał(a): > pinn napisał(a): > > > Trochę nie na temat, bo nie w Polsce, ale innym kraju widziałem sporo > > śmiesznych rejestracji: BIJ, BYK, MYJ, parę razy HUJ (wprawdzie > > nieortograficznie, ale zawsze), a już powalające jest dość częste JEB lub > RYJ. > > Ciekawe, czy któreś z polskich, niewinnie wyglądających rejestracji nie ma > w > > jakimś narzeczu równie dołującego (dla właściciela) znaczenia? > np PIG (Poznanskie dawne) PIG to dawne pilskie, nie poznanskie Link Zgłoś
Gość: Garfield Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: BIOMETMERCK* / *.biometmerck.pl 08.05.02, 10:49 W Szczecinie jeździ Merc Z0 SIA, a w Warszawie inny Merc W0 MERC1 - co za ćwoki! Link Zgłoś
Gość: renka Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: mieszko.pl.u* 08.05.02, 11:36 a jednego widzialam,co miał rejestrację RAMBO w Warszawie, jakiś terenowy. Link Zgłoś
Gość: TROY :-) IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.02, 11:42 Widzialem kiedys w Bad Segeberg Golfa,w nim fajna laske. Miala tablice SE*X .. .. Link Zgłoś
Gość: Kica Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 195.94.222.* 08.05.02, 12:33 Co powiecie na Harleya z rejetsracja (taką za 1000 zł) W0 LNOSC Link Zgłoś
Gość: Yosarian Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 08.05.02, 12:47 Trochę to przewrotne, bo wątek o najgorszych a ta mi się bardzo podobała: WO ODOO (Wu Du) na jakimś SUVie. Widziałem też WO MAJA na Garbusie pomarańczowym, są też różne imiona OLA, ALA, ANIA umieszczone zaraz po literach. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.rgsa.pl 08.05.02, 14:06 W Gdańsku widziałem G0 AWAY i na czarnej sportowej Hondzie G0 GREG Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: marek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.bmj.net.pl 08.05.02, 14:53 u nas w Gliwicach widzialem Jeep'a Cheeroke jezdza jakies koksy a rej.... W1 KABLE :P Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.19.* 08.05.02, 14:47 w moim miescie np: DLU Gxxx a zamiast xxx to chyba kwota raty miesiecznej ;) żeby nie zapomnieć? Link Zgłoś
Gość: Forecast Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: GBPLPROXY:* / *.pepsico.plusnet.pl 08.05.02, 15:32 jest taka niebieska Syrena, co ma pod blacha Porsche 911, a na blasze C0 TURBO... Link Zgłoś
Gość: cairo Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 20:23 Po stolicy porusza sie zliftingoway,zjarany solarką podstarzały plejboj w jaguarze z białymi skorami.Rejestracja W0 SEX.Ale papa... Link Zgłoś
Gość: simmer Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.chello.pl 09.05.02, 00:10 Ja widzialem:w wawie srebrny seat toledo W0 MATEO (tuning,gosc opalony, ciemne wlosy na zelik itp.),Merc klasy A W0 DONA(to spoko),Deloreana z rejestracja W0 HAKER (!!!),opla omege W0 XXXXX,W0 11111,Daewoo musso W0 MUSSO,audi o rej. W0 AUDI3 (lub cos),slyszalem o samochodzie PCK (daewoo nexia)W0 PCK1...no i jeszcze duzo widzialem.Wszystkich nie pamietam.Jak mi sie przypomni powiadomie. Pozdrawiam wlascicieli oryginalnych rejestracji... Link Zgłoś
Gość: yeyek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 164.143.244.* 09.05.02, 11:24 Gość portalu: simmer napisał(a): > Ja widzialem:w wawie srebrny seat toledo W0 MATEO (tuning,gosc opalony, ciemne > wlosy na zelik itp.),Merc klasy A W0 DONA(to spoko),Deloreana z rejestracja W0 > HAKER (!!!),opla omege W0 XXXXX,W0 11111,Daewoo musso W0 MUSSO,audi o rej. W0 > AUDI3 (lub cos),slyszalem o samochodzie PCK (daewoo nexia)W0 PCK1...no i > jeszcze duzo widzialem.Wszystkich nie pamietam.Jak mi sie przypomni powiadomie. > Pozdrawiam wlascicieli oryginalnych rejestracji... Akurat warszawka nie ma tu sie zbyt czym pochwalic - no bo co mozna wymyslec do W0? Wszystko z takim poczatkiem bedzie wygladalo slabo... No ale taki watek - o najgorszych tablicach! Najlepsze sa tablice z Gdanska G0, Poznania P0, Olsztyna N0 i Wroclawia D0. Oczywiscie te oryginalne a nie typu: G0 ALAN, D0 TOMKA czy N0 HENIO. Link Zgłoś
Gość: Goblin Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.tel.debica.pl / *.adsl.tel.debica.pl 09.05.02, 02:48 swojego czasu bardzo podobały mi się we Wrocławiu blachy "WWW xxxx" :) Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.datastar.pl 09.05.02, 09:59 CWL - spod Wloclawka - chyba prosto z wiezienia... Link Zgłoś
Gość: lol Wrocław IP: *.aura.com.pl 09.05.02, 13:58 A nowe wrocławskie blachy DW fonetycznie brzmią jak Daewoo :) Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 217.8.164.* 09.05.02, 15:26 Po Wawie jeździ PADRE, a autko to oczywiście 600 SEL... Powaga! Link Zgłoś
Gość: mick Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 21:59 Spotkałem taką: SZY F . Sam mam całkiem ładną (czarną) WWW. Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 09:51 jezdzil u nas taki: ML Brabus WE 4YOU, caly czarny z szybami włącznie Link Zgłoś
Gość: Arti Nie zalewaj, wuju!!! IP: *.teleaudio.com.pl 10.05.02, 15:10 Gość portalu: wuj napisał(a): > jezdzil u nas taki: ML Brabus WE 4YOU, caly czarny z szybami włącznie Ciekawe rzeczy piszesz... Jak ma 4YOU, to nie może mieć na początku WE, zwłaszcza u was. Link Zgłoś
Gość: wertep Nienajgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.stacje.agora.pl 10.05.02, 19:27 A srebrna Astra II 2000 jezdzi sobie po Mazowszu jakis zblakany NOMAD... Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Najgorsza rejestracja w Anglii IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.05.02, 01:43 ...przynajmniej dla Polaka: HUI Link Zgłoś
Gość: michu Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 08:36 kiedys byla w Gdyni rejestracja GAY XXXX Link Zgłoś
Gość: rutus Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 2.4.STABLE* 10.05.02, 11:01 Dla włascicieli samochodów wojskowych z okresu II w.ś. polecam warszawskie rejestracje WH i pięć cyfr. Identyczne miał Wehrmacht... A propos, czy na Śląsku można spotkać np. SS? Link Zgłoś
Gość: leon Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 11:24 Była w Sosnowcu w latach 70-tych SS xx xx, teraz maja SO... Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.eurx.dupont.com 10.05.02, 17:13 Wczoraj widziane: Ferrari w kolorze kanarkowym (blee...) Blacha: W0 COOL taa... pzdr Link Zgłoś
Gość: ts Polacy sie wstydza polskich rejestracji IP: 195.94.204.* 10.05.02, 18:24 Podczas gdy Bulgarzy przylepiaja sobie flagi bulgarskie i litery BG do rejestracji samochodowych, to Polacy zakrywaja polskie flagi i litery PL na rejestracjach. www.olavsplates.com/poland_slow.html Link Zgłoś
styro Re: Polacy sie wstydza polskich rejestracji 10.05.02, 18:58 To ciekawe i glownie wlasciciele oplow...Ale to jest chyba nielegalne... Link Zgłoś
Gość: Łukaszek Re: Polacy sie wstydza polskich rejestracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 19:35 To nie wszystko. Ja widziałem w Niemczech kilkanaście wozów na nowych (białych) polskich tablicach z nalepką "D". I co na to powiecie? To już jest dla mnie kompleks to potęgi... Inna sprawa to to jak Niemcy patrzą na Polaków i czym sobie na to zasłużyliśmy, ale taka nalepka? Małe przegięcie, jak dla mnie... Link Zgłoś
Gość: TTR Re: Polacy sie wstydza polskich rejestracji IP: *.pzl.swidnik.pl 13.05.02, 11:38 Gość portalu: ts napisał(a): > Podczas gdy Bulgarzy przylepiaja sobie flagi bulgarskie i litery BG do > rejestracji samochodowych, to Polacy zakrywaja polskie flagi i litery PL na > rejestracjach. Bo mają w genach zakodowane, że to jest skrót od Polska Ludowa. Link Zgłoś
Gość: matteee Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 01:03 a co powiecie na rejestracje SZO K xxx - czysty szok a kiedys w byly tazke czarne tablice KAT xxxx - chyba dla fanów death metalu *pzdr* Link Zgłoś
Gość: miglanc Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.phutomar.pl / 192.168.0.* 12.05.02, 23:34 Gość portalu: matteee napisał(a): > a co powiecie na rejestracje SZO K xxx - czysty szok a kiedys w byly tazke > czarne tablice KAT xxxx - chyba dla fanów death metalu > *pzdr* i w tym samym mieście KAC Link Zgłoś
Gość: tia Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 80.48.73.* 11.05.02, 09:26 Po angielsku sporo byłoby śmiesznie EWE (owca) STY (chlew) Link Zgłoś
Gość: EU Polskie nowe rejestracje wyglądają tragicznie! IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.05.02, 09:43 W Europie tylko Rumuni mają mniej estetyczne tablice rejestracyjne. Nie widziałem w Europie (a podróżuję bardzo często) gorszego designu graficznego tablic. Kto dał temu beztalenciu, autorowi wyglądu naszych tablic, przeforsować ten projekt??? Na polskich numerach rejestracyjnych F jest na przykład znacznie szersze od W... Tylko rozłożyć ręce. Litera M wygląda tragicznie (jest dwa razy za wąska), poza tym litery są zbyt duże, a odstępy między nimi - dziwnie małe lub nieznośnie duże. Czy komukolwiek te rejestracje się podobają? Pozdrawiam serdecznie Link Zgłoś
Gość: cn Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.cs.put.poznan.pl 11.05.02, 12:33 kilka osobliwosci z poznania (raczej nie najgorszych :-) PO BABCI PO RSCHE Link Zgłoś
Gość: martq Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 12:42 a propos " PO BABCI " widziałem kiedyś we Wrocławiu starego Merca n zaklejką na tylej klapie : Sponsored by Oma Link Zgłoś
emi44 Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 13.05.02, 10:01 Ale się uśmiałem SZY Txxx SBI Rxxx SZY Fxxx No i fakt ten prostacki design polskich tablic. Czy naprawdę nie można zrobić ładniejszych literek i cyferek (fe). Link Zgłoś
Gość: nigers Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 13.05.02, 11:27 emi44 napisał(a): > Ale się uśmiałem > SZY Txxx > SBI Rxxx > SZY Fxxx Beznadziejna tablica a miasto Żywiec jest takie piękne! > No i fakt ten prostacki design polskich tablic. Czy naprawdę nie można zrobić > ładniejszych literek i cyferek (fe). Link Zgłoś
emi44 Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 13.05.02, 12:01 jest SCI Jxxx czekam na SCI ULxx Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 16:16 W Czestochowie widzialem 2 ciekawe rejestracje: S4 AUDI (na audi A4 chociaz moze faktycznie to bylo S4) i na Subaru Impreza Sx WRC (x - nie pamietam cyfry ;-) ) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 16:53 Z rok temu widziłem w W-awie terenowe autko , nie pamiętam marki z rejestracja W0 ODOO Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 20:00 ja znam najlepsze: PL - Leszno!!!! Link Zgłoś
Gość: joth Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 09:52 ja widziałem w wawie bmw cabrio z3 z rejestracją W0 DOLOT, a mój pomysł dla lubelaków to L0 WELAS, L0 VER Link Zgłoś
Gość: Łobez Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:58 A nowy powiat łobeski to od macochy ? ZLO ! Widziałem też Z0 ROMEO a z kierownicą siwy jak gołąbek zgrzybiały dziadzio !!! Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.05.02, 11:20 Po Poznaniu jeżdżą Mercedesy: P0 ZNAN oraz P1 BOSS. Widziałem też rozpadającego się Opla (chyba Ascona) z rejestracją Px JOKER. Tablica warta pewnie więcej niż samochód ;-) Link Zgłoś
Gość: zpl Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 62.233.218.* 25.10.02, 19:55 GAH - stare numery przyczep w Starogardzie Gd, GOD - dawne gorzowskie Ciekawe dlaczego w Raciborzu dają tablice SRC a nie zgodnie z zasadą SRA Kolega jezdzący samochodem z rejestracją GAY twierdził, że często spotykał się z różnymi "przejawami sympatii" ze strony innych kierowców, najczęsciej w Niemczech :) Link Zgłoś
Gość: michał Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 15:29 może nie najgorsza, ale ciekawa Porsche 911 GT3 na niemieckichblachch E GT3 911 nic dodać nic ująć Link Zgłoś
jackubi Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 26.10.02, 18:41 Gość portalu: Frank napisał(a): > Która z nowych rejestracji jest waszym zdaniem najgorsza. [...] Nie wiek która jest najgorsza, ale mi sie trafiła trochę adekwatna do pojazdu ( czarne blachy - rejestracja KAR ****) :) Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Najzabawniejsza rejestracja w Szwecji IP: *.telia.com 26.10.02, 20:35 teraz Wam przytocze pare szwdzkich; KGB-..., HUJ-...,MSW-...,MHZ-...,HOJ-...,GRU-...,DUP-...,PIZ-...,PYK-..., wiele innych.Te nazwy wybiera kopmputer tak ,aby nie kolidowaly z jezykiem szwedzkim teraz maly slowniczek polska rejestracja KOK oznacza po szwedzku dokladnie huj.PIS=siuski,itp. Pzdr.Michal Link Zgłoś
vecchio Re: Najzabawniejsza rejestracja w Szwecji 26.10.02, 23:01 PO wawie jezdzi motor o nr WA DAWCA Link Zgłoś
kalor_god Re: Najzabawniejsza rejestracja w Szwecji 27.10.02, 21:38 widzialem na drodze magane coupe z rej. W0 MONIA a jak podjechalem blizej to pod jej blacha dostrzeglem magnesowa plakietke (taka jak ta na lodowke) bedaca stylizowana acz mniejsza blacha z napisem I Love W0 ADAM. do dzisiaj nie wiem co o tym myslec.. Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.wydaw.polsl.gliwice.pl 28.10.02, 09:07 Jak widziałem Astrę albo Corollę z rejestracją (czarną) WFH xxxx to na wszelki wypadek zjeżdżałem na bok. (Przedstawiciel handlowy, uwaga!) Link Zgłoś
_bart MOJE TYPY.... ;-))))))))))))))))))))))))))))) 28.10.02, 09:10 BO LEK (białostockie dawne chyba) BI xxxxx (białystok, kurde nie za dobrze mi sie kojarzy, szczególnie przed II śniadaniem) WO VODKA (Volvo V70 jeżdżące po Rosoła co dzień na warszawskim Ursynowie), to dopiero burak WO BOND (jakiś niski, chyba Corvette taki niebieski jeździ po stolicy) swoja droga dlaczego nie widziałem, np. WO LNO WO JTEK WO REK WO JNA WO JART (nazwa firmy chyba) W1 TEK (witek) W1 NKO (winko, mój typ ;-) W1 SIEC W1 SNIA W1 GOR W1 DZEW (taki kierowca byłby "dead" w stolicy po I meczu) W1 KARY (coś dla proboszcza) W1 ESIEK W1 ESLAW W1 OCHA (to dla kalepuszników z logiem "Ś" ;-)))))))) Pzdr Link Zgłoś
Gość: Podatnik Re: MOJE TYPY.... ;-))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.manhattan.gda.pl / 192.168.2.* 28.10.02, 18:52 Urząd miasta Sopotu ma takie na służbowych autkach: GO SOPOT - VW Transporter GO TOPOS - Opel Vectra Link Zgłoś
Gość: eLBe Re: MOJE TYPY.... ;-))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.*.*.* 29.10.02, 12:04 W gazwcie kiedyś było zdjęcie garbusa stukniętego z tyłu prosto w (czarną) tablicę WAL. Też czarne z d. Lubelskiego LUJ. Kiedy w Katowicach pojawiły się pierwsze KAA to oznaczało "K...wa Ale Autko!" Link Zgłoś
un-j Re: MOJE TYPY.... ;-))))))))))))))))))))))))))))) 29.10.02, 13:31 Kiedyś mijała mnie bma: PO LSAT. Czekam na: SMI LE - Mikołów SMY K - Mysłowice Link Zgłoś
pacio Re: MOJE TYPY.... ;-))))))))))))))))))))))))))))) 31.10.02, 16:14 _bart napisał: > > WO VODKA (Volvo V70 jeżdżące po Rosoła co dzień na warszawskim Ursynowie), to > dopiero burak > To może któregoś pięknego dnia zrobimy z niego kanapkę :)? Podpadł mi parę razy. Link Zgłoś
Gość: matee Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 16:03 TO ja znów ze swokego miasta SZO Nxxx SZO Pxxx (dla milosnikow przyrody) SZO Txxx (dla żeglarzy) Link Zgłoś