Gość: lux IP: *.example.net / 192.168.15.* 09.06.03, 15:17 wczoraj na Jet-cie w Bytoniu - PB 95 za 2,87. no myslałem że to ropa ! A w okolicy to średnio 3,14-3,21 . Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: najtańsze paliwo IP: *.telia.com 09.06.03, 15:34 To samo jest w Szwecji,Jet utrzymuje najnizsze ceny paliwa.Paliwo jest bez zastrzezen.Wtajemniczeni wiedza ,ze Jet jest tym ostanim beczkowozem ktory podjezdza do zbiornikow rafineryjnych,po prostu trzeba czesciej zmieniac filtr paliwa,wazne przy instalacjach wtryskowych.Pzdr.Michal P.S bedac niedawno w Polsce zatankowalem w Kieleckiem w stacjoi ktora rozprowadzala paliwo pochodzace z rafineri Jedlicze,moje spostrzezenie swietnej jakosci,auto sie dobrze spisywalo,zuzycie spadlo na setke o pare dziesiatych czesci litra.To sie widzi jak paliwo nie trzyma parametrow ,trzeba wiecej gazu cisnac aby moc utrzymac naprzyklad dana szybkosc,podjechac pod lekka gorke itp. Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: najtańsze paliwo IP: *.int.warszawa.sint.pl 09.06.03, 17:10 A było to zwyczajne , Płockie paliwo. Rafineria Jedlicze produkuje tylko smary. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: najtańsze paliwo IP: *.telia.com 09.06.03, 17:18 Gość portalu: Rafał napisał(a): > A było to zwyczajne , Płockie paliwo. Rafineria Jedlicze produkuje tylko smary. _______________________________________________________________________________ Wiesz pytalem pracownika stacji ,tka dostalem odpowiedz i tak napisalem,wesolo jak obslugujacy nie wiedza co sprzedaja i zkad.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: najtańsze paliwo IP: *.int.warszawa.sint.pl 09.06.03, 17:32 www.rnjsa.com.pl/072-produkty-paliwa.html#paliwa1 Zajrzałem tu dopiero teraz - przepraszam..... Link Zgłoś
doro6 Re: najtańsze paliwo 10.06.03, 16:39 Potwierdza to moje wrażenie. To było chyba między Kilecami, a Radomiem. A dla odmiany po bardzo tanim paliwie za Orońskiem ,w stronę Kielc, duża stacja, miałem długotrwałe kłopoty. Link Zgłoś
hocest do R 10.06.03, 16:46 chyba wiem o której stacji piszesz. to chodzi o tą stację po prawej jadąc do wawy Petrochemia Płock czy tak? pewnie się mijamy często na trasie Link Zgłoś
adam.67 Re: najtańsze paliwo 09.06.03, 15:42 > wczoraj na Jet-cie w Bytoniu - PB 95 za 2,87. no myslałem że to ropa ! A w > okolicy to średnio 3,14-3,21 . czy wiadomo jaka była zawartość etyliny w cieczy którą opisujesz??? pewnie klient dowie się w serwisie ile było ;) nieboscka babcia mawiała "co tanie to drogie", ale nie przewidziała przewałów na stacjach paliw. Link Zgłoś
Gość: lux Re: najtańsze paliwo IP: *.example.net / 192.168.15.* 10.06.03, 09:29 w Bytomi akurat nie tankowałem, ale na stacji Jet w Bytomiu, gdzie też bywa tanio czesto, i jest ok. Link Zgłoś
Gość: Pol-am Re: najtańsze paliwo IP: 207.76.204.* 09.06.03, 17:58 O, kurcze to tu u nas w przeliczeniu na PLN to bedzie ok 1.60 PLN/litr??.....a nam sie wydaje ze to bardzo drogo. Tak ze ciagle mozemy jezdzic na silnikach 6 litrowych... Link Zgłoś
Gość: seba5700 Re: najtańsze paliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 23:47 2.86 w Szczecinie, na stacji przy Media Markt, naprawde auto pracuje na tym bardzo rowno, nie kantuja na ilosci, czego nie moge powiedziec o innych tanich stacjach. Gdy musze zatankowac a nie jestem w poblizu i biore paliwo np z Orlenu po 3.15 nie widze zadnej roznicy w pracy silnika. Podejrzewam ze jakosc jest taka sama, a Hipermarket ustala taka cene zeby przy okazji zciagnac przyjezdnych klientow. Link Zgłoś
remo29 Re: najtańsze paliwo 10.06.03, 10:07 Gość portalu: lux napisał(a): > wczoraj na Jet-cie w Bytoniu - PB 95 za 2,87. [...] Drożyzna :) Ja widziałem wczoraj PB95 za 2,85 (Mikołów - Gliwice skrzyżowanie na wysokości Sośnicy). Inna sprawa, że w życiu bym tam nie zatankował nawet paliwa do zippo... Link Zgłoś
Gość: Michal Re: najtańsze paliwo IP: *.telia.com 10.06.03, 20:17 Jezeli jest w prawdziwych rekach JET to napewno przewalki niema.Pzdr.Michal Link Zgłoś