Gość: bolek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 13:23 gdzie takie znajde w internecie ? z gory dzieki za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lexus Re: schematy elektryczne do forda focusa IP: *.trzebinia.net 23.08.03, 17:01 ......o jakie schematy chodzi (sterownik,elektronika,komfort,swiatła itp..) jeśli chodzi o net to obawiam się,że nie znajdziesz. Pzdr Link Zgłoś
Gość: bolek Re: schematy elektryczne do forda focusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 18:39 Gość portalu: lexus napisał(a): > ......o jakie schematy chodzi (sterownik,elektronika,komfort,swiatła itp..) > jeśli chodzi o net to obawiam się,że nie znajdziesz. > Pzdr Chodzi o schematy instalacji elektrycznej calego auta Link Zgłoś
Gość: lexus Re: schematy elektryczne do forda focusa IP: *.trzebinia.net 23.08.03, 20:54 ...widze,że nie bardzo wiesz o czym ja piszę.Schemat sterowania silnikiem to jest osobna sprawa, ABS osobna,komfort czyli centr.zamek,el.szyby,szyberdach i takie tam pierdoły to też jest coś innego i w tych zakresach są różne źródła, które oferują te rzeczy.Ja np.mam sterowanie silnikiem (oprócz Diesla) i ABS Pzdr. Link Zgłoś
Gość: bolek Re: schematy elektryczne do forda focusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 21:27 wybacz moja ignorancje ale myslalem ze focus ma jeden (moze skladajacey sie z wielu stron) schemat elektryczny ale chyba sie myle. Oczywiscie ja potrzebuje schematow calej elektryki tego autka a wiec ABS, silnik, oswietlenie zewnetrzne itd. Ale kazda jego czesc jest dla mnie cenna. A tak przy okazji - jako ze nie znam tego auta czy jego elektryka oparta jest na multiplekserach czy tradycyjnie. Jak mozesz udostepnic swoja cenna dokumentacje ?? Link Zgłoś