joanna521 26.08.08, 17:50 Wady, zalety, warto się pokusić?? Z góry dziękuję za odpowiedź Link Zgłoś Obserwuj wątek
przemekthor przeciez sam pisales 26.08.08, 18:35 ze sie super jezdzi 9-5 moze jednak warto? Link Zgłoś
robert888 ale ja se kupiłem półrocznego w usa a nie okazję 26.08.08, 20:27 w PL i do tego pewnie najtańszą he he:) Dlatego wiem, że nie będzie warto. Link Zgłoś
landrynkaaa1 Re: ale ja se kupiłem półrocznego w usa a nie oka 28.08.08, 10:43 Trzeba sie zastanowić, czy warto kupować ŁOPLA ze znaczkiem SAABa i płacić za niego 50% więcej - równiez przy serwisowaniu. To już nie jest słynna szwecka marka - tylko wytwór koncernu GM. Link Zgłoś
robert888 opel to 93 a nie 95 28.08.08, 10:57 poza tym opel mocno podrożył części do saaba he he. Wahacz do 95 kosztuje 400 a do 93 już 1560 zyla:) Poza tym pokaż mi opla w którym audio gra tak jak w 95 (system prestige) albo w którym się tak wygodnie można rozpierać na fotelu. Większość aut z górnej półki się chowa. Link Zgłoś
landrynkaaa1 Re: opel to 93 a nie 95 28.08.08, 11:29 Moje pytanie brzmiało nie: czy lepiej kupić ŁOPLA czy SAABa - oba produkowane przez GM tylo: czy warto kupować ŁOPLA ze znaczkiem SAABa po cenie oczywiście tego drugiego??? Oczywiście stylistycznie SAAB piękna marka ale czy mechanicznie tak samo dobra jak te z lat 90 produkowane przez "prawdziwego" SAABa??? Mam wrażenie że koncern GM raczej zaniżył jakość SAABa niż podwyższył jakość ŁOPLI. Nie wspominam juz o koreańskim bracie CHEVROLECIE. Moim skromnym zdaniem SAAB marka dość egzotyczna na polskim rynku - co widać po liczbie jeżdzących egzemplarzy. Co za tym idzie koszta serwisu mogą byc wyższe. Link Zgłoś
skyddad Re: opel to 93 a nie 95 28.08.08, 16:30 Wybierz tego ktory mniej wazy i mniej pali Saab juz do tych pieknych w obecnych czasach nie nalezy,dzisiaj sie liczy ten na ktorego bedzie Ciebie stac. Pzdr.Sky. Link Zgłoś