tjanka 27.09.03, 20:47 Co sądzice o tym aucie?Czy silnik 1.1 jest wystarczająco żwawy do jazdy po mieście ( bez klimy)? Jak zachowuje się poza miastem? Czy te samochody są małoawaryjne? Bardzo proszę o opinie Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Henry Re: citroen c3 - opinie IP: *.telia.com 28.09.03, 08:55 Kazdy nowy samochod ma tzw. "choroby dzieciece" ,poczekaj z zakupem jeden roczek "stare" modele Ctr. nie byly bardziej awaryjne niz inne europejskie auta inkl.VAG produkty. Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: citroen c3 - opinie IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 28.09.03, 09:30 Pierwsze C3 mialy troche niedorobek wewnatrz. Plastyki zle zlozone, zle zmocowane, swierszcze w konsoli....Cala prasa dala ostro popalic fabryce za wypuszczanie takiego szmelcu. Ponoc sie juz poprawilo. Co do silnika 1,1 to faktycznie jest on troche slaby na trase - moga byc klopoty z bezpiecznym wyprzedzaniem. Cala reszta jest raczej sprawdzona i solidna. Citroën ma teraz solidnosc peugeota. Pozdr. R. Link Zgłoś
Gość: verte Re: citroen c3 - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 11:16 Gość portalu: Ryszard napisał(a): > Citroën ma teraz solidnosc peugeota. nie wiem co o tym myśleć Link Zgłoś
Gość: Miki Re: citroen c3 - opinie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 08:24 Strach pomyśleć, że może mieć "solidność" takiego P307 ??? Link Zgłoś
Gość: zx Re: citroen c3 - opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 16:09 Franole to brudasy i nieroby - aby się o tym przekonać trzeba pobyć we Francji kilka miesięcy. Ja już nigdy w życiu nie kupie żadnego franolskiego wynalazku, tym bardziej świeżo wypuszczonego (czytaj nie testowanego) na rynek... Link Zgłoś
Gość: Henry Re: citroen c3 - opinie > ZX IP: *.telia.com 28.09.03, 16:24 ZX ,kup sobie w takim razie czystego VW - bedziesz wiedzial co masz . Link Zgłoś
Gość: zx Re: citroen c3 - opinie > ZX IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 16:29 Nie lubię VW - są bez wyrazu. Podoba mi się natomiast poprzedni Mercedes SL 500... Jak go kiedyś kupię to będę wiedział co ma - jeden z najbardziej niezawodnych samochodów. Dopóki co, to jeżdżę autami made in japan. Link Zgłoś