ssj44 14.01.08, 15:53 Szukam MINI gdzieś z warszawy i okolic. Przejrzałem gratkę, allegro i nic ciekawego nie zalazłem. Jak ktoś coś ma to proszę o info. Link Zgłoś Obserwuj wątek
nikki30 Re: Szukam mini 14.01.08, 20:25 Sprawdź u dilera bmw, bo często sprzedają tam używane,z małym przebiegiem, a dobrym wyposażeniem pracownicze samochody po roku ich używania.Ja w ten sposób kupiłam bmw serii 1:) Link Zgłoś
iberia.pl Re: Szukam mini-ktory rocznik?? 14.01.08, 20:38 bo skad mamy wiedziec, ktory model Cie interesuje? Szukajcie a znajdziecie:-), mimo, ze malutkie to wyjatkowo jestem ZA takim autkiem:-). Link Zgłoś
wysprzeglony Re: Szukam mini-ktory rocznik?? 14.01.08, 21:53 iberia.pl napisała: > bo skad mamy wiedziec, ktory model Cie interesuje? > Szukajcie a znajdziecie:-), mimo, ze malutkie to wyjatkowo jestem ZA > takim autkiem:-). A ty nosisz mini? Link Zgłoś
wysprzeglony Re: Szukam mini 14.01.08, 21:53 ssj44 napisał: > Szukam MINI gdzieś z warszawy i okolic. Przejrzałem gratkę, allegro i nic > ciekawego nie zalazłem. Jak ktoś coś ma to proszę o info. A wiesz, że mini są już nie modne? Link Zgłoś