madorator 04.02.09, 17:19 Szkoda, że premiera tego mini-autka się przeciąga. Nie wiem dla czego, ale koncepcja tego samochodu przypomina mi lekko projekt polskiego auta pod nazwą Click, którego niestety nie wprowadzili do produkcji. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fresz_drajwer Re: nano-problemy 04.02.09, 20:57 ...ja też nie wiem dlaczego - czytałem już kiedyś że TRANSIT ford'a to polski EUROVAn z '75 roku , że KADETT łezka to WARS, że TWINGO renault to też jakiś projekt polaka, że następca WARSZAWY ten kanciak to istny WARTBURG itp itd .....teraz ten CLICK to NANO, ...........teraz już wiem czemu POLSKA nie ma przemysłu motoryzacyjnego z prawdziwego zdarzenia ! wszystkie fajne auta nam ukradli i skopiowali !!! ...achaaaaaa Link Zgłoś
Gość: 22222 Re: nano-problemy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.02.09, 10:27 i sprzedali nas daewoo a click to tez był chyba plagiat czy coś nie teges w motodzienniku nie sprecyzowali może poszukam ale raczej to nie kopia clicka ale reszta zgoda dlaczego np. nie wdrożyli do produkcji warsa czy beskida przecież nie było już za komuny a wars na tamte czasy lepszy od golfa II i kadetta a tak na marginesie była jeszcze warszawa 210 , syrena 110, też dobre prototypy Link Zgłoś
Gość: cc Re: nano-problemy IP: 80.240.172.* 05.02.09, 14:32 Dlaczego nie wdrożyli Beskida czy Warsa? Ot z prostej przyczyny - za komuny wprowadzenie do produkcji nowego wzoru np. gałki do biegów było nie lada wyczynem i trwało latami. Może gdyby komna istniała jeszcze z 40 lat to bys doczekał się Beskida Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nano-problemy IP: *.kalisz.mm.pl 07.02.09, 15:01 to musialo sie tak skonczyc Link Zgłoś
Gość: agat Re: nano-problemy IP: *.gprs.plus.pl 08.02.09, 07:53 Pojazd w sam raz dla oberwańców-riksiarzy, ciekawe, czy zaliczy test łosia pomiędzy spacerującymi po ulicach świętymi krowami. Link Zgłoś
Gość: :) Re: nano-problemy IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 22:19 a tam a ja bym kupil ze 2 sztuki:) Link Zgłoś
Gość: komuch Re: nano-problemy IP: *.tvk.torun.pl 23.03.09, 01:34 Nie narzekaj na komunę w demokracji nie mamy żadnego naszego auta ! Link Zgłoś