Gość: pp Re: Chris Bangle odchodzi! IP: 212.76.37.* 16.02.09, 12:11 zawsze bardziej podobaly mi sie mercedesy, ale bmw bangle'a to pierwsze bmw ktore przypadlo mi do gustu bardziej, niz produkowane w tym samym czasie mercedesy Link Zgłoś
Gość: maga Re: Chris Bangle odchodzi! IP: *.ghnet.pl 16.02.09, 13:05 bardzo dobry projektant. od poczatku podobaly mi sie 7-ka i 5-ka. Swoja droga dziwne jak nowa S-ka Merca zblizyla sie wygladem do tej "paskudnej, nadmuchanej, przesadzonej" 7-ki. Po prostu Merc wiedzial co dobre a było to, jest i bedzie BMW :) Tylko 1-ki jakby nie zrobili, swiat nic by nie stracil. Link Zgłoś
dkklu1 Re: Chris Bangle odchodzi! 16.02.09, 13:06 NA RESZCIE!!!! NAJLEPSZE POSUNIECIE BMW JAKIE MOGLO BYC!!!! JANKES NIECH ZAJMIE SIE PROJEKTAMI STATKOW KOSMICZNYCH DLA NASA A NIE SOLIDNEJ MARKI KTORA TYLKO SPAPRAL!!!!!! Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chris Bangle odchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 13:22 zgroza ja chce wymienic moje e46 na coś innego a jak oni zaczną projektować w innym kerunku to co sobie kupie zgroza!! Link Zgłoś
Gość: m Re: Chris Bangle odchodzi! IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.02.09, 13:35 Panowie, wielu z Was ma racje, ale nie rozumiem dlaczego tak wylgarnie. Mozna wyrazac swoje opinie nieco lagodniej. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chris Bangle odchodzi! IP: 195.14.4.* 16.02.09, 14:10 Gość 3434 to typ, który nigdy nie jechał BMW młodszym niż rocznik'80 i ocenia samochody na podstawie obrazków z internetu (ale uważa się za znawcę). Takich fachowców w Polsce są tysiące. Kupią auto starsze od siebie i potem pół życia piszą, że nie ma lepszego. To nie zależy od marki. Np. wśród posiadaczy VW to miłośnicy Golfa I i II. Jak gdzieś pojawia się wątek auto - moto i dotyczy nowych aut włoskich, francuskich (innych niż germańskie), to piszą, że nigdy by nie zamienili swojego Passata rocznik '88 (prawie nowy) na "włoskie gó...". Pozdrowienia Link Zgłoś