rafalo31 22.10.08, 07:24 mam zamiar kupić reno kango czy warto może mi ktoś podpowie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
hipohondryk1 Re: kango 22.10.08, 09:03 Zaraz, czemu nie? Zależy jaki masz budżet, w jaką wersję silnikową celujesz - to ważne. Osobiście znam jeden egzemplarz z silnikiem 1.2, ponad 300tys km i kupy się trzyma, naprawy to eksploatacja + amorki, łożyska kół - to co się zużywa na naszych drogach, blacha OK; drugi to 1.4, jeździ się lepiej niż tym 1.2, ale co do awaryjności, to jak ten powyżej. Oba są z serii I, nie gniją, są służbowe i specjalnie nie pieszczone. Link Zgłoś
kalanitka Re: kango 22.10.08, 09:33 Witaj Może nie podpowiem ci czy warto kupić akurat "kangurka", ale radziłabym pooglądać jeszcze inne tego rodzaju samochody. My z mężem około pół roku "gnębiliśmy" panów z salonów fiata - tam jest doublo, citroena (berlingo), peugeot (tetee partner) i oczywiście renault (kangoo)a i opel (combo) Po wielu ogladaniach, porównaniach jazdach próbnych padło na Partnera. Jednak gdy dowiedzielismy się że Partner i Berlingo różnią się niewiele wybraliśmy ten drugi. Akurat mają teraz bogatszą wersję i lepsze warunki kredytowe. Tu akurat rozmawiałam z posiadaczem Partnera i też sie dowiedziałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=84924661&a=84924661 Wiem ze pod koniec roku tu i ówdzie beda napewno ciekawe promocje. Warto porównać i "pomęczyć" sprzedawców, wyogladać samochód na wszystkie strony. I oczywiscie zbierac opinie użytkowników. Mąz kiedyś jeździł kangoo służbowym dostawczakiem. Jak chcesz mogę ci napisać wrażenia na pocztę gazetową :) Pozdrawiam Link Zgłoś