Gość: moto IP: 10.11.186.* 08.01.02, 13:30 Zapraszam wszystkich do podzielenia się opiniami na temat tego cuda. Wrazenia z jazdy,awaryjność itp. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Duk Re: Saab 9-3 aero IP: *.rsk.pl 08.01.02, 17:22 Dobrze powiedziane:cuda. Niestety nie miałem przyjemności, eh jaka szkoda. Pozdrawiam , szczególnie tych, zamiłowanych w doładowanych czwórkach:-) Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Saab 9-3 aero IP: *.telia.com 08.01.02, 20:27 Nie wspominajcie o Saabach ,bo dostaje goraczki bialej.dzisiaj znowu trzy na sznurku do firmy przyjechaly.Zima i problemy ,leci wszystko cewki zaplonowe te zespolone,hamulce,uklady wydechowe i to wozy mlode.Straszliwy szais.Te z lat 70-tych to one zrobily taka marke tej firmie,tylko nie kupujcie 95 to rownie dobrze Chryslera Neona albo cos podobnego . Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Saab 9-3 aero IP: *.telia.com 08.01.02, 22:11 jest to tak zwane gowno prawda jezdze tym na codzien a 9-5 zostal zaliczony do najlepszych najpewnieszych samochodow uzywanych na rynku .Daleki jestem od ocen ze to najlepszy samochod ,to nie ten styl . A kto tym pojezdzi nie ma sie czego czepiac (mowie o modelach od 1997 ) a kto raz sprobuje pozostanie przy tym tzw. saab känsla Link Zgłoś
Gość: kris Re: Saab 9-3 aero IP: *.ists.pl 08.01.02, 23:09 Pozdrowienia dla szefa salonu Saaba w Krakowie. Pozwolił mi poszaleć na jeździe testowej Saabem 93 aero cabrio! Rewelacja! Link Zgłoś
Gość: moto Re: Saab 9-3 aero IP: 10.11.186.* 09.01.02, 10:38 Dzięki za wszystkie info.Myślę,że jak w każdej marce jakiś % aut będzie psuło renomę firmy. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Saab 9-3 aero IP: *.telia.com 09.01.02, 10:52 Tak Wojtek masz racje.W ten sposob chca kupic posiadaczy volvo.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Saab 9-3 aero IP: *.telia.com 09.01.02, 20:10 Na rynku skandynawskim nie widac zazartej rywalizacji volvo -saab , kazdy ma swoich zwolennikow . Dla saaba najwazniejszy jest rynek amerykanski gdzie sprzedaje ok 1/3 swojej produkcji czyli ok 40 tys aut a tam zaczyna sie dopiero konkurencja by sprzedac samochod europejski .Podobnie Volvo .Dlatego na bledy na tym rynku nie mozna sobie pozwolic stad moje przekonanie w temacie Saab a jakosc Link Zgłoś
Gość: Duk Re: Saab 9-3 aero IP: *.rsk.pl 09.01.02, 11:29 Gość portalu: moto napisał(a): Myślę,że jak w każdej marce jakiś % aut będzie psuło > renomę firmy. Pewnie i tak.Nie ma aut idealnych, najlepszych.Z tym, ze jeszcze jedna rzecz przemawia na korzyć tej marki:przynajmniej właściciele tych pojazdów prezentóją nalezytą kulturę,(czyt.nie obnoszą sie itp) jakkolwiek to rozumieć. Pozdrawiam. Link Zgłoś