IP: *.acn.pl 21.11.03, 01:59
przyszedłem na to forum i sobie trochę poczytałem...i widzę takiego kolesia
jak Szymi..he zobaczcie z jaką pasją potrafi dyskutowac co jest
lepsze "siekierka czy kijek" :P...smieszne wydają sie rozważania na temat
przyspieszenia "różnica dwóch sekund" kiedy jeden ma 9,5 a drugi 7,5 do setki
zdaniem Szymiego to cała dekada :P i jeszcze te niesmaczne wręcz
stwierdzenia...że by kogoś "przesciagnął", "objechał", ktoś by ujrzał "jego
tył"[cokolwiek miało to znaczyć]
zastanawiam sie czy ty nie należysz do tej rozwydrzonej swołoczy na drodze
która potrafi skręcać w prawo z pasa do jazdy prosto albo omijać korek po
pasie zieleni czy chodniku bo przejęcie jakie sie Tobie udziela na forum i te
emocje/frustracje muszą mieć z pewnością gdzieś ujście
ulice miast to nie tory do wyścigów
Obserwuj wątek
    • cytrynowa.babka Re: Szymi 21.11.03, 08:26
      Na pewno należy do tej grupy. Zgodnie z jego teorią każda baba, ktora sie
      wypowiada na tym forum nie po jego mysli ma kompleksy. No pewnie, ze ma
      kompleksy skoro krytykuje zly, zeby nie powiedziec chamski a na dodatek
      niebiezpieczny dla innych uzytkownikow drogi styl jazdy niektorych Panow. To na
      pewno jakis karzelek z malym fiutkiem i duzymi ambicjami bez pokrycia w
      mozliwosciach. No coz niestety prawo w tym kraju zabrania odstrzalu takich
      egzemplarzy, a szkoda o ilez zycie byloby przyjemniejsze. Czlowiek wracalaby do
      domu z poczuciem dobrze spelnionego obowiazku. Jak ktos kiedys powiedzial
      demokracja jest dla ludzi madrych a nie dla wszystkich, wolnosc slowa tez.
      • Gość: etam Re: Szymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:30
        cytrynowa.babka napisała:

> ...Jak ktos kiedys powiedzial
        > demokracja jest dla ludzi madrych a nie dla wszystkich, wolnosc slowa tez.

Autor ! Autor!

Jasna cholera a ja zylem w przeswiadczeniu ze dla wszystkich.
        Musze zrewidowac swoje poglady,ale potrzebuje dodatkowych informacji dla
        jasnosci :
        1.ten madry to kto? i po czym to poznac ?
        2.kto ustala kryterium madrosci ?
        3.jak jeden jest madrzejszy od drugiego ale glupszy od innego to demokracja tez
        jest dla niego czy nie? - moze jest jakas posrednia forma demokracji

Najbardziej zalezy mi na wyjasnieniu pkt 3 poniewaz zaliczam sie wlasnie do tej
        grupy

zagubiony
        • cytrynowa.babka Re: Szymi 21.11.03, 13:48
          Z demokracja jest jak z zakupami, idziesz do sklepu a na pytanie w sklepie pani
          odpowiada, ze np. plyn, ktory kupiles nadaje sie do wszystkiego (czyli do
          niczego), dlatego tez uwazam, ze demokracja nie jest dla wszystkich (wydaje mi
          sie, ze to zdanie jakiegos polityka, ale nie jestem pewna). Sam zobacz co sie
          dzieje z nasza mloda jeszcze demokracja, np. kazdy kto ma prawo do zablokowania
          jakiejkolwiek inwestycji robi to i niekoniecznie dlatego, ze sa ku temu powody,
          ale dlatego, ze ma do tego prawo i basta i co wtedy mozesz zrobic z
          takim "madrala", on/ona maja prawo i koniec piosenki. Nie licza sie zadne
          argumenty, opinie a nawet sama sprawa - wazne, ze mam prawo to z niego
          korzystam.

Gość portalu: etam napisał(a):

> cytrynowa.babka napisała:
          >
          > > ...Jak ktos kiedys powiedzial
          > > demokracja jest dla ludzi madrych a nie dla wszystkich, wolnosc slowa tez.
          >
          > Autor ! Autor!
          >
          > Jasna cholera a ja zylem w przeswiadczeniu ze dla wszystkich.
          > Musze zrewidowac swoje poglady,ale potrzebuje dodatkowych informacji dla
          > jasnosci :
          > 1.ten madry to kto? i po czym to poznac ?
          > 2.kto ustala kryterium madrosci ?
          > 3.jak jeden jest madrzejszy od drugiego ale glupszy od innego to demokracja
          tez
          >
          > jest dla niego czy nie? - moze jest jakas posrednia forma demokracji
          >
          > Najbardziej zalezy mi na wyjasnieniu pkt 3 poniewaz zaliczam sie wlasnie do
          tej
          >
          > grupy
          >
          > zagubiony
          • Gość: etam Re: Szymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:30

> Z demokracja jest jak z zakupami, idziesz do sklepu a na pytanie w sklepie
            > pani odpowiada, ze np. plyn, ktory kupiles nadaje sie do wszystkiego (czyli
            > do niczego), dlatego tez uwazam, ze demokracja nie jest dla wszystkich
            > (wydaje mi sie, ze to zdanie jakiegos polityka, ale nie jestem pewna). Sam
            > zobacz co sie dzieje z nasza mloda jeszcze demokracja, np. kazdy kto ma prawo
            > do zablokowania jakiejkolwiek inwestycji robi to i niekoniecznie dlatego, ze
            > sa ku temu powody,ale dlatego, ze ma do tego prawo i basta i co wtedy mozesz
            > zrobic z takim "madrala", on/ona maja prawo i koniec piosenki. Nie licza sie
            > zadne argumenty, opinie a nawet sama sprawa - wazne, ze mam prawo to z niego
            > korzystam.

A ja myslalem dotychczas ze to sa koszty demokracji - bo gdzies slyszalem ze i
            demokracja nie jest systemem idealnym ( ponoc takich nie ma ? ).
            No i slyszalem ze byly systemy w ktorych jedni decydowali za innych co jest
            dobre a co zle - tylko nie wiem dlaczego nie nazywano tego demokracja.Moze nie
            znano takiego okreslenia ???

Ale ja glupi jestem.
            Mam tylko nadzieje ze czytajac Twoje posty staje sie coraz madrzejszy
            i powoli zblizam sie do momentu wejscia do grupy madrych (czyt. decydujacych)
            beneficjentow (czyz nie tak? )demokracji.

mimo wszystko jeszcze troche
            zagubiony
            • cytrynowa.babka Re: Szymi 21.11.03, 14:46
              Tak, tak kochany nie ma idealnego swiata (chyba, ze w snach albo w TV).
              Poprzedni byl zly a aktualny jest lepszy, ale nie idealny (jak napisales
              idealnych nie ma i pewnie nie bedzie). A moze zyjemy w Matrixie?

P.S. Rozumiem, rozumiem Twoj sarkazm w stosunku do mojej osoby

> cytrynowa.babka napisała:
              >
              > > Z demokracja jest jak z zakupami, idziesz do sklepu a na pytanie w sklepie
              >
              > > pani odpowiada, ze np. plyn, ktory kupiles nadaje sie do wszystkiego (czyl
              > i
              > > do niczego), dlatego tez uwazam, ze demokracja nie jest dla wszystkich
              > > (wydaje mi sie, ze to zdanie jakiegos polityka, ale nie jestem pewna). Sam
              >
              > > zobacz co sie dzieje z nasza mloda jeszcze demokracja, np. kazdy kto ma pr
              > awo
              > > do zablokowania jakiejkolwiek inwestycji robi to i niekoniecznie dlatego,
              > ze
              > > sa ku temu powody,ale dlatego, ze ma do tego prawo i basta i co wtedy moze
              > sz
              > > zrobic z takim "madrala", on/ona maja prawo i koniec piosenki. Nie licza s
              > ie
              > > zadne argumenty, opinie a nawet sama sprawa - wazne, ze mam prawo to z nie
              > go
              > > korzystam.
              >
              > A ja myslalem dotychczas ze to sa koszty demokracji - bo gdzies slyszalem ze
              i
              > demokracja nie jest systemem idealnym ( ponoc takich nie ma ? ).
              > No i slyszalem ze byly systemy w ktorych jedni decydowali za innych co jest
              > dobre a co zle - tylko nie wiem dlaczego nie nazywano tego demokracja.Moze
              nie
              > znano takiego okreslenia ???
              >
              > Ale ja glupi jestem.
              > Mam tylko nadzieje ze czytajac Twoje posty staje sie coraz madrzejszy
              > i powoli zblizam sie do momentu wejscia do grupy madrych (czyt. decydujacych)
              > beneficjentow (czyz nie tak? )demokracji.
              >
              > mimo wszystko jeszcze troche
              > zagubiony
        • Gość: zs Re: Szymi IP: 212.160.128.* 21.11.03, 13:53

>
          >
          > zagubiony
          Jak się nie odnajziesz,to demokracja zepchnie Cię na margines.
          Pozdr
          • Gość: etam Re: Szymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:36
            Gość portalu: zs napisał(a):

> Jak się nie odnajziesz,to demokracja zepchnie Cię na margines.

Nie zepchnie - juz tam jestem
            Powoli przemieszczam sie jednak w sluszna strone dzieki postom "cytrynowej
            babki" pomagajacym mi zrozumiec istote demokracji.
        • bocian4 (SPAM) chlopaku, ona ma rację! 21.11.03, 13:58
          Zamiast sie cynicznie nabijac z tego co mowi to bys sie chwile zastanowil -
          demokracja jest dla ludzi madrych, bo glupki zaglosuja na to by prezydentem
          byl lepper a premierem Hojarska, ministrem skarbu łyżwinski (wszak 2 miliony
          wiedzial jak ukraść), a rolnictwa ta od kurwików.
          Przegłosują ze inteligentowi należy sie stempelek na łep, itd. I co ci wtedy
          po demokracji???
          • Gość: etam Re: (SPAM) chlopaku, ona ma rację! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:53
            bocian4 napisał:

> Zamiast sie cynicznie nabijac z tego co mowi to bys sie chwile zastanowil -
            > demokracja jest dla ludzi madrych, bo glupki zaglosuja na to by prezydentem
            > byl lepper a premierem Hojarska, ministrem skarbu łyżwinski (wszak 2
            miliony
            > wiedzial jak ukraść), a rolnictwa ta od kurwików.
            > Przegłosują ze inteligentowi należy sie stempelek na łep, itd. I co ci
            wtedy
            > po demokracji???

No i popatrz jak ci madrzy nie moga sobie poradzic w tej demokracji skoro
            dopuszczaja do takich debilnych sytuacji.
            Jest nadzieja jednak ze czesc glupkow sie wyedukuje ( jak poczyta Twoje
            wypociny)i zasili grono madrali - wtedy nastanie prawdziwa demokracja
            • cytrynowa.babka Re: (SPAM) chlopaku, ona ma rację! 21.11.03, 15:01
              No widzisz, juz zaczynasz rozumiec. Ci myslacy sa w mniejszosci i niestety nie
              maja wplywu na to jak glosuje cala reszta. Tym sposobem u koryta masz tych,
              ktorzy zostali wybrani glosami wiekszosci niekoniecznie tej myslacej
              perspektywicznie, zeby nie powiedziec w ogole.

> bocian4 napisał:
              >
              > > Zamiast sie cynicznie nabijac z tego co mowi to bys sie chwile zastanowi
              > l -
              > > demokracja jest dla ludzi madrych, bo glupki zaglosuja na to by prezydent
              > em
              > > byl lepper a premierem Hojarska, ministrem skarbu łyżwinski (wszak 2
              > miliony
              > > wiedzial jak ukraść), a rolnictwa ta od kurwików.
              > > Przegłosują ze inteligentowi należy sie stempelek na łep, itd. I co ci
              > wtedy
              > > po demokracji???
              >
              > No i popatrz jak ci madrzy nie moga sobie poradzic w tej demokracji skoro
              > dopuszczaja do takich debilnych sytuacji.
              > Jest nadzieja jednak ze czesc glupkow sie wyedukuje ( jak poczyta Twoje
              > wypociny)i zasili grono madrali - wtedy nastanie prawdziwa demokracja
            • bocian4 Re: (SPAM) chlopaku, ona ma rację! 21.11.03, 15:31

> No i popatrz jak ci madrzy nie moga sobie poradzic w tej demokracji skoro
              > dopuszczaja do takich debilnych sytuacji.

Na tym właśnie polega demokracja.... ;-)

> Jest nadzieja jednak ze czesc glupkow sie wyedukuje ( jak poczyta Twoje
              > wypociny)i zasili grono madrali - wtedy nastanie prawdziwa demokracja
              Nie nareszcie, taka sama demokracja tylko z mądrzejszymi decyzjami... ;-)
    • greenblack Re: Szymi 21.11.03, 12:15
      Psychoanalityk za 3 grosze się znalazł, a wspiera go jakaś debilka. Co za ekipa.
      • cytrynowa.babka Re: Szymi 21.11.03, 12:19
        Mój drogi, moze byś powstrzymał swój niewyparzony ryjek i słownictwo. Jakoś nie
        sądzę, żebyś chciał być wyzywany od debili przez kogoś kto Ciebie zupełnie nie
        zna i wydaje opinie na podstawie Twoich postow na forum.

greenblack napisał:

> Psychoanalityk za 3 grosze się znalazł, a wspiera go jakaś debilka. Co za
        ekipa
        > .
        • greenblack Re: Szymi 21.11.03, 12:27
          Twoje przechwałki jakiej to bryki nie masz i jaka ostra jesteś, ilu byś chciała
          odstrzelić, mówią mi wystarczająco. Widzę, że lubisz przemoc. Pamiętaj, że
          czasem kazdy może zarobić z liścia.
          • cytrynowa.babka Re: Szymi 21.11.03, 13:00
            Jak na razie na polu przechwałek jeszcze Tobie nie dorownalam i obawiam sie, ze
            jako kobieta w ogole nie mam szans. A jak napisales kazdy czasem moze zarobic z
            liscia, Ty tez.

greenblack napisał:

> Twoje przechwałki jakiej to bryki nie masz i jaka ostra jesteś, ilu byś
            chciała
            >
            > odstrzelić, mówią mi wystarczająco. Widzę, że lubisz przemoc. Pamiętaj, że
            > czasem kazdy może zarobić z liścia.
            • Gość: Radek Re: Szymi IP: 209.176.38.* 21.11.03, 16:42
              Stawiam 10zl ze w pojedynku Cytrynowa_Baba vs Greenback, to Greena bysmy
              wynosili za nogi z ringu.
              • Gość: etam Re: Szymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 16:55
                Gość portalu: Radek napisał(a):

> Stawiam 10zl ze w pojedynku Cytrynowa_Baba vs Greenback, to Greena bysmy
                > wynosili za nogi z ringu.

Na pewniaka to ja bym stawial 10 tys. a nie tylko 10 zl
                A tak to wyglada ze nie jestes za bardzo pewien wyniku
                • Gość: Radek Re: Szymi IP: 209.176.38.* 21.11.03, 16:58
                  > > Stawiam 10zl ze w pojedynku Cytrynowa_Baba vs Greenback, to Greena bysmy
                  > > wynosili za nogi z ringu.
                  >
                  > Na pewniaka to ja bym stawial 10 tys. a nie tylko 10 zl
                  > A tak to wyglada ze nie jestes za bardzo pewien wyniku

Nie jestem fanem zakladow sportowych poza tym widok knockoutu GB po pierwszym
                  lisciu od Cytrynowej_Baby nie jest dla mnie wart wiecej niz dyche. ;)
          • bocian4 GB bałwanie, zamknał bys juz dziób 21.11.03, 14:05
            greenblack napisał:

>NAstępny psychoanalityk się znalazł.

Staray, po twoich jazdach na dekameronie, forum telewizja, i pewnie kilku
            innych to bym zamknał dziub i wstydził sie odzywać.

> Widzę, że lubisz przemoc. Pamiętaj, że
            > czasem kazdy może zarobić z liścia.

Też lubię przemo_c. A co do "liścia" - to ze jesteś chamem to wiedziałem
            wiec nie musisz się juz tym chwalić.

I jeszcze raz z uporem maniaka przypomne CI jak to żeś walczył o niespamowanie
            forum. A to co piszesz to co to jest???
            • greenblack Re: GB bałwanie, zamknał bys juz dziób 21.11.03, 14:16
              Naucz się pisać, analfabeto: "dziub", "łep".
              • Gość: bocian Re: GB bałwanie, zamknał bys juz dziób IP: 213.76.133.* 21.11.03, 14:24
                Wiem, wiem. Kiedys juz to ustalilismy ze nie odpisujesz tam gdzie sie
                zgadzasz. W moim poscie nei zgadzasz sie z ortografia (wynikajaca jedynie z
                maszynowego klepania (co widac w tytule ktory jest napisany prawidlowo)) wiec
                rozumiem ze z reszta sie zgadzasz. Licze na konsekwencje
    • qrenblack Re: Szymi 21.11.03, 12:22
      Szymi to taki przydupas GB,tak samo chce pokazać jaki on mądry,ale jest głupi
      jak but,obsraniec-marzyciel.
    • bocian4 Re: Szymi 21.11.03, 14:08
      XXX - forum jest po to żeby każdy mógł sie wypowiadać - jak widać szymi mial
      ochotę coś klepnąć i ma do tego pełne prawo - nie podoba się nei musimy
      czytać. Dlatego też nigdy nie przeszkadzały mi posty henia czy innego
      oszoloma - jesli mi przeszkadzaja to moge miec pretensje do siebie - nie
      musialem ich czytac. To a)!
      A b) jest takie: chcesz się bawić w pseudoanalizy: to proszę bardzo:
      - myślę ze nick "xxx" mówi sam za siebie! ;-)
      • Gość: xXx Re: Szymi IP: *.acn.pl 21.11.03, 14:29
        wyrobiłem sobie jakies tam zdanie, nie odpowiada mi ton jego wypowiedzi tak jak
        Greenblacka[hmm o nim też mam zdanie nie za dobre]sposób jak traktuje
        adwersarzy jeśli taki styl przenosi na ulice to wspułczuje nam wszystkim i tyle
        naprawdę nie siliłem sie na żadne analizy

pozdrawiam
        p.s. a swoja droga ciekawe jak profesjonalna musiała by być taka analiza by
        ludzie na forum jej nie skrytykowali mówiąc o niej "pseudoanaliza"
        • bocian4 ... to po prostu nie to forum ;-))) 21.11.03, 14:31

> pozdrawiam
          > p.s. a swoja droga ciekawe jak profesjonalna musiała by być taka analiza by
          > ludzie na forum jej nie skrytykowali mówiąc o niej "pseudoanaliza"

to na forum psychologia albo coś w tym stylu (w przypadku GB - forum
          depresje ;-))))

Pozdrawiam również
        • Gość: kuzyn Re: Szymi IP: *.fastres.net 21.11.03, 14:33
          To dobry chlopak i malo pali.........
          Na setke przyspiesza srednio ale w normie.........
          I prosze sie odpierdolic od szymiego bo jeszcze mi gips nie zdjeli i kto mnie
          bedzie zabawial w sobotni wieczor.........
          Zyczliwy.
        • Gość: Radek Re: Szymi IP: 209.176.38.* 21.11.03, 16:46
          > adwersarzy jeśli taki styl przenosi na ulice to wspułczuje nam wszystkim i
          tyle

Watpie czy przenosi, bardzo czesto tak bywa ze najbardziej pyskaci w
          internecie, w realu sa zakompleksionymi wyplochami z pryszczami na twarzy
          bojacymi sie wlasnego cienia, patrz: "zaciek".
    • cytrynowa.babka Re: Szymi - Gdzie jesteś 21.11.03, 14:50
      GreenBlack napisz coś, bo zaczynamy schodzić z głównego tematu. A tak w ogóle
      to gdzie jest Szymi? Nie zamierza nam odpisać na te inwektywy, którymi Go
      obrzuciliśmy?
      • Gość: kuzyn Re: Szymi - Gdzie jesteś IP: *.fastres.net 21.11.03, 14:59
        A tak w ogóle
        > to gdzie jest Szymi? Nie zamierza nam odpisać na te inwektywy, którymi Go
        > obrzuciliśmy?
        • stadox Re: Szymi - Gdzie jesteś 21.11.03, 15:44
          Kuzyn, ty potrafisz byc zabawny i dowcipny... :))

pozdrawiam,

PS. Co do szymiego to każdy ma swój styl lepszy albo gorszy. Szczerze mówiąc,
          to bardzo pozytywnie go oceniam, jak zresztą przytłaczającą wiekszość
          forumowiczów.
          (always look on the bright side of life)
          :)))
          • stadox Re: Szymi - Gdzie jesteś 21.11.03, 15:52
            Dodam jeszcze, że należę do "bandy" zwolenników TURBODIESLI (szymi, gb i
            niknejm to inna banda). Trzeba się szanować jednak.

Rudolphie Diesel, dziekujemy ci. :)))
            • Gość: kuzyn Re: Szymi - Gdzie jesteś IP: *.fastres.net 21.11.03, 15:58
              stadox napisał:

> Dodam jeszcze, że należę do "bandy" zwolenników TURBODIESLI (szymi, gb i
              > niknejm to inna banda). Trzeba się szanować jednak.
              >
              > Rudolphie Diesel, dziekujemy ci. :)))
              • greenblack Re: Szymi - Gdzie jesteś 21.11.03, 16:00
                Gość portalu: kuzyn napisał(a):

> Taaa.......niespokojne czasy nastaly i bandy chodza!
                > Mowia ze Diesel zostal zamordowany........

Pewnie przez wiadome kręgi;)
                • bigmaciek Re: Szymi - Gdzie jesteś 21.11.03, 16:57
                  Greenblack, co z Tobą? Wdałeś się w pyskówkę? Własnym oczom nie wierzę.
                  • greenblack Re: Szymi - Gdzie jesteś 21.11.03, 17:00
                    Masz rację, już nie będę zniżał się do ich poziomu.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka