greenblack 18.07.03, 17:25 moto.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1234194&kat=122 Czemu pożałowali mu 4x4? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
dreaded88 Re: W Seacie oszaleli! 18.07.03, 17:33 Chcą konkurowac z Saabem w wersji Hirscha :-) No i oczywiście z Alfą 147 GTA. BTW - Seat coś słabo się rozwija w wyższych segmentach. Wydaje mi się, że zrobienie Seata na bazie Passata mogłoby być sensowniejsze niż powstanie Superba. Pozdr. Link Zgłoś
greenblack Re: W Seacie oszaleli! 18.07.03, 17:39 Szkoda, że to oznacza koniec wersji 2.8 VR6. Właśnie, co z Seatem Passatem? Seat oficjalnie mówi, że nie palnuje takiego modelu, ale jeśli na serio chce konkurować z Alfą, to z samym Toledo nie ma szans. Pytanie jest nawet, czy w ogóle będzie Toledo III, bo Bory ma już nie być. Pozdrawiam Link Zgłoś
greenblack Re: W Seacie oszaleli! 18.07.03, 17:41 Chociaż w Niemczech Leon 2.8 4x4 jest w ofercie obok tego nowego potwora. Pozdrawiam Link Zgłoś
dreaded88 Re: W Seacie oszaleli! 18.07.03, 17:50 greenblack napisał: > Szkoda, że to oznacza koniec wersji 2.8 VR6. > > Właśnie, co z Seatem Passatem? Seat oficjalnie mówi, że nie palnuje takiego > modelu, ale jeśli na serio chce konkurować z Alfą, to z samym Toledo nie ma > szans. Pytanie jest nawet, czy w ogóle będzie Toledo III, bo Bory ma już nie > być. Coś na bazie Golfa V być musi, czyli w powstanie Toledo III raczej trudno wątpić. Seat Passat mógłby istnieć z wykorzystaniem designu zbliżonego do Skody Tudor. Natomiast co do ogółu - obecność Seata w grupie z Audi i Lamborghini wydaje się być na razie czymś w stylu wioski potiomkinowskiej. Pozdr. Link Zgłoś
greenblack Re: W Seacie oszaleli! 18.07.03, 17:56 dreaded88 napisał: > Coś na bazie Golfa V być musi, czyli w powstanie Toledo III raczej trudno > wątpić. Może powstanie tylko Leon II. > Natomiast co do ogółu - obecność Seata w grupie z Audi i Lamborghini wydaje się > > być na razie czymś w stylu wioski potiomkinowskiej. Przypomnij mi, czy Skoda jest w jednej grupie z Bugatii i Bentleyem? > Pozdr. Pozdrawiam Link Zgłoś
dreaded88 Re: W Seacie oszaleli! 18.07.03, 18:05 greenblack napisał: > Przypomnij mi, czy Skoda jest w jednej grupie z Bugatii i Bentleyem? To się nazywa pytanie retoryczne... Pozdr. Link Zgłoś