primak 10.03.08, 14:22 ech - widać, ze już nie macie o czym pisać i powielacie info z błędami - wypadek miał miejsce 27 lutego jeśli już...a poza tym skończcie już z Zientarskim chyba nie macie o czym pisać- Link Zgłoś Obserwuj wątek
bladawiec Operacja Zientarskiego przełożona 10.03.08, 14:48 Dlaczego w kółko podniecacie się złamaną rączką tego mordercy bez mózgu? Link Zgłoś
trypel Re: Operacja Zientarskiego przełożona 10.03.08, 14:54 bladawiec napisał: > Dlaczego w kółko podniecacie się złamaną rączką tego mordercy bez > mózgu? dla niektórych nie jest to morderca chociażby. Poza tym kto tu sie podnieca? I z czyjego postu wiecej emocji wyłazi? Link Zgłoś
wojciechowski.michal Re: Operacja Zientarskiego przełożona 10.03.08, 14:50 No niestety. Niedlugo bedzie relacja dzien po dniu. Link Zgłoś
skuti Re: Operacja Zientarskiego przełożona 10.03.08, 15:01 Przekażcie Maćkowi że życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. Na palcach jednej ręki można policzyć takich dziennikarzy jak on. Link Zgłoś
quosoo Re: Operacja Zientarskiego przełożona 10.03.08, 15:02 > No niestety. Niedlugo bedzie relacja dzien po dniu. Nazwisko Zientarskiego jest w tytule artykułu, więc każdy o ilorazie inteligencji pow. 30 powinien domyślić się, że artykuł jest o Zientarskim. A jeżeli artykuły na ten czy inny temat uważam za niestosowne, nie interesujące, głupie etc. to ich nie czytam. Proste? Link Zgłoś
rzesistek Sranie w banie. 10.03.08, 15:09 quosoo napisał: "...jeżeli artykuły na ten czy inny temat uważam za niestosowne, nie interesujące, głupie etc. to ich nie czytam. Proste? " Szkoda, ze to ty intelektualny kretynie nie siedziales obok tego durnia Z. Nie pisalbys juz wiecej tych kretynskich tekstow. Moze jednak sie przejedziesz dzisiaj Pulawska? Link Zgłoś
111slavo Re: Sranie w banie. 11.03.08, 11:40 > Szkoda, ze to ty intelektualny kretynie nie siedziales obok tego > durnia Z. Nie pisalbys juz wiecej tych kretynskich tekstow. > Moze jednak sie przejedziesz dzisiaj Pulawska? Zastanawiam sie czy jak jednak okaze sie ze prowadzil ten drugi dziennikarz to czy choc zaczerwienisz sie ze wstydu mistrzu w wylewaniu obelg? Widziales Zientarskiego jak 'walil' 2 paki w filar siedzac za kierownica czy tylko Fakt cie o tym poinformowal? Bynajmniej nie mam zamiaru kwestionowac faktu, ze kierowca zawinil ale jak na razie nie ma dowodow kto prowadzil. Link Zgłoś
devote Re: Sranie w banie. 14.03.08, 02:19 111slavo napisał: > > Zastanawiam sie czy jak jednak okaze sie ze prowadzil ten drugi > dziennikarz zastanow sie nad tym ze Zientarski chcac uniknac kary wskaze ze prowadzil koles Link Zgłoś
kolina7 Zastanawianie sie :). 15.03.08, 05:49 111slavo napisał: " Zastanawiam sie czy jak jednak okaze sie ze prowadzil ten drugi...jak na razie nie ma dowodow kto prowadzil." Ciagle sie jeszcze zastanawiasz niedoinformowany ignorancie? Wczesniejsza dyskusja bylaby z toba zupelnie bez sensu. Ty oczywiscie wiedziales wowczas swoje. Chcesz o tym porozmawiac :))). Link Zgłoś
kolina7 [...] 10.03.08, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
fotofirma ale news na jedynke 10.03.08, 15:06 jeśli musicie pisac o tym to napiszcie WOŁAMI jakie są skutki jazdy z duża prędkością - i nie ma "niesmiertelnych" kierowców Link Zgłoś
kolina7 [...] 10.03.08, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Operacja Zientarskiego przełożona 11.03.08, 01:57 Wydaje się, że istnieje jakaś taka trudno uchwytna tendencja do wybielania sprawcy tego wypadku. A to, że mulda, a to, że słup betonowy wiaduktu. A sprawa jest jasna i prosta - ograniczenie prędkości obowiazuje i wtedy żadna mulda, żaden słłup wiaduktu. Facio miał licencję lotniczą? Bo jeżeli miał to za nisko leciał. Tam było ograniczenie do 50 km/h - gdy uderzył w ten filar to samochód rozpadł się na setki kawałkow. Wienien filar i mulda? Link Zgłoś
devote Re: Operacja Zientarskiego przełożona 11.03.08, 02:30 porannakawa20 napisała: > Wydaje się, że istnieje jakaś taka trudno uchwytna tendencja do wybielania > sprawcy tego wypadku. > A to, że mulda, a to, że słup betonowy wiaduktu podobna sytuacja byla z Otylia Jedrzejczak. Glupia baba jechala za szybko i zabila czlowieka.za kraty z takimi warjatami.koniec kropka. Link Zgłoś
kolina7 Kretynscy miejscy rajdowcy. 11.03.08, 08:27 Nie ulega watpliwosci, ze ten dziennikarz to rzadki kretyn bez wyobrazni. I na dodatek zabil kolege. Teraz mulda-szmulda jest winna. Co za kretyni! Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 11.03.08, 08:47 kobieto uspokoj sie bo zlosc pieknosci szkodzi, a ty juz nie masz czym szafowac ... CO do wyrokow za wypadki, to nawet Kowalski, jezeli nie byl karany i mial dobra opinie i nie byl pod wplywem alkoholu dostanie wyrok w zawiasach. To dotyczy szczegolnie wypadku Otylii, ktora po wyjezdzie w pole spowodowanym bledem przy wyprzedzaniu uderzyla w drzewo. To nazywamy wlasnie wypadkiem. Co do Zientarskiego to prokuratura chce mu postawic ciezsze zarzuty. Ja niestety mam wrazenie, ze wielu sie cieszy, ze komus sie stala krzywda, a co innego potepiac jego zachowania, a co innego miec z tego radosc. A szczegolnie fajnie jest jak ten ktos jest znany. Chory kraj, chorzy ludzie ... Link Zgłoś
robert888 taki miał byc wyważony post, rozważny, stonowany 11.03.08, 09:07 a jednak nie mogłeś powstrzymac się aby nie przysr.. przedmówczyni he he. Jaki ten kraj? Jacy ludzie? Link Zgłoś
tiges_wiz Re: taki miał byc wyważony post, rozważny, stonow 11.03.08, 09:18 no coz ... ja tu widze wiecej od ciebie, bo wycialem jej kilka postow, ktore nie nadaja sie do publikacji. Ten co został to tak łagodny przy tamtych. Po prostu kazdy ma swoje granice. Link Zgłoś
kolina7 Eufemistycznie i lagodnie. 11.03.08, 18:24 Nawet twoj przyslowiowy Kowalski jest kretynem jezeli jedzie trzy razy szybciej niz ograniczenie szybkosci. Jezeli Z., bardziej znany Kowalski, jedzie podobnie to jest tylko bardziej znanym kretynem bez wyobrazni. Twoja sympatia do tego kretyna bez wyobrazni i wycinanie postow nie zmieni niczyjej percepcji. Z. to po prostu miebezpieczny kretyn i sam sobie jest winien. Szkoda, ze zabil innego czlowieka. I to jest kryminalne. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Eufemistycznie i lagodnie. 11.03.08, 18:30 >Twoja sympatia > do tego kretyna bez wyobrazni i wycinanie postow nie zmieni > niczyjej percepcji. nie osmieszaj sie, ciekawe skad te wnioski? Inny potrafia jakos kulturalnie wyrazic swoja deaprobate, no ale jak komus sloma wylazi z butow i potrafi tylko bluzgac, to tylko sobie swiadectwo wystawia. Powinnas byc wdzieczna ze to usunalem. Link Zgłoś
kolina7 Definicja wypadku. 11.03.08, 18:32 Wypadkiem jest gdy przechodniowi ma Pulawskiej cegla spadnie na glowe. Jechanie z szybkoscia wielokrotnie przekraczajaca dozwolona szybkosc jest kryminalnym brakiem wyobrazni i kretynstwem. Byc moze Z. juz nigdy nie usiadzie za kierownica. I to nikogo nie powinno martwic. Wrecz przeciwnie... Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Definicja wypadku. 11.03.08, 18:47 Ja pisalem o zdarzeniu Otylii, ze moim zdaniem byl to wypadek. Napisalem też że Zientarkiemu prokuratura chce postawić cięższe zarzuty. Każdy średnio rozgarniety czlowiek powinien z tego wyciagnąć prawidłowe wnioski, ale w twoim przypadku nie mam takiej nadziei. Link Zgłoś
kolina7 Re: Definicja wypadku. 11.03.08, 19:04 Mechaniku za dyche, niepotrzebnie bronisz tego kretyna Z. Twoje wycinanie postow to anachronizm socjalizmu i desperacja braku argumentow. Moje posty obronia sie same. Nie bylo w nich wulgaryzmow a tylko takie powinny byc usuwane. Mozesz uzyc eufemizmu zamiast mojego okreslenia Z. kretynem i napisac, ze byl niemadry i niegrzeczny. Ja bez krecenia piruetow okreslam Z. jako kretyna bez wyobrazni. I jezeli nadal twierdzisz, ze to byl zwykly wypadek to jestesmy lata swietlne od swoich opinii. Sadze, ze byc moze lepiej sobie radzisz z olejem silmilowym niz pisaniem. Twoja budowa zdan ma lekkosc klucza francuskiego. Pozdrowienia oczywiscie :). Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Definicja wypadku. 11.03.08, 19:12 Widzisz .. ja w przeciwienstwie do ciebie, je widze i w kazdej chwili moge je przywrocic. Glupio bedzie prawda? Aha ... to sie pisze przez CH, ale skad ty to mozesz wiedziec? Slowo oznaczajace w innych jezykach zakret po polsku jest przeklenstwem uzywanym w mojej okolicy przez tylko przez osoby uprawiajace recykling w smietnikach .. to co? Przywrocic post na chwile, aby sie okazalo jaki z ciebie klamczuszek? Link Zgłoś
kolina7 Now you see, now you do not. 11.03.08, 19:35 Wyobrazam sobie jak musi ciebie krecic taka wladza cenzora. Byc moze to jedyne twoje krecenie. Litera "c" moze tobie cos wydluzyc ale nie mozesz wiedziec co mialam na mysli. Moze harfe albo hulajnoge ? Nie domniemuj wiec. To "ch" bylo tylko w twojej ubogiej wyobrazni. Z jezykami, prosze, uwazaj. Slowo "qrwa" nie jest wulgaryzmem. Jest emocjonalnym stylem pisania. Jezeli tobie ono przeszkadza moge zamienic je na "gejsza", ok? Na pewno slowo "doopa" zbulwersowaloby ciebie i spedzilo sen z powiek. Nie badz takim przewrazliwionym facetem. W dalszym ciagu uwazam, ze Z. jest (szczesliwie dla niego ciagle jest) kretynem z kryminalnym brakiem wyobrazni. Pisz juz o czyms innym. Moze o sprzegle? I daj temu kretynowi Z. spokoj. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Now you see, now you do not. 11.03.08, 19:42 > Slowo "qrwa" nie jest wulgaryzmem. a Kopernik była kobieta .. ale kompromituj sie dalej. Jezeli panowie zbierajacy sie pod smietnikiem uwazaja inaczej to jak nisko ty jestes? Link Zgłoś
kolina7 Re: Now you see, now you do not. 11.03.08, 19:50 Najmocniej przepraszam jezeli urazilam wrazliwosc. I prosze skoncz juz z tym banalnym i wyswiechtanym smietnikiem na podworku. Tu, gdzie ja mieszkam przed domami jest trawnik i kwiaty. Nie ma smietnikow i nikt sie nie zbiera. Zmien miejsce zamieszkania (jezeli mozesz ) i wyprowadz sie ze swojego getto. Dobrze tobie to zrobi... Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Now you see, now you do not. 11.03.08, 19:55 Alez postaraj sie bardziej, w ten sposob mnie nie obrazisz ... co najwyzej litosc wzbudzasz. Link Zgłoś
okbike Re: Now you see, now you do not. 11.03.08, 23:44 "Slowo "qrwa" nie jest wulgaryzmem. Jest emocjonalnym stylem pisania" Mistrzostwo świata... Przebiłaś "mijanie się z prawdą" zamiast kłamstwa... Link Zgłoś
devote Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 12.03.08, 01:36 tiges_wiz napisał: > Co do Zientarskiego to prokuratura chce mu postawic ciezsze zarzuty. > Ja niestety mam wrazenie, ze wielu sie cieszy, ze komus sie stala krzywda, a co > innego potepiac jego zachowania, a co innego miec z tego radosc. A szczegolnie > fajnie jest jak ten ktos jest znany. Chory kraj, chorzy ludzie ... > > tak? to jakie jest twoje zdanie? niby nic sie nie stalo? powiedz to rodzinie tego kolesia co zginal Link Zgłoś
trypel Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 12.03.08, 07:52 devote napisał: > powiedz to rodzinie tego kolesia co zginal ten koles co zginął miał takie same zapędy do wariackiej jazdy jak drugi. Siadajac do tego samochodu wiedział że nie bedzie to spokojna jazda po bułki do sklepu osiedlowego. Jasne że nie chciał zginąc ale ryzyko było wkalkulowane. Link Zgłoś
kolina7 Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 12.03.08, 10:45 trypel napisał: "...ryzyko było wkalkulowane. " Wiekszosc ludzi to wie. Durnie bez wyobrazni nie. Po krotkim strzale adrenaliny smiejaca sie szyderczo glupota podsunela drogi rachunek do podpisania. Kogo, naprawde, z wyjatkiem rodziny interesuja losy durni bez wyobrazni. I po co bic piane? Dwojka niebezpiecznych durni jest wylaczona z ruchu drogowego. Jeden juz dozywotnio. Drugi z opcja. Nie bylo policji ale filar wiaduktu pomogl. Szacuneczek dla filara. Link Zgłoś
trypel Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 12.03.08, 14:36 to jak - przerwa w biciu piany na nastepne dwa lata aż na tej samej muldzie zabije sie piąta osoba? czy jednak frez, pare godzin roboty i bezpieczny odcinek drogi? Bo następnym razem wyleciec moze karetka... Link Zgłoś
devote Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 14.03.08, 02:17 trypel napisał: > to jak - przerwa w biciu piany na nastepne dwa lata aż na tej samej muldzie > zabije sie piąta osoba? jak bedzie jechal w granicach przepisow lub minimalnie szybciej to nie zginei Link Zgłoś
trypel Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 14.03.08, 07:45 Karetki nieraz przekraczają prędkość... i co wtedy? Ta mulda jest niezauważalna przy 50, odczuwalna bardzo przy 80, a przy 120 to się można stracić panowanie... Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 15.03.08, 06:29 trypel napisał: > Ta mulda jest niezauważalna przy 50 odczuwalna bardzo przy 80, a > przy 120 to się można stracić panowanie... nooo, a oznakowanie jest w chmurach Link Zgłoś
trypel Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 16.03.08, 16:40 a karetka ma sie kierować ograniczeniem do 50? od kiedy? to chyba mają problemy z mandatami Link Zgłoś
devote Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 14.03.08, 02:15 trypel napisał: > > ten koles co zginął miał takie same zapędy nie interesuja mnie jego zapedy powiedz jego rodzinie ze Zientarski nic takiego nie zrobil,wyjdzie ze szpitala,dostanie w zawiasach i dalej bedzie sobie zyl,moze z jakimis wyzutami ale bedzie zyl a rodzina drugiego ktory zginal pewnie poglaszcze Zientarskiego po glowce ze nic sie nie stalo Link Zgłoś
trypel Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 14.03.08, 07:43 próbowałem to ostatnio wytłumaczyc ale nie tutaj :) jesli kumpel chce mnie przezwieźć swoim nowym motocyklem to wiem że nie bedzie to jazda 50 /godz tylko raczej 250. I wiem że moge przy tym zginąć i niezależnie od tego co uważa moja rodzina to ja nie życzę sobie żeby facet w tej sytuacji był karany za moją śmierć ewentualną - mogę mu to napisać u notariusza jesli coś to ma pomóc :) Jesli wg prawa dalej bedzie winny to prawo jest chore bo zrobiłem to na własną odpowiedzialność. Dwóch gości chciało poszaleć- zrobili to w najgorszym z możliwych miejsc i tyle - jeden zapłacil najwyższą cenę - na własne ryzyko, a drugi bedzie z tym ciezarem żył do końca życia Link Zgłoś
bial78 Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 14.03.08, 12:21 Czytasz w moich myślach chłopaku. Jestem tzw. "babą za kółkiem" i chociaż podobno nie mamy tej pasji w DNA, to rozumiem mechanizm, który zadziałał w przypadku Maćka i jego kumpla (hmmm... obawiam się, że u mnie też by zadziałał). Jeden z nich nie żyje a drugi będzie płacił za to do końca życia. I nie mnie oceniać, wydawać wyroki czy pluć jadem (jak szanowna kolina). A tak swoją drogą, kolina przyznaj się... Wyszczekasz się tu, naklniesz, pożyczysz komuś nieszczęścia a potem polecisz do spowiedzi i znowu będziesz dobrym człowiekiem, co??? Link Zgłoś
kolina7 Re: Kretynscy miejscy rajdowcy. 15.03.08, 05:41 bial78 napisała: "Jestem tzw. "babą za kółkiem" ...rozumiem mechanizm, który zadziałał w przypadku Maćka... pożyczysz komuś nieszczęścia..." Prawdopodobnie jezdzisz tak jak rozumiesz mechanizm :). Z podobna logika wmawiasz mi zyczenie czegosc komus kto sobie sam czegosc usilnie zyczyl. Moze okazalego pogrzebu przy dzwiekach wloskich klaksonow... Link Zgłoś
zgryzliwy1 siem cieszem 15.03.08, 06:37 bial78 napisała: > rozumiem mechanizm, który zadziałał w przypadku Maćka i jego > kumpla to dobrze, bo zrozumiesz tez "mechanizm, który dziala" w moim przypadku, jak sie kiedys spotkamy - jestem notorycznym gwalcicielem Link Zgłoś
devote Re: siem cieszem 16.03.08, 00:36 rozumiem ze kazdy z nas gdyby dostal okazje poprowadzic taki wozek tez by pocisnal i chcialby zobaczyc jak to idzie,ile wyciagnie itd jednak trzeba byc przygotowanym na poniesienie konsekwencji jesli przytrafi sie cos zlego na dodatek nie rozumiem tego ze wszystkie media zamiast skrytykowac Zientarskiego to obwimiaja dyrekcje drog i,zly stan drogi,wszystich tylko nie kierowce to jest najbardziej chore w tym przypadku gdy jutro w waiadomsciach pokaza ze jakis Kowalski przekroczyl predkosc i jechal jak wariat to wszyscy beda to krytykowac ale jesli przydarzy sie to komus ZNANEMU to media juz tak ostro nie reaguja tu jest problem ktory wkurza normalnego kierowce Link Zgłoś
bial78 Re: siem cieszem 18.03.08, 08:44 Tok twojego rozumowania jest pokrętny i świadczy albo o braku elementarnej wiedzy albo o głupocie. Skarbie, radze zapoznać się z definicją "kwalifikacja czynu". W prawie karnym nie istnieje tzw. "nieumyślne popełnienie gwałtu", co świadczy o nieco odmiennym charakterze tego czynu. I musze cię niestety zmartwić, tak jest na całym świecie. A co do twojej propozycji "randki", to wybacz nie jesteś w moim typie. Obawiam się również, że nie przypadłabym ci do gustu. Podobno onieśmielam mężczyzn a jak zapewne wiesz, "mechanizm" gwałciciela opiera się na czerpaniu satysfakcji z zastraszenia i dominowania ofiary. Link Zgłoś