Dodaj do ulubionych

Saab 9-3 aero

IP: 10.11.186.* 08.01.02, 13:30
Zapraszam wszystkich do podzielenia się opiniami na temat tego cuda.
Wrazenia z jazdy,awaryjność itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Duk Re: Saab 9-3 aero IP: *.rsk.pl 08.01.02, 17:22
      Dobrze powiedziane:cuda.
      Niestety nie miałem przyjemności, eh jaka szkoda.
      Pozdrawiam , szczególnie tych, zamiłowanych w doładowanych czwórkach:-)
      • Gość: Michal Re: Saab 9-3 aero IP: *.telia.com 08.01.02, 20:27
        Nie wspominajcie o Saabach ,bo dostaje goraczki bialej.dzisiaj znowu trzy na
        sznurku do firmy przyjechaly.Zima i problemy ,leci wszystko cewki zaplonowe te
        zespolone,hamulce,uklady wydechowe i to wozy mlode.Straszliwy szais.Te z lat
        70-tych to one zrobily taka marke tej firmie,tylko nie kupujcie 95 to rownie
        dobrze Chryslera Neona albo cos podobnego .
        • Gość: Wojtek Re: Saab 9-3 aero IP: *.telia.com 08.01.02, 22:11
          jest to tak zwane gowno prawda jezdze tym na codzien a 9-5 zostal zaliczony do
          najlepszych najpewnieszych samochodow uzywanych na rynku .Daleki jestem od
          ocen ze to najlepszy samochod ,to nie ten styl . A kto tym pojezdzi nie ma sie
          czego czepiac (mowie o modelach od 1997 ) a kto raz sprobuje pozostanie przy
          tym tzw. saab känsla
          • Gość: kris Re: Saab 9-3 aero IP: *.ists.pl 08.01.02, 23:09
            Pozdrowienia dla szefa salonu Saaba w Krakowie. Pozwolił mi poszaleć na jeździe
            testowej Saabem 93 aero cabrio! Rewelacja!
    • Gość: moto Re: Saab 9-3 aero IP: 10.11.186.* 09.01.02, 10:38
      Dzięki za wszystkie info.Myślę,że jak w każdej marce jakiś % aut będzie psuło
      renomę firmy.
      • Gość: Michal Re: Saab 9-3 aero IP: *.telia.com 09.01.02, 10:52
        Tak Wojtek masz racje.W ten sposob chca kupic posiadaczy volvo.Pzdr.Michal
        • Gość: Wojtek Re: Saab 9-3 aero IP: *.telia.com 09.01.02, 20:10
          Na rynku skandynawskim nie widac zazartej rywalizacji volvo -saab , kazdy ma
          swoich zwolennikow . Dla saaba najwazniejszy jest rynek amerykanski gdzie
          sprzedaje ok 1/3 swojej produkcji czyli ok 40 tys aut a tam zaczyna sie
          dopiero konkurencja by sprzedac samochod europejski .Podobnie Volvo .Dlatego
          na bledy na tym rynku nie mozna sobie pozwolic stad moje przekonanie w temacie
          Saab a jakosc
      • Gość: Duk Re: Saab 9-3 aero IP: *.rsk.pl 09.01.02, 11:29
        Gość portalu: moto napisał(a):

Myślę,że jak w każdej marce jakiś % aut będzie psuło
        > renomę firmy.

Pewnie i tak.Nie ma aut idealnych, najlepszych.Z tym, ze jeszcze jedna rzecz
        przemawia na korzyć tej marki:przynajmniej właściciele tych pojazdów prezentóją
        nalezytą kulturę,(czyt.nie obnoszą sie itp) jakkolwiek to rozumieć.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka