Gość: MarekG IP: *.acn.waw.pl 05.01.02, 22:54 ze slowacji przez katowice do warszawy - odcinek czestochowa - Piotrkow - tragedia- nieporozumienie - o co chodzilo? rajd Finlandji??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Greg Re: dzisiaj jechalem z... IP: *.pl 05.01.02, 23:01 Rajd Finlandii? Czyzby Trasa Katowicka zrobila sie nagle szutrowa? Chyba chodzi Ci o Rajd Szwecji, bo zasniezona? ;)) Pozdro Link Zgłoś
Gość: erick Re: dzisiaj jechalem z... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 17:43 Wczoraj (sobota) również jechałem tą drogą. To był dramat. Jak mozna dopuscić aby tak często uczeszczana trasa była w takim stanie. Widziałem jak gościowi który jechał napakowany z rodzinką urwało koło... Podobnie było przy zjezdzie z autostrady A4 Kraków - Katowice na Wawe. Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: dzisiaj jechalem z... IP: *.unregistered.formus.pl 07.01.02, 12:34 W sobote musialem te trase pokonac dwukrotnie (W-wa - Myslowice - Imielin i z powrotem). Faktem, ze odcinek tzw. "autostradowy" wolal o pomste do nieba. Kilkucentymetrowa warstwa lodu z ubitym sniegiem z mnostwem dziur. Jazda powyzej 30 km/h dla mechanicznego zawieszenia to byla czysta zbrodnia!!! Faktem, ze "pracowal ciezki sprzet", ale na komunikat z "Trojeczki" o tym, ze wszystkie glowne drogi maja "czarny asfalt", ogarnal mnie pusty smiech. Teraz przynajmniej czlowiek wie co znaczy, ze "droga jest przejezdna". Zastanawia mnie to, ze nie jest to pierwszy raz, kiedy spotykam sie z tym, ze jest to najgorzej zadbany odcinek "katowickie". Wlasciciela nie ma, czy co??? Pozostale kawalki byly w miare znosne, chociaz zjawisko "lewego pasa" bylo ewidentnie nasilone, wiec musialem cwiczyc jazde po lodzie na prawym. Pozdr nie tylko uczestnikow "Zimowego Rajdu Piotrkowskiego Anno Domini 2002" ;-) Link Zgłoś