pocalujta_wujta 03.11.08, 16:36 Nietsty nie bedzie mogl jezdzic po drogach wielu krajow bo nie przejdzie homologacji. W wileu krajach wymagana jest przednia szyba w samochodzie drogowym. Link Zgłoś Obserwuj wątek
pocalujta_wujta Re: Concept Climax coraz bliżej 03.11.08, 16:39 I jeszcz ejedno Lotus Elise nie jest juz taki kultowy. Bije go wersja o lepszych osiagach Exige. Elise jest ladny, ale to juz nie jest tak sportowy samochod jak Exige. Nie sa to moje spostrzezenia, ale raczej koloegow ktorzy nimi jezdza tu w USA :-) Link Zgłoś
bezportek Re: Concept Climax coraz bliżej 03.11.08, 17:54 Exige to po prostu nieznacznie zmodyfikowana wersja Elise, ciut mniej praktyczna, ciut zwawsza. I brzydsza. Frajda z jazdy jednym czy drugim jest podobna, zwlaszcza kiedy objezdza sie dookola slamazarne teutonskie podsamochody. Ale mozna sie naciac na dwa razy tansze (i lzejsze) klony Lotusa 7 - prawdziwe pojazdy do prawdziwej jazdy. Na Ogonie Smoka tylko jednoslady moga sie z nimi rownac. Nota bene, typowe cargo Elise to blondynka na prawym fotelu. A siodemkami jezdza ludzie solo. Link Zgłoś
Gość: wodz_matolow Re: Concept Climax coraz bliżej IP: *.hwr.Arizona.EDU 03.11.08, 21:26 moze bedzie mogl dostac homologacje jako motocykl - wtedy szyba nie jest wymagana... ani drzwi Link Zgłoś
Gość: gość Re: Concept Climax coraz bliżej IP: *.acn.waw.pl 04.11.08, 11:42 przecież ten samochód ma przednią szybę... p. foto nr 3. Link Zgłoś
Gość: marjan Re: Concept Climax coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:35 hmmm stylistycznie wzorowany na renault Link Zgłoś
Gość: marjan Re: Concept Climax coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:36 i troche smartowy Link Zgłoś
Gość: ms Re: Concept Climax coraz bliżej IP: 80.48.43.* 06.11.08, 13:11 jak patrze na te nowe renault czy citroeny ... i ostatecznie peugeoty ... to mniej wiecej idzie w ta strone ... ... tylko co sie stalo z prawdziwymi autami ... przeciez te nowe auta tych koncernow wygladaja jak khem ... no nie wazne ... na pewno sa tez zwolennicy ... :) mi osobiscie nie przypada to do gustu (te moderne auta) ... ja tam wole takie E30/34/39 :D, to przynajmniej przypominaja faceta ... hehe Link Zgłoś