Gość: Marek IP: *.atlanta.ga.us 04.08.03, 16:54 www4.georgianavigator.com/perl/maps?cms=false&cam=true&cam_cb=on&map=atl_metro&remember=false&refresh=false Na kazda z tych malenkich kamerek mozna kliknac i zobaczyc co sie dzieje.... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Lemmy Rewelacja IP: *.stacje.agora.pl 04.08.03, 17:26 Pojutrzerze pokonuje trase W-wa-Swinoujscie i nie wiem ktoredy, oraz co mnie tam spotka. Lemmy Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Niesamowity Web Site IP: *.bankofamerica.com 04.08.03, 17:38 Calkowicie zapomnialem o tej stronce, a jest juz tam od dwoch chyba lat. Bedzie ubaw za szesc godzin... Ja pomykam I-75 do wyjazdu Chastain Rd - moze mnie zobaczycie jak bede stal w trafiku :-) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Niesamowity Web Site IP: *.atlanta.ga.us 04.08.03, 17:56 A ja to znalazlem bo w czwartek Matra musi na 8:30 rano w okolice lotniska sie dostac (egzamin). No i codziennie patrze gdzie i o ktorej sie korkuje. Link Zgłoś
Gość: radioaktywny Re: Niesamowity Web Site IP: *.Astral.Lodz.PL 04.08.03, 17:46 To wszytsko jest imperialistycznym kłamstwem - nie ma tak szerokich dróg ! Pewnie w tekturowych autach pomukają myszki Miki :-) Znam historie i wiem, ze juz brytyjczycy stawiali papierowo-sklejkowe samoloty na niby lotniskach, im sie udalo oszukac hitlerowcow...mnie nie oszuka nikt... Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Niesamowity Web Site IP: *.bankofamerica.com 04.08.03, 17:51 Poczekaj pare godzin to tekturek przybedzie tyle, ze sam przyjedziesz nam drogi poszerzac :-) Rekord jak na razie to I-75 North zaraz po przecieciu 285 - tam jest w pewnym momencie jedenascie (11) pasow... w kazda strone. Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: Niesamowity Web Site (SK) IP: *.37.11.vie.surfer.at 04.08.03, 18:14 A Slowacy to maja nawet kolorowe zdjecia ! dialnice.szm.sk/highways/Ladce-Sverepec.html Link Zgłoś
Gość: frax A w warszawie jest korkonet :) IP: *.acn.pl 04.08.03, 19:55 www.korkonet.pl Takie na mniejszą skale ale też fajne :) Pozdro Link Zgłoś