Dodaj do ulubionych

audi TT mam chęć kupić

21.02.08, 00:43
no i nie wiem czy dobrze robie, moja meganka II ma juz 4 lata 100tys przebiegu i czas zmienić, rozważam na jaki, nie lubię pospolitych takich "normalnych" (z wyglądu)aut, samochód musi mi się podobać, nawet myślałam o 2-osobowym jakimś. Kumple panowie mówią,że TT jest mało popularnym autem i części i serwis drogie. Że mało popularne to wiem ;)), bo na tym zadupiu co mieszkam to jeszcze nie widziałam. Tym razem myślę o tak 4-5 letnim autku, bo nowe kosztowałoby tyle co moje 2 meganki, więc bez przesady, za 3 lata mi się i tak znudzi. A może całkiem inne, ale coś w moim stylu? Poradzicie coś???
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 00:48
      smart for four coupe
      • aneta362 Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 00:57
        ło matko, idź spać, mam klaustrofobię. oczekuje poważnych opinii
        • mariusz-ef Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 01:06
          skoro masz klaustrofobie (klamiesz bo podobno jezdzisz meganka) to
          po co pchasz sie w tt?
          moim zdaniem smart jest ok
          • aneta362 Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 01:22
            nie bardzo rozumiem o czym ty do mnie rozmawiasz? Meganka II ta z wypiętym
            tyłkiem jest przez ciebie porównywana do smarta??? Siedziałeś kedys w obu tych
            autach? W mojej megance jest więcej miejsca w środku niż w skodzie oktawii. A i
            audi TT jest całkiem przestrzennym autem, spadaj z tym smarem, sam sobie takiego
            wypierdka kup. Pa
            • mariusz-ef Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 07:31
              nie to nie, kup se tt

smart bylby lepszy ;-P
        • iberia.pl Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 14:32
          aneta362 napisała:

> ło matko, idź spać, mam klaustrofobię. oczekuje poważnych opinii

ROTFL, masz klaustrofobie i chcesz TT ?:-DDDD
    • soner3 Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 08:08
      Audi TT w sporej czesci oparty jest na podzespolach Golfa IV
      tak wiec jego eksploatacja nie jest az tak droga jak moze
      sie wydawac .
    • foreks Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 09:22
      te slabsze TT to prakwtycznie golf, wiec poza ASO w dobrym warsztacie na pewno
      nie bedziesz wydawac fortuny.
      oraz chyba jeszcze nie siedzialas w TT, skoro uwazasz, ze w smarcie jest malo
      miejsca.
      • 7martius Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 13:41
        aneta, zajrzy tutaj www.clubtt.pl/forum/
      • rickky Re: audi TT mam chęć kupić 22.02.08, 19:35
        > oraz chyba jeszcze nie siedzialas w TT, skoro uwazasz, ze w smarcie jest malo
        > miejsca.

Propozycja dotyczyła Smarta forfour, a więc modelu znacznie większego niż
        fortwo, pięciodrzwiowego, przeznaczonego dla 4 a opcjonalnie 5 osób.
        Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że ilość miejsca w tym samochodzie
        (będącym zresztą inną wersją Mitsubishi colta) jeśli jest mniejsza niż w TT, to
        o bardzo niewiele. A swoją drogą to forfour jest baaardzo fajnym samochodzikiem.
        W Polsce trudno jednak o dobry egzemplarz używany. Wszystkie po mniejszych lub
        większych dzwonach, naprawiane metodą chałupniczą i szlifowane "na pokaz". A
        nowych, niestety już nie produkują.
    • macieklas Re: audi TT mam chęć kupić 21.02.08, 21:19
      a może coś takiego ?
      www.luxauto.lu/fr/details-201259-Hyundai-Coup%E9.html#
      Oczywiście prestiż marki dużo niższy, ale auto niespotykane i kosztuje połowę mniej. Sam jeżdżę takim i nie mogę narzekać. Na razie bezawaryjnie, fajnie wyposażony i na pewno więcej miejsca niż w TT. Bardzo ładny jest nowszy model po faceliftingu i nowy kosztuje około 85 tys zł.
      www.hyundai.pl/coupe.php
      • aneta362 Re: audi TT mam chęć kupić 22.02.08, 17:43
        wiesz co, że fajny ten wozik. muszę go obejrzeć i przetestować, ten bajer na
        stronie z kolorami nadwozia jest super, ale jaki kolor wybrać? różowy??
        • milleniusz Landrynkowy kolor oczywiście 22.02.08, 20:38
          Ciekawe, czy teteki robią w kolorze landrynkowym swoją drogą. Może ktoś wie.
        • macieklas Re: audi TT mam chęć kupić 23.02.08, 11:56
          Osobiście najbardziej podoba mi się Hyundai w kolorze Steel gray, ładnie na
          ulicy prezentuje się też czerwony.Ogólnie mówiąc ten model hyundaia jest bardzo
          ładnie i gustownie wykonany. Wnętrze jest bardzo ładne. W nowym modelu
          podświetlanie tablic jest w kolorze niebieskim (poprzednie modele mają
          pomarańczowe), w modelu FX można dostać ładne albuminowe wstawki oraz kolor
          skórzanej tapicerki. Ja na razie nie widzę innego auta w tej cenie na które
          mógłbym zamienić mojego HC.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka