Gość: stylista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 16:43 Proponuję Renault thalia i Fiat siena Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: józef76 Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 16:56 Ja bym dodał do tego rankingu nową vectrę kombi i megane 2 Link Zgłoś
Gość: eric Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:39 Myślę,że nowa primera to też takie ch... wie co.Pzdr. Link Zgłoś
Gość: Ryszard ?????????????????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:15 Gość portalu: józef76 napisał(a): megane 2 Albo jestes niewidomy, albo nosisz lepperowskie krawaty, albo sztuka kojarzy ci sie wylacznie z miesem. Link Zgłoś
Gość: józef76 Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:21 Lepiej nosić lepperowski krawat niż jezdzić wyciosanym siekierą megane 2,brzydszym niż niejedna kupa. Link Zgłoś
Gość: Ryszrad Kupa smiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:34 Gość portalu: józef76 napisał(a): > Lepiej nosić lepperowski krawat niż jezdzić wyciosanym siekierą megane > 2,brzydszym niż niejedna kupa. Zal mi cie czlowieku. Kompletnie nie masz gustu. Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Kupa smiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:43 Gość portalu: Ryszrad napisał(a): > Gość portalu: józef76 napisał(a): > > > Lepiej nosić lepperowski krawat niż jezdzić wyciosanym siekierą megane > > 2,brzydszym niż niejedna kupa. > > > Zal mi cie czlowieku. Kompletnie nie masz gustu. Ryszard!!!! Powinieneś przeprowadzić się do Paryża. Tam znalazłbyś więcej maniaków stylu w AGD. (tłum.: Art. Gosp. Domowego) Link Zgłoś
Gość: adamo Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.batek.pl 09.09.03, 14:55 Masz gościu rację MEGANE II jest brzydsze od kupy mojego psa! Zdecydowanie 1 miejsce! następne to thalia, siena/albea nowe japończyki oprócz toyoty - znośna, wszystkie daewoo. Krawaty noś może w inny wzór..... Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:39 Gość portalu: Ryszard napisał(a): > Gość portalu: józef76 napisał(a): > > megane 2 > > Albo jestes niewidomy, albo nosisz lepperowskie krawaty, albo sztuka kojarzy ci > > sie wylacznie z miesem. Sorry gościu, ale jak Tobie podoba się nowoczesne, duże żelazko to już twój wybór. A swoją drogą ciekawe jak to jest prowadzić takie duże żelazko. Co się wtedy czuje? Można sobie wtedy wyobrazić, że jest się komiksowym Tytusem. Link Zgłoś
Gość: Szymi Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 13:26 > Sorry gościu, ale jak Tobie podoba się nowoczesne, duże żelazko to już twój > wybór. A swoją drogą ciekawe jak to jest prowadzić takie duże żelazko. Co się > wtedy czuje? Można sobie wtedy wyobrazić, że jest się komiksowym Tytusem. buahahhahahaha! dobre! nie skojarzylem ale rzeczywiscie nowe megane wyglada jak zelazko! wogle moim zdaniem to piekno francuskich aut i kunszt ich stylistow to efekt marketingu a nie wynikow ich pracy. wystarczy spojrzec na takie badziewia jak safrane, laguna 2, megane 2 jedynym ladnym samochodem jest peugot 406 coupe Link Zgłoś
Gość: adam Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.batek.pl 09.09.03, 14:44 Link Zgłoś
Gość: meer@s Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.chello.pl 05.09.03, 17:08 nowa Micra - rozdeptana żaba z wyłupiastymi ślepiami Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:36 Gość portalu: stylista napisał(a): > Proponuję Renault thalia i Fiat siena Powyzsze plus : fabia sedan albea Link Zgłoś
Gość: verte Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:42 Ford focus sedan - kompletna stylistyczna pomyłka.Poza tym jakiś SUV z USA w miarę nowy,niestety nie pamiętam nazwy,może koledzu zza wielkiej wody poratują,absolutny koszmarek. Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Najbrzydsze auta !!! IP: 66.207.104.* 09.09.03, 20:06 Gość portalu: verte napisał(a): > Ford focus sedan - kompletna stylistyczna pomyłka.Poza tym jakiś SUV z USA > w miarę nowy,niestety nie pamiętam nazwy Pontiac Aztek, hands down! Link Zgłoś
Gość: cc Re: Thalia to jest to! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 16:58 Na polskim rynku palmę pierwszeństwa powinna dostać Thalia - zdecydowanie najbrzydszy 'rodzinny' pojazd osobowy. moja 2-letnia córka lepi ładniejsze z ciastoliny;-)) O ile Siena, to naprawdę koszmar (niemal na równi z Thalią), to Albea wygląda dużo lepiej, a Weekend nawet strawnie, gdyby nie te zawieszenie jak w Nysie. Zgadzam się co do Megane 2 - żelazko tak gustowne i cudowne, że szok ;-)). Inne typy: Multipla, Nissan Primera (obecna) 5d - wygląda jak częściowo wyciśnięty serek topiony z flaka ;-), Toyota Yaris Verso i Mercedes Vaneo (na szczęście nawet Daimler przyznał się do porażki i nie ma go w planach produkcyjnych na przyszłość), Ford Ka, BMW 7, Hyundai Atos, Kia Opirus i Joice, Opel Agila/Suzuki Wagon R+, Skoda Fabia sedan. Link Zgłoś
Gość: fff Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:42 nowa primera nowa meganka nowa micra vel satis fiat multipla Link Zgłoś
Gość: kriss Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:43 Ja proponuję paskudne Porsche cayenne,kto to wyrzeżbił? Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 17:52 Wszystkie daewoo,a fuuu Link Zgłoś
dreaded88 Re: Najbrzydsze auta !!! 05.09.03, 18:05 Mercedes A Audi A2 Wszystkie Renaulty po Lagunie II. Taki jeden Accord Tourer, którego dość często widuję, sam w sobie może i ładny, ale czarny, b. ciemne szyby, wygląda zupełnie jak karawan. Link Zgłoś
Gość: al Re: Najbrzydsze auta !!! IP: 216.94.98.* 05.09.03, 18:30 Zza oceanu 1. Pontiac Aztec 2. Nissan Altima przed chyba 2001, nowa jest o wiele lepsza 3. Wszelkiej masci Saturny Link Zgłoś
Gość: verte Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:33 Gość portalu: al napisał(a): > Zza oceanu > > 1. Pontiac Aztec I oto mi chyba chodziło. Link Zgłoś
Gość: david Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:39 Polonez kombi,niezle się uśmiałem,jak swego czasu jeden gość od motoryzacji powiedział w tv,że to "cudo" swą linnią przypomina mu volvo 850 GLT.Sedanowi też niczego nie brakuje. Pzdr. Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:40 Gość portalu: david napisał(a): > Polonez kombi,niezle się uśmiałem,jak swego czasu jeden gość od motoryzacji > powiedział w tv,że to "cudo" swą linnią przypomina mu volvo 850 GLT.Sedanowi > też niczego nie brakuje. > Pzdr. To był chyba program sponsorowany ale chyba nie przez ....Szwedów:) Link Zgłoś
Gość: david Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:44 No raczej nie,prędzej przez FSO:) Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:48 Gość portalu: david napisał(a): > No raczej nie,prędzej przez FSO:) Poważnie???? Przez FSO???? nie gadaj!!!! Niemożliwe!!!! Link Zgłoś
Gość: mazur Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:51 oczywiście wszelkiej maści francuzy: megane-stare i nowe(cholela,kto to zrobił?) Citroen(oni nie zrobili jeszcze ładnego auta,poza C3) Link Zgłoś
wojtek32 Re: Najbrzydsze auta !!! 05.09.03, 19:34 Gość portalu: mazur napisał(a): > Citroen(oni nie zrobili jeszcze ładnego auta,poza C3) a 2CV? ;-)) Link Zgłoś
legal.alien Re: Najbrzydsze auta !!! 09.09.03, 15:20 Zgadza sie, a widzales C% kombi z tylu? Ma trapezowaty wyglad trumny. Link Zgłoś
Gość: MMX Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.vline.pl 06.09.03, 23:53 Wszystkie "tjuningowane" auta w stodole lub pod blokiem ;-))) Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Najbrzydsze auta !!! IP: *.w3cache.trzebnica.net / 10.17.64.* / *.router.trzebnica.net 09.09.03, 20:00 vw touran Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Najbrzydsze auta !!! IP: 66.207.104.* 09.09.03, 20:10 Dla zawiedonych wygladem samochodow na europejskim rynku nagroda pocieszenia: Pontiac Sunfire, Pontiac Aztec i Pontiac Grand Am za oceanem. Szkarady! Link Zgłoś
Gość: Marek Przeciez juz ustalilismy ze Pontiac Aztec IP: *.atlanta.ga.us 09.09.03, 21:31 Przeciez juz ustalilismy ze Pontiac Aztec byl jest i bedzie najbardziej obrzydliwym produktem motoryzacji. P.S. Nowy Chrysler Crossfire depcze mu po pietach... Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Przeciez juz ustalilismy ze Pontiac Aztec IP: 66.207.104.* 09.09.03, 21:32 Ok, wiec mam tutaj cos innego: Toyota Echo! Link Zgłoś
pyton7 Najbrzydsze wg Brytyjczyków 10.09.03, 08:39 Polecam uwadze www.uglycars.co.uk i pozdrawiam Link Zgłoś