Dodaj do ulubionych

najtańsze paliwo

IP: *.example.net / 192.168.15.* 09.06.03, 15:17
wczoraj na Jet-cie w Bytoniu - PB 95 za 2,87. no myslałem że to ropa ! A w
okolicy to średnio 3,14-3,21 .
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: najtańsze paliwo IP: *.telia.com 09.06.03, 15:34
      To samo jest w Szwecji,Jet utrzymuje najnizsze ceny paliwa.Paliwo jest bez
      zastrzezen.Wtajemniczeni wiedza ,ze Jet jest tym ostanim beczkowozem ktory
      podjezdza do zbiornikow rafineryjnych,po prostu trzeba czesciej zmieniac filtr
      paliwa,wazne przy instalacjach wtryskowych.Pzdr.Michal
      P.S bedac niedawno w Polsce zatankowalem w Kieleckiem w stacjoi ktora
      rozprowadzala paliwo pochodzace z rafineri Jedlicze,moje spostrzezenie swietnej
      jakosci,auto sie dobrze spisywalo,zuzycie spadlo na setke o pare dziesiatych
      czesci litra.To sie widzi jak paliwo nie trzyma parametrow ,trzeba wiecej gazu
      cisnac aby moc utrzymac naprzyklad dana szybkosc,podjechac pod lekka gorke itp.
      • Gość: Rafał Re: najtańsze paliwo IP: *.int.warszawa.sint.pl 09.06.03, 17:10
        A było to zwyczajne , Płockie paliwo. Rafineria Jedlicze produkuje tylko smary.
        • Gość: Michal Re: najtańsze paliwo IP: *.telia.com 09.06.03, 17:18
          Gość portalu: Rafał napisał(a):

> A było to zwyczajne , Płockie paliwo. Rafineria Jedlicze produkuje tylko
          smary.
          _______________________________________________________________________________
          Wiesz pytalem pracownika stacji ,tka dostalem odpowiedz i tak napisalem,wesolo
          jak obslugujacy nie wiedza co sprzedaja i zkad.Pzdr.Michal
          • Gość: Rafał Re: najtańsze paliwo IP: *.int.warszawa.sint.pl 09.06.03, 17:32
            www.rnjsa.com.pl/072-produkty-paliwa.html#paliwa1
            Zajrzałem tu dopiero teraz - przepraszam.....
      • doro6 Re: najtańsze paliwo 10.06.03, 16:39
        Potwierdza to moje wrażenie. To było chyba między Kilecami, a Radomiem.
        A dla odmiany po bardzo tanim paliwie za Orońskiem ,w stronę Kielc, duża
        stacja, miałem długotrwałe kłopoty.
        • hocest do R 10.06.03, 16:46
          chyba wiem o której stacji piszesz.
          to chodzi o tą stację po prawej jadąc do wawy Petrochemia Płock czy tak?
          pewnie się mijamy często na trasie
    • adam.67 Re: najtańsze paliwo 09.06.03, 15:42
      > wczoraj na Jet-cie w Bytoniu - PB 95 za 2,87. no myslałem że to ropa ! A w
      > okolicy to średnio 3,14-3,21 .

czy wiadomo jaka była zawartość etyliny w cieczy którą opisujesz???
      pewnie klient dowie się w serwisie ile było ;)
      nieboscka babcia mawiała "co tanie to drogie", ale nie przewidziała przewałów
      na stacjach paliw.
      • Gość: lux Re: najtańsze paliwo IP: *.example.net / 192.168.15.* 10.06.03, 09:29
        w Bytomi akurat nie tankowałem, ale na stacji Jet w Bytomiu, gdzie też bywa
        tanio czesto, i jest ok.
    • Gość: Pol-am Re: najtańsze paliwo IP: 207.76.204.* 09.06.03, 17:58
      O, kurcze to tu u nas w przeliczeniu na PLN to bedzie ok 1.60 PLN/litr??.....a
      nam sie wydaje ze to bardzo drogo. Tak ze ciagle mozemy jezdzic na silnikach
      6 litrowych...
    • Gość: seba5700 Re: najtańsze paliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 23:47
      2.86 w Szczecinie, na stacji przy Media Markt, naprawde auto pracuje na tym
      bardzo rowno, nie kantuja na ilosci, czego nie moge powiedziec o innych tanich
      stacjach. Gdy musze zatankowac a nie jestem w poblizu i biore paliwo np z
      Orlenu po 3.15 nie widze zadnej roznicy w pracy silnika. Podejrzewam ze jakosc
      jest taka sama, a Hipermarket ustala taka cene zeby przy okazji zciagnac
      przyjezdnych klientow.
    • remo29 Re: najtańsze paliwo 10.06.03, 10:07
      Gość portalu: lux napisał(a):

> wczoraj na Jet-cie w Bytoniu - PB 95 za 2,87. [...]

Drożyzna :)
      Ja widziałem wczoraj PB95 za 2,85 (Mikołów - Gliwice skrzyżowanie na wysokości
      Sośnicy). Inna sprawa, że w życiu bym tam nie zatankował nawet paliwa do
      zippo...
      • Gość: Michal Re: najtańsze paliwo IP: *.telia.com 10.06.03, 20:17
        Jezeli jest w prawdziwych rekach JET to napewno przewalki niema.Pzdr.Michal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka