Dodaj do ulubionych

Fiat Seicento

IP: *.class144.petrotel.pl 17.11.03, 17:58
Ja do niego nie wsiądę nawet za dopłatą!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dymek Re: Fiat Seicento IP: *.sie.vectranet.pl / 10.21.254.* 22.11.03, 22:07
      Ja tam bezpieczniej czuję się w polonezie który może
      przestarzały ale połowę tańszy i o podobnych osiągach!!!
    • Gość: Wiktor Re: Fiat Seicento IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 22:18
      Parę tygodni temu Clik pojechał podobno na testy zderzeniowe. To dopiero będą
      obrazki!
    • Gość: Piotr D Re: Fiat Seicento IP: *.chello.pl 23.11.03, 19:13
      Jeżdżąca trumna :(
    • Gość: T Re: Fiat Seicento IP: *.its.it 16.12.03, 15:06
      Chcialbym zauwazyc, ze Seicento zostalo dosc porzadnie
      zmodyfikowane tak, ze wypada clkiem niezle w testach. To jakies
      stare dane tutaj sa.
      • Gość: kręcikółek Re: Fiat Seicento IP: 212.122.214.* 16.12.03, 15:22
        ..pewnie!!To samo "redachtory pisały" jak SC wchodził na rynek za CC / ten
        wtedy był "be"/Teraz nowe modele sa cacy , az ..pokaza sie
        nastepcy.Marketinogowy bełkot.
    • Gość: piotr Re: Fiat Seicento IP: *.ath.cx 03.01.04, 13:12
      pierdoły piszą! - nie ma reguły a te testy to w wiekszosci
      marketing, która firma wiecej zapłaci taki ma wynik~!
      • Gość: bart Re: Fiat Seicento IP: *.media4.pl / *.media4.pl 03.01.04, 19:20
        Ciekawe czym wy jeżdziecie ? Pewnie Hammery bo przecież taki duży i bezpieczny
        a jak ekstra w testach wypada ! Albo inaczej, ciekawe czy wy tak naprawdę
        jeździcie takimi autami jakimi byście chcieli ? Pewnie nie !
        • Gość: Markus Re: Fiat Seicento IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.04, 23:28
          wlasnie. Sa gdzies crash testy malucha?
          • Gość: Darkman Re: Fiat Seicento = gowno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 20:16
            lepiej kupic stare a duze , od takiego pojazdu ktory moze by byl dobry dla
            inwalidy by sie tym poruszac po mieszkaniu :))
            • Gość: Art Re: Fiat Seicento = gowno IP: 80.51.253.* 05.01.04, 21:50
              Proponuje kupić dużego Fiata najlepiej rocznik 1979 będzie stare, duże i
              napewno zajedziesz nim do... a jeśli masz problemy z jazdą Seicento to jakie ty
              masz prawo jazdy? Obawiam się ze najwyżej kat T.
        • Gość: Matrix Re: Fiat Seicento IP: 80.51.254.* 14.03.04, 20:59
          nie martwcie się nie jeżdze takim starym gównem!!
    • bouvier1 widzialem crash test...nieciekawie 05.01.04, 22:08
      to było chyba zderzenie smarta z seicento... fiat rozpadł się... trzeba mieć
      tego świadomość grzejąc białym SC z kratką 140 km/h lewym pasem...
      pozdrowienia dla licznych przedstawicieli handlowych biorących udział w
      codziennym pucharze bialych fiatow seicento z kratką:)
      • Gość: kierowcaSŁUŻBOWEGO Irytujące co?? IP: *.light.csk.pl 05.01.04, 22:42
        Dzięki za pozdrowienia! Swoim służbowym machnąłem już 220 tys. (oczywiście z
        remontami) a lewym posuwam nie 140 a 155, więc proszę nie obrażać... Zapewne
        irytuje Cię jak wyprzedzam Twoją Fabię....
        • Gość: jaro_krakow zmienilem zonie ma forda ka IP: *.krakow.pl 05.02.04, 12:40
          zona jezdzila sejtkiem ale wpadla w poslizg przy predkosci 50-60km uderzyla w
          krzaki i rizbila poł auta , pzu przyznalo kasacje , sprzedalem go handlazowi i
          kupilem ka , nieprawdopodobna roznica w jezdzie w zakrety mozna wchodzic bez
          puszczania gazu , ale chyba najwazniejsza jest wytrzymalosc czesci np amorow
          nie wiem czemu ale wszystko ma zywotnosc o ok 80% wyzsza niz fiat - czary?
        • Gość: jar Re: Irytujące co?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:59
          ty idioto!
          seicento to drugi maluch w wersji bardziej rozbudowanej poleci najwyżej 110
          tyle co mój ale już go sprzedałem bo miał luzy na kierownicy ech szkoda gadać
          • Gość: iro Re: Irytujące co?? IP: *.pm.mielec.ptc.pl 12.03.04, 07:47
            seicento to maluch wyciąga 110 w wersji rozbudowanej ( chyba już na trzecim
            biegu jade 120) seicento to maluch a ty jeździsz na pewno MAN-em albo Volvo 16
            kołowym. dziwny jest teń świat... a artykuł jest stary - ja mam sx 1.1 MPI z
            2002r. i ma już dużo więcej zabezieczeń... wiadomo - nie ma szns z jakim
            polonezem - ale jeden z Panów napisał że Polduś ma podobne osiągi - nie no -
            wymiękam....
    • Gość: Daniel Re: Fiat Seicento IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 00:30
      kazdy samochód taki jak seicento, tico, matiz itp. jest bardzo niebezpieczny
      przy zderzeniach wiec nie rozumie skad u was to zdziwienie???
    • Gość: jarek skorupa jajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:53
      to trup nie z tej ziemi i tyle
    • Gość: Teoś Re: Fiat Seicento IP: *.wegrzyce.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 14:20
      wyszedłem bez obrażeń z czołówki na zakopiance (miałem poduszkę), goście z reno
      19 mieli większe szkody i obrażenia
    • Gość: mlk Re: Fiat Seicento IP: *.oepd.com.pl 12.03.04, 10:26
      żonka miała sc przez ponad rok. małe to bylo, ale i mało paliło i całkiem miło
      sie tym jeździło. parę razy się przejechałem. na autostradzie można się było
      rozpędzić nawet do 160km/h. a co do bezpieczeństwa... no cóż, po takim małym
      czymś nie można się też wiele spodziewać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka