Gość: joannah IP: *.acn.pl 12.10.03, 14:14 Gdzie znajdują sie poprawne odpowiedzi?? zebym mogla zobaczyc dzie popelnilam blad??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: joannah Deski rozdzielcze - test 2 IP: *.acn.pl 12.10.03, 14:15 Gdzie znajdują sie poprawne odpowiedzi?? zebym mogla zobaczyc gdzie popelnilam blad??? Link Zgłoś
sowizdrza Re: Deski rozdzielcze - test 2 12.10.03, 23:54 Gość portalu: joannah napisał(a): > Gdzie znajdują sie poprawne odpowiedzi?? zebym mogla zobaczyc > gdzie popelnilam blad??? Podałem freelander Ford KA i Lexus Ocena: 3 popełniłem 1 błąd:D! chyba niexle:D! Link Zgłoś
sowizdrza Re: Deski rozdzielcze - test 2 12.10.03, 23:55 sowizdrza napisał: > Gość portalu: joannah napisał(a): > > > Gdzie znajdują sie poprawne odpowiedzi?? zebym mogla zobaczyc > > gdzie popelnilam blad??? > > Podałem freelander Ford KA i Lexus > Ocena: 3 popełniłem 1 błąd:D! > chyba niexle:D! a i ostatni p607:D! Link Zgłoś
raver1 Re: Deski rozdzielcze - test 2 12.10.03, 23:57 W sumie to tylko ta Jaguarowa deska może zmylić z tropu,bo jak na Jaguara jest za tandetna. Link Zgłoś