Dodaj do ulubionych

schematy elektryczne do forda focusa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 13:23

gdzie takie znajde w internecie ?

z gory dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: lexus Re: schematy elektryczne do forda focusa IP: *.trzebinia.net 23.08.03, 17:01
      ......o jakie schematy chodzi (sterownik,elektronika,komfort,swiatła itp..)
      jeśli chodzi o net to obawiam się,że nie znajdziesz.
      Pzdr
      • Gość: bolek Re: schematy elektryczne do forda focusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 18:39
        Gość portalu: lexus napisał(a):

> ......o jakie schematy chodzi (sterownik,elektronika,komfort,swiatła itp..)
        > jeśli chodzi o net to obawiam się,że nie znajdziesz.
        > Pzdr

Chodzi o schematy instalacji elektrycznej calego auta
        • Gość: lexus Re: schematy elektryczne do forda focusa IP: *.trzebinia.net 23.08.03, 20:54
          ...widze,że nie bardzo wiesz o czym ja piszę.Schemat sterowania silnikiem to
          jest osobna sprawa, ABS osobna,komfort czyli centr.zamek,el.szyby,szyberdach i
          takie tam pierdoły to też jest coś innego i w tych zakresach są różne źródła,
          które oferują te rzeczy.Ja np.mam sterowanie silnikiem (oprócz Diesla) i ABS
          Pzdr.
          • Gość: bolek Re: schematy elektryczne do forda focusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 21:27
            wybacz moja ignorancje
            ale myslalem ze focus ma jeden (moze skladajacey sie z wielu stron) schemat
            elektryczny ale chyba sie myle.
            Oczywiscie ja potrzebuje schematow calej elektryki tego autka a wiec ABS,
            silnik, oswietlenie zewnetrzne itd.
            Ale kazda jego czesc jest dla mnie cenna.

A tak przy okazji - jako ze nie znam tego auta czy jego elektryka oparta jest
            na multiplekserach czy tradycyjnie.

Jak mozesz udostepnic swoja cenna dokumentacje ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka