bugmenot0 26.06.08, 06:50 Pewny kandydat na najbrzydszy samochód świata. Takiej koszmarnej pokraki to już dawno nikt nie produkował. Toż to brzydsze nawet od Multipli przed liftingiem. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mikamateusz bomba 29.06.08, 17:47 eleganckie i nietuzinkowe. choć niektorzy pewnie wola golfy, najlepiej 20 letnie Link Zgłoś
pau_wwa Lancia Delta - Extravaganza 28.09.08, 16:20 Nowa delta to zupełnie nowy trend i nowy klimat. koniec z kanciastą rajdową duszą starszego modelu. trudno. płakać nie będę. A nowa delta jako dynamiczny samochód miejski spisuje się znakomicie, co mogę powiedzieć z własnego doświadczenia. Link Zgłoś
pau_wwa Lancia Delta - Extravaganza 06.10.08, 01:52 mrrrrru... bardzo mi ten wozik do gustu przypadł, zgrabny i elegancki... myślę, ze panie z dobrym gustem dadzą się skusić na pana który będzie prowadzić taki samochodzik! Link Zgłoś
10danek Re: Lancia Delta - Extravaganza 12.10.08, 20:26 pau_wwa napisała: > mrrrrru... bardzo mi ten wozik do gustu przypadł, zgrabny i elegancki... > myślę, ze panie z dobrym gustem dadzą się skusić na pana który będzie > prowadzić taki samochodzik! To panowie tez bede jezdzic tym auteczkiem? Link Zgłoś
jaki71 Re: Extravaganza 11.10.08, 08:35 Miałem właśnie przyjemność oglądania tego "genialnego samochodu" :( Niestety na żywo jest jeszcze gorzej niż na zdjęciach. A szkoda. Jeszcze mam takie pytanie czy to nie jest bliźniak Bravo? Bo gdyby nie światła to różnicy nie widać. Link Zgłoś
10danek ach ci Wlosi... 12.10.08, 20:29 ... od Lancii! Tak ciezko pracuja zeby wymyslec najbrzydszy samochod. Dobrzy sa w tym co robia - patrz Thesis. Moze by im ktos wytlumaczyl na czym polega ekstrawagancja w dobrym guscie? Link Zgłoś
marcingtv155 Re: ach ci Wlosi... 06.11.08, 20:48 NIe spotkałem jeszcze nikogo tak zrytego, aby powiedział widząc moja Thesis na żywo, że to brzydki samochód Link Zgłoś
soner3 Re: Extravaganza 12.10.08, 20:38 Katastrofa , to idealna droga do znikniecia z rynku. Link Zgłoś