Gość: Robert IP: *.class144.petrotel.pl 17.11.03, 17:58 Ja do niego nie wsiądę nawet za dopłatą! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Dymek Re: Fiat Seicento IP: *.sie.vectranet.pl / 10.21.254.* 22.11.03, 22:07 Ja tam bezpieczniej czuję się w polonezie który może przestarzały ale połowę tańszy i o podobnych osiągach!!! Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Fiat Seicento IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 22:18 Parę tygodni temu Clik pojechał podobno na testy zderzeniowe. To dopiero będą obrazki! Link Zgłoś
Gość: T Re: Fiat Seicento IP: *.its.it 16.12.03, 15:06 Chcialbym zauwazyc, ze Seicento zostalo dosc porzadnie zmodyfikowane tak, ze wypada clkiem niezle w testach. To jakies stare dane tutaj sa. Link Zgłoś
Gość: kręcikółek Re: Fiat Seicento IP: 212.122.214.* 16.12.03, 15:22 ..pewnie!!To samo "redachtory pisały" jak SC wchodził na rynek za CC / ten wtedy był "be"/Teraz nowe modele sa cacy , az ..pokaza sie nastepcy.Marketinogowy bełkot. Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Fiat Seicento IP: *.ath.cx 03.01.04, 13:12 pierdoły piszą! - nie ma reguły a te testy to w wiekszosci marketing, która firma wiecej zapłaci taki ma wynik~! Link Zgłoś
Gość: bart Re: Fiat Seicento IP: *.media4.pl / *.media4.pl 03.01.04, 19:20 Ciekawe czym wy jeżdziecie ? Pewnie Hammery bo przecież taki duży i bezpieczny a jak ekstra w testach wypada ! Albo inaczej, ciekawe czy wy tak naprawdę jeździcie takimi autami jakimi byście chcieli ? Pewnie nie ! Link Zgłoś
Gość: Markus Re: Fiat Seicento IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.04, 23:28 wlasnie. Sa gdzies crash testy malucha? Link Zgłoś
Gość: Darkman Re: Fiat Seicento = gowno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 20:16 lepiej kupic stare a duze , od takiego pojazdu ktory moze by byl dobry dla inwalidy by sie tym poruszac po mieszkaniu :)) Link Zgłoś
Gość: Art Re: Fiat Seicento = gowno IP: 80.51.253.* 05.01.04, 21:50 Proponuje kupić dużego Fiata najlepiej rocznik 1979 będzie stare, duże i napewno zajedziesz nim do... a jeśli masz problemy z jazdą Seicento to jakie ty masz prawo jazdy? Obawiam się ze najwyżej kat T. Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: Fiat Seicento IP: 80.51.254.* 14.03.04, 20:59 nie martwcie się nie jeżdze takim starym gównem!! Link Zgłoś
bouvier1 widzialem crash test...nieciekawie 05.01.04, 22:08 to było chyba zderzenie smarta z seicento... fiat rozpadł się... trzeba mieć tego świadomość grzejąc białym SC z kratką 140 km/h lewym pasem... pozdrowienia dla licznych przedstawicieli handlowych biorących udział w codziennym pucharze bialych fiatow seicento z kratką:) Link Zgłoś
Gość: kierowcaSŁUŻBOWEGO Irytujące co?? IP: *.light.csk.pl 05.01.04, 22:42 Dzięki za pozdrowienia! Swoim służbowym machnąłem już 220 tys. (oczywiście z remontami) a lewym posuwam nie 140 a 155, więc proszę nie obrażać... Zapewne irytuje Cię jak wyprzedzam Twoją Fabię.... Link Zgłoś
Gość: jaro_krakow zmienilem zonie ma forda ka IP: *.krakow.pl 05.02.04, 12:40 zona jezdzila sejtkiem ale wpadla w poslizg przy predkosci 50-60km uderzyla w krzaki i rizbila poł auta , pzu przyznalo kasacje , sprzedalem go handlazowi i kupilem ka , nieprawdopodobna roznica w jezdzie w zakrety mozna wchodzic bez puszczania gazu , ale chyba najwazniejsza jest wytrzymalosc czesci np amorow nie wiem czemu ale wszystko ma zywotnosc o ok 80% wyzsza niz fiat - czary? Link Zgłoś
Gość: jar Re: Irytujące co?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:59 ty idioto! seicento to drugi maluch w wersji bardziej rozbudowanej poleci najwyżej 110 tyle co mój ale już go sprzedałem bo miał luzy na kierownicy ech szkoda gadać Link Zgłoś
Gość: iro Re: Irytujące co?? IP: *.pm.mielec.ptc.pl 12.03.04, 07:47 seicento to maluch wyciąga 110 w wersji rozbudowanej ( chyba już na trzecim biegu jade 120) seicento to maluch a ty jeździsz na pewno MAN-em albo Volvo 16 kołowym. dziwny jest teń świat... a artykuł jest stary - ja mam sx 1.1 MPI z 2002r. i ma już dużo więcej zabezieczeń... wiadomo - nie ma szns z jakim polonezem - ale jeden z Panów napisał że Polduś ma podobne osiągi - nie no - wymiękam.... Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Fiat Seicento IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 00:30 kazdy samochód taki jak seicento, tico, matiz itp. jest bardzo niebezpieczny przy zderzeniach wiec nie rozumie skad u was to zdziwienie??? Link Zgłoś
Gość: jarek skorupa jajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:53 to trup nie z tej ziemi i tyle Link Zgłoś
Gość: Teoś Re: Fiat Seicento IP: *.wegrzyce.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 14:20 wyszedłem bez obrażeń z czołówki na zakopiance (miałem poduszkę), goście z reno 19 mieli większe szkody i obrażenia Link Zgłoś
Gość: mlk Re: Fiat Seicento IP: *.oepd.com.pl 12.03.04, 10:26 żonka miała sc przez ponad rok. małe to bylo, ale i mało paliło i całkiem miło sie tym jeździło. parę razy się przejechałem. na autostradzie można się było rozpędzić nawet do 160km/h. a co do bezpieczeństwa... no cóż, po takim małym czymś nie można się też wiele spodziewać. Link Zgłoś