Dodaj do ulubionych

Do właścicieli Octavii

20.06.03, 09:28
Witam wszystkich forumowiczów.
Planuję nabyć używaną Octavię. Niektóre egzemplarze są wyposażone w taką
festyniarską odblaskową nakładke na klape bagażnika (wercje 5 drzwiowe). Czy
ten szmelc jest przyklejany do blachy, czy też może przymocowany jest w inny
sposób? Ktoś to może już próbował usunąć?
Dziękuje z góry za rady.
zenek
Obserwuj wątek
    • Gość: POOL Re: Do właścicieli Octavii IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 11:19
      A jaki silniczek ma być.
      • Gość: zenon77 Re: Do właścicieli Octavii IP: 192.79.245.* 20.06.03, 11:25
        Najchętniej 1,9tdi/110KM, ale każdy inny jest do zaakceptowania (poza 1,6),
        obowiązkowo klima. Może być również kombi. Czyżbyś miał coś do zaoferowania?
        Jeżeli tak to wal śmiało na maila lub na forum.
        • Gość: POOL Re: Do właścicieli Octavii IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 13:28
          Nie sprzedaję. Ale jeszcze niedawo zrobiłem tym pojazdem 180 kkm, tdi 90KM,
          więc jeżeli masz jakieś pytania, to wal śmiało.
          • Gość: POOL Re: Do właścicieli Octavii IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 13:29
            Teraz męczę drugą skodę. Juz 43 kkm i też jest OK.
          • Gość: zenon77 Re: Do właścicieli Octavii IP: 192.79.245.* 23.06.03, 08:30
            Gość portalu: POOL napisał(a):

> Nie sprzedaję. Ale jeszcze niedawo zrobiłem tym pojazdem 180 kkm, tdi 90KM,
            > więc jeżeli masz jakieś pytania, to wal śmiało.
            Jednak odpuściłem sobie Octavię. Biorę Toledo tdi90KM. Jednak w środku wygląda
            znacznie lepiej. Napisz jednak na co warto zwrócić uwage jeżeli chodzi o
            silnik.
            • Gość: POOL Re: Do właścicieli Octavii IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 21:25
              Sprwdz przepływomierz masy powietrza / objaw kiepska dynamika/ i stan
              rozrusznika, czy nie zgrzyta zaraz po rozruchu. Pozatym ten silnik jest nie do
              zdarcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka