www1969 27.01.08, 19:21 Zastanawiam sie nad zakupem mini coopera s.Byłby to drugi samochód "w rodzinie", użytkowany w mieście,wykorzystywany do przewozenia dzieci do szkoly,itp.Czy warto? Link Zgłoś Obserwuj wątek
rrx Re: mini cooper s-czy warto 27.01.08, 21:29 moim zdaniem zdecydowanie tak - fantastyczna zabawka. ale dzieci do szkoły bym cooperem nie woził - moocno prowokuje do dynamicznej jazdy... Link Zgłoś
www1969 Re: mini cooper s-czy warto 27.01.08, 22:11 No właśnie, miałem to autko przez kilka godzin wypozyczone przez dealera do jazd testowych i cały czas musiałem sprawdzać czy te 175 koni pod maską daje radę. No po prostu nie dałem rady normalnie,spokojnie jechać.Poza tym to auto prowokuje innych do ścigania się a ja w takiej sytuacji nie potrafię sobie odmówić niestety...Może czas dorosnąć?? Link Zgłoś
gosc1978 nie 27.01.08, 23:01 www1969 napisał: > Zastanawiam sie nad zakupem mini coopera s.Byłby to drugi > samochód "w rodzinie", użytkowany w mieście,wykorzystywany do > przewozenia dzieci do szkoly,itp.Czy warto? Samochod swietnie sie prowadzi, ale... do wozenia dzieci do szkoly nadaje sie srednio - chyba ze masz 150cm wzrostu a i dzieci male (ale z drugiej strony na tyle duze zeby nie musiec jezdzic w "duzym" foteliku bo tez klopot ;) Link Zgłoś
737ng Re: mini cooper s-czy warto 28.01.08, 06:42 Mialem Coopera dwa dni, z wypozyczalni. Switnie sie prowadzil, ale: - Malo miejsca, teraz kiedy mam dziecko bylby po prostu za maly. - Nie potrafilem znalezc wygodnej dla mnie pozycji za kierownica, probowalem wszystkie mozliwe kombinacje i wciaz kierownica wydawala mi sie byc za daleko albo pedaly za blisko. K. Link Zgłoś