joanes13 12.03.08, 18:46 Jestem na etapie zakupu gps do taxi - będę jeździł po Lublinie. Co byś doradził w cenie do 750 zł. Czy Easydriver NAVI 007 to dobry pomysł? Dzięki z podpowiedź. Link Zgłoś Obserwuj wątek
czesio1111 Re: Co do taxi? 25.03.08, 09:48 smartGPS 320 z auto mapą będzie najlepszy bo AutoMapa ma najlepsze pokrycie Polski ze wszystkich map. Koszt tego urządzenia ok. 800zł. Mam pytanie czy oprócz pana ktoś w pana korporocji jest takim zakupem zainteresowany? Jeżeli tak to moja firma może z państwem nawiązac kontakt i przy zamówieniu większej ilości sztuk będzie można liczyc na zniżkę:-) Więcej info. na temat nawigacji na: www.swiatgps.pl Pozdrawiam:-) Link Zgłoś
joanes13 Re: Co do taxi? 03.04.08, 22:36 Dzięki za podpowiedź, wygląda na to że zdecyduję się na tego Smarta. Jeżeli chodzi o możliwość zakupu większej ilości towaru to mogę jedynie polecić pańską stronę interetową i sam GPS (jeżeli się sprawdzi) gdyż zaczynam dopiero pracę na taksówce. Pozdrawiam Link Zgłoś
garmin.sklep.pl Re: Co do taxi? 03.10.13, 17:09 Polecam nawigacje garmina na Polskę można najtaniej kupić np. nuvi 42LM To nawigacja z dożywotnią aktualizacja map - nie trzeba później już płacić za aktualizacje. Poza tym garmin jest "nie do zdarcia". Link Zgłoś