markus500 29.09.07, 21:43 Ktos uzywa tego modelu?Chcialem kupic,prosze o opinie.Dziekuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
s_u_c_h_y Re: navigon 7110 05.10.07, 19:25 Witam. Od paru dni testuję wlaśnie Navigona 7110. Pierwsze moje spostrzeżenia: WADY - bardzo długo szuka satelitów (a już w domu to całkowita porażka), - - kilka razy zdażyło się, że sie poprostu zawiesił i to nawet w czasie nawigowania - prędkość pojazdu wyświetlana na ekranie jest o 7-9 km/h niższa niż na prędkościomierzu mojego samochodu ZALETY - system TMC, ktory niestety w naszym kraju nie działa, - asystent pasa ruchu, - fotoradary, - dziala jako urządzenie głośnomówiące Link Zgłoś
markus500 Re: navigon 7110 14.10.07, 19:58 Dzieki za opinie!A jaka bys polecil nawigacje?Szukam jakiejs porzednej. Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: navigon 7110 15.10.07, 00:52 Sluzy mi juz dobrze od kilku miesiecy i to na calej Europie. Satelity nie szuka dlugo bo wez pod uwage ze w domu ile masz stropow na wolnym powietrzu jest normalny. Predkosc pojazdu-tachometer pokazuje zawsze/jest to urzedowo regulowane/ wieksza szybkosc niz rzeczywista.Ople np ok11% a Fordy tylko 7%(reszty nie badalem) System TMC-pro sprawdza sie znakomicie na Zachodzie/sprawdzalem/ Link Zgłoś