Gość: ff Volkswagen Pickup - wideo IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.11.08, 15:08 Wokół mnie sami egoiści. Wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o MNIE! Link Zgłoś
Gość: ego Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.CNet.Gawex.PL 27.11.08, 16:54 VW zna takie slowko jak DESIGN? Link Zgłoś
Gość: glock Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: 89.108.247.* 27.11.08, 17:55 wnętrze poraża widać ze pomysłów brakowało ale znajdą się klienci fanatyków tej marki nie brakuje :-) Link Zgłoś
Gość: David Hasselhoff Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: 89.108.219.* 27.11.08, 20:07 Polecam każdemu świetne auto my Niemcy mamy długą tradycje w budowaniu tego typu aut polecam i pozdrawiam i do zobaczenia na plaży. Link Zgłoś
Gość: Design Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.chello.pl 28.11.08, 12:28 Mnie się tam ostatnio design volkswagena bardzo podoba. Nowe modele są zaskakująco inne od poprzednich a jednocześnie ciągle widać że to vw. Dla przykładu Tiguan, Golf6, Passat CC, Scirocco (to poezja). Cóż założenie projektowe auta typu Pick-up jest zawsze zdeterminowane jego funkcją użytkową i lekkiej włoskiej linii raczej nie da się wyczarować. Jest naprawdę ok jak dla mnie. Brakowało takiego auta u VW Link Zgłoś
Gość: mason Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 11:28 Z ta lekka linia w przypadku pickupa to chyba lekka przesada nie zmienia to jednak faktu ze autko wyglada bardzo inetresujaco i uzupelni game modeli VW. Link Zgłoś
Gość: Dr Who Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.08, 15:56 glock - o co Ci chodzi z tym wnętrzem? Przecież to pickup, auto które ma robić za muła roboczego. Co chciałbyś jeszcze w środku mieć? Ma być prosto i ergonomiczne. ego - idąc twoim tropem to zapytam czy Nissan tworząc navarę słyszał o słowie design? Wyglada bardzo podobnie jak VW. Może uważasz że Mitsubishi tworząc koszmarek L200 słyszał o słowie design? Tak faktycznie oni chyba coś w tym temacie słyszeli bo tak brzydkiego pickupa to ja jeszcze nie widziałem :) Link Zgłoś
Gość: Komentator. Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.3s.pl 29.11.08, 18:24 Taaak, oponki Goodyear'a, model wrangler. Mogli się wysilić chociaż;P Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.chello.pl 30.11.08, 11:44 Wóz wygląda dość solidnie i raczej wzbudza respekt ;-) Z pickupów podoba mi się jeszcze Navarra bo ma takie kanciaste kształty, reszta zalatuje chińszczyzną. Nawet Toyota która robiła piękne LandCruisery teraz sadzi jakiś "korean style" Link Zgłoś
Gość: Focus Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: 78.8.107.* 30.11.08, 12:02 Zgadzam sie Lolek. Mnie Navara też do tej pory podobała sie jako jedyna z pickupów na polskim rynku. Teraz będą dwa bo z wyglądu VW jest świetny. Link Zgłoś
Gość: Brum Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.mofnet.gov.pl 01.12.08, 10:16 Navarra jest rzeczywiście ładna z wyglądu i chyba w polsce się świetnie sprzedaje, ma też chyba najmocniejszego diesla 177 koni niestety bardzo awaryjnego (produkcji Renault) więc chyba wolałbym zaryzykować vw powinno być lepiej Link Zgłoś
Gość: senior Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 21:32 Kawał fajnego, solidnego autka - jak zwykle w przypadku VW. Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.mofnet.gov.pl 03.12.08, 08:30 No nie bez przesady "kawał fajnego, solidnego - jak zwykle w przypadku VW" vw ostatnimi czasy miał problem zwłaszcza z tym elementem "solidnego" Czytam że już jest lepiej i jakość wraca do formy - oby tak było. Zgodzę się co do tego "kawał fajnego" - no jest fajny ;-D Link Zgłoś
Gość: senior Re: Volkswagen Pickup - wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 21:09 No może faktycznie poniosły mnie delikatnie emocje i ciesze sie ze VW wraca do formy :-) Link Zgłoś