Gość: Wacek IP: *.*.*.* 06.12.01, 10:35 Ile stracę za pierwszą małą stłuczkę z mojej winy w złodziejskim PZU??? Jakie konsekwencje??? Nie mam żadnych ulg. Dzięki za info! Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kisiel Re: Kochani - pradźcie ! IP: *.pkobp.pl 06.12.01, 11:05 Jeśli masz pakiet to z tego co wiem to 0.5 % zaplacisz więcej Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Kochani - pradźcie ! IP: *.*.*.* 06.12.01, 12:27 A jezeli to nie pakiet??? Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Kochani - pradźcie ! IP: *.pg.com 06.12.01, 13:21 Gość portalu: Wacek napisał(a): > Ile stracę za pierwszą małą stłuczkę z mojej winy w złodziejskim PZU??? Jakie > konsekwencje??? Nie mam żadnych ulg. Poczytaj w papierach, które dostałeś razem z polisą. Tam to na pewno jest. Kiedyś w PZU była zasada, że zniżki tracisz dopiero od drugiego dzwona. Ale jak jest w Twoim przypadku - nie wiem. Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: pewal Re: Kochani - pradźcie ! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 07:34 Na drugiej stronie polisy Auto-Casco jest taka tabela. Znajdujesz w której grupie jesteś, a potem patrzysz o ile grup w dół spadasz i jaka stawka zniżki będzie Cię obowiązywać. Ja spadłem z grupy 11 na 9 (jeśli dobrze pamiętam) a zniżka pozostała taka sama 50%. Tyle, że dwa lata dłużej czekałem na 60%. Pozdr. Link Zgłoś